6. august 2015.11 god. comment_227866 Dodueš i ja sam bio iznenađen kad sam ga ne beku vidio. Mislim wtf? Prijavi
6. august 2015.11 god. comment_227892 Svi smo. Ali nam nije trebao apauprin za smirenje kao forumašu Eden Hazard(10)Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk*Apaurin Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
31. august 2015.11 god. comment_232420 Niko ne priča o Očevom incestoznom jebanju u mozak mlađahnog Traorea? Zašto ga ne pusti na pozajmicu kad nema namjeru da ga koristi? Prijavi
31. august 2015.11 god. comment_232422 Niko ne priča o Očevom incestoznom jebanju u mozak mlađahnog Traorea? Zašto ga ne pusti na pozajmicu kad nema namjeru da ga koristi?dobio je sansu na klupi nije je iskoristio Prijavi
31. august 2015.11 god. comment_232546 dobio je sansu na klupi nije je iskoristio Aaaaaaaahahahahhahahahhahahhahahahhahahaha padoh sa kreveta, pobeda :D :D Prijavi
31. august 2015.11 god. comment_232548 Nije odigrao ni minute a već ga nema ni na mapi, od igrača koji je vraćen sa pozajmice izgleda da dobijamo još jednog redovnog gledaoca. Prijavi
1. septembar 2015.11 god. comment_232609 On igrac izuzetno visokog kalibra,bojim se da ne prodje kao De Bruin pa kasnije zavrsi u Junajtedu ili Sitiju za veliki novac. Prijavi
13. septembar 2015.11 god. comment_233933 Mali ima predispozivije da postane jedan od boljih napadaca sto je pokazao u Vitesu svoj puni potencijal igro je spica,jednostavno bojim se da cemo sa Traoreom proci kao sa De Bruinom imamo pricku od trenera. Prijavi
16. septembar 2015.11 god. comment_234425 Nabrijan mali. Šta bih dao da ga vidim protiv Arsenala, barem neke minute u drugom poluvremenu. Prijavi
16. septembar 2015.11 god. comment_234433 Kako volim kod njega što je direktan, čim je ma i u najmanjoj prilici za šut on je šuta, ništa ne petlja, eto včrs zamalo da pogodi. Bit će od njega extra igrač, Bože zdravlja i bit će on super. Prijavi
23. septembar 2015.11 god. comment_235578 Protiv trećeligaša u kupu, Mourinho mu nije dao ni sekunde da igra, a momak prekuco holandsku ligu. Žao mi ga je, ogroman talenat, fenomenalan igrač, a da nikako ne dobija šansu, za ne povjerovati. Još ga je MOu uvjek hvalio, šta li se dešava... Prijavi
27. oktobar 2015.10 god. comment_239345 Ovaj mora vise prilike dobijati... ludo igra i ne boji se da suta, nema bojazni od greske. Mora cesce dobijati priliku. Prijavi
28. oktobar 2015.10 god. comment_239346 Ovaj mora vise prilike dobijati... ludo igra i ne boji se da suta, nema bojazni od greske. Mora cesce dobijati priliku. Sad bi ti Mourinho rekao: "Samo se mora umrijeti moj grena" :D Prijavi
28. oktobar 2015.10 god. comment_239348 Sad bi ti Mourinho rekao: "Samo se mora umrijeti moj grena" :D Preciznije: "Samo se umrijeti i igrati odbrana mora." :D Prijavi
28. oktobar 2015.10 god. comment_239349 Ovaj mora vise prilike dobijati... ludo igra i ne boji se da suta, nema bojazni od greske. Mora cesce dobijati priliku. Imali smo do nedavno jednog takvog, kome nije bio problem da rapsali po lopti kad god je dobije.... Al mi se cini da se nije bas naigrao..... Prijavi
28. oktobar 2015.10 god. comment_239352 Hahahhahha Cae pao sam na komentar :D upravu ste i ti i Wisey nazalost. whisp, mislim da mislis na Svabu, njega nekako nisam gotivio, pa mi nije toliko smetalo :) A Traore mi je pre bio nekako nizak i slabasan, ali izgleda da nisam dobro video ili je porastao odjednom. Prijavi
28. oktobar 2015.10 god. comment_239356 Da budem iskren, meni je smesno sto se njemu "to sto se ne boji da sutne" uzima kao neki ekstra kvalitet, jer nije. To mogu da opravdam Kosti recimo, jer covek je takav igrac, slabo tehnicki potkovan, ali s dobrim osecajem za prostor i njuhom za gol. Medjutim, Traore je veoma brz, jak dribler i solidan tehnicar. On bi trebalo da uziva u tome da kratkim pasom ili fintom na malom prostoru stvori visak za sebe ili saigraca. Umesto toga, on primi loptu, povuce na levu i udri, bez mnogo razmisljanja da l je pozicija dobra, ili je saigrac u boljoj, samo da se sutne lopta. Pa jebi ga, ne ide tako. Prijavi
28. oktobar 2015.10 god. comment_239358 Slazem se sa tobom...ali u moru ovih nasih sto bi da se usetaju u gol..kada jedan nema strah da sutne to je nekako pozitivno...ja bi najvise voleo da to radi Eden..ima dobar sut, ali nece, boji se ili sta vec..pa kakvu je golcinu zabio Matic, samo treba probati ponekad. Prijavi
28. oktobar 2015.10 god. comment_239362 Mene Traore po stilu igre bez zajebancije jako podseca na Anrija,ne kazem da ce on biti Anri ali jako slican stil...Mali mora da igra napadaca vidi se da je rodjen golgeter i mislim da njemu treba manje sansi za gol od Koste. Prijavi
28. oktobar 2015.10 god. comment_239373 Da budem iskren, meni je smesno sto se njemu "to sto se ne boji da sutne" uzima kao neki ekstra kvalitet, jer nije. To mogu da opravdam Kosti recimo, jer covek je takav igrac, slabo tehnicki potkovan, ali s dobrim osecajem za prostor i njuhom za gol. Medjutim, Traore je veoma brz, jak dribler i solidan tehnicar. On bi trebalo da uziva u tome da kratkim pasom ili fintom na malom prostoru stvori visak za sebe ili saigraca. Umesto toga, on primi loptu, povuce na levu i udri, bez mnogo razmisljanja da l je pozicija dobra, ili je saigrac u boljoj, samo da se sutne lopta. Pa jebi ga, ne ide tako. Pa bas. Ne kazem ni da ne treba, naprotiv. Ali sta smo mi imali od tih nj suteva sinoc, veliko nista. Redom ih je slao na vrh tribina, a imao je boljih opcija. Iz krajnosti u krajnost, jedni samo sutaju, drugi ne sutaju nikako, dok treci pokusavaju preci gol liniju s loptom Prijavi
28. oktobar 2015.10 god. comment_239409 Mene Traore po stilu igre bez zajebancije jako podseca na Anrija,ne kazem da ce on biti Anri ali jako slican stil...Mali mora da igra napadaca vidi se da je rodjen golgeter i mislim da njemu treba manje sansi za gol od Koste. Meni vise baca na Robbena, uvijek je baci na lijevu stranu i suta. Dobar igrac za desnog krila pravo. Prijavi
28. oktobar 2015.10 god. comment_239417 Slazem se sa tobom...ali u moru ovih nasih sto bi da se usetaju u gol..kada jedan nema strah da sutne to je nekako pozitivno...ja bi najvise voleo da to radi Eden..ima dobar sut, ali nece, boji se ili sta vec..pa kakvu je golcinu zabio Matic, samo treba probati ponekad. i Ramiz legenda Prijavi
28. oktobar 2015.10 god. comment_239442 ovog treba otpremiti negde u januaru pod obavezno,nema šta on da traži kod nas,pored zdravog Pedra,Vilijana nema teorije da dobije prilike a da sedi samo kup da igra,ne vidim poentu u tome Nema tog igrača koji je napredovao tako što je samo bio sa klubom i trenirao,pa gde bi bio Pogba danas da je grejao klupu u Junajtedu druga stvar,on dolazi iz Holandije,njemu treba gro utakmica da se privikne na nivo prema,pa vidite samo kako su Kenedija juče razbacali ovi iz Stouka,ne kažem da ne bi uspeo ali ne može on nešto da napravi ako igra jednom u 3 meseca totalno mi je nezahvalno ovo uporedjivanje sa Robenom i šta ja znam Prijavi
8. novembar 2015.10 god. comment_240771 Evo ga uvali gol protiv Liverpula za ovde do 21,ovaj decko za 2-3 godine ce biti medju TOP 5 napadaca Celzi veceg talenta od Traorea ne pamtim kad je imao,slepac Murinjo nista ne vidi. Prijavi
8. novembar 2015.10 god. comment_240772 Ja mislim da se ovaj Traore nece naigrati ni kod nekog drugog trenera.Zivi bili pa vidjeli. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.