Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Bertrand Traoré (2014-2017, 16 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 295
  • Pregledi 27,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• 4 sedmice kasnije...

dobio je sansu na klupi nije je iskoristio

Aaaaaaaahahahahhahahahhahahhahahahhahahaha padoh sa kreveta, pobeda :D :D
  • 2 sedmice kasnije...

Mali ima predispozivije da postane jedan od boljih napadaca sto je pokazao u Vitesu svoj puni potencijal igro je spica,jednostavno bojim se da cemo sa Traoreom proci kao sa De Bruinom imamo pricku od trenera.

Kako volim kod njega što je direktan, čim je ma i u najmanjoj prilici za šut on je šuta, ništa ne petlja, eto včrs zamalo da pogodi. Bit će od njega extra igrač, Bože zdravlja i bit će on super.

Protiv trećeligaša u kupu, Mourinho mu nije dao ni sekunde da igra,  a momak prekuco holandsku ligu. Žao mi ga je, ogroman talenat, fenomenalan igrač, a da nikako ne dobija šansu, za ne povjerovati. Još ga je MOu uvjek hvalio, šta li se dešava...

• 1 mjesec kasnije...
Ovaj mora vise prilike dobijati... ludo igra i ne boji se da suta, nema bojazni od greske. Mora cesce dobijati priliku.

Ovaj mora vise prilike dobijati... ludo igra i ne boji se da suta, nema bojazni od greske. Mora cesce dobijati priliku.

Sad bi ti Mourinho rekao: "Samo se mora umrijeti moj grena" :D

Imali smo do nedavno jednog takvog, kome nije bio problem da rapsali po lopti kad god je dobije.... Al mi se cini da se nije bas naigrao.....

Hahahhahha Cae pao sam na komentar :D upravu ste i ti i Wisey nazalost.
whisp, mislim da mislis na Svabu, njega nekako nisam gotivio, pa mi nije toliko smetalo :)
A Traore mi je pre bio nekako nizak i slabasan, ali izgleda da nisam dobro video ili je porastao odjednom.

Da budem iskren, meni je smesno sto se njemu "to sto se ne boji da sutne" uzima kao neki ekstra kvalitet, jer nije.  

To mogu da opravdam Kosti recimo, jer covek je takav igrac, slabo tehnicki potkovan, ali s dobrim osecajem za prostor i njuhom za gol. 

Medjutim, Traore je veoma brz, jak dribler i solidan tehnicar. On bi trebalo da uziva u tome da kratkim pasom ili fintom na malom prostoru stvori visak za sebe ili saigraca. Umesto toga, on primi loptu, povuce na levu i udri, bez mnogo razmisljanja da l je pozicija dobra, ili je saigrac u boljoj, samo da se sutne lopta. Pa jebi ga, ne ide tako. 

Slazem se sa tobom...ali u moru ovih nasih sto bi da se usetaju u gol..kada jedan nema strah da sutne to je nekako pozitivno...ja bi najvise voleo da to radi Eden..ima dobar sut, ali nece, boji se ili sta vec..pa kakvu je golcinu zabio Matic, samo treba probati ponekad.

Mene Traore po stilu igre bez zajebancije jako podseca na Anrija,ne kazem da ce on biti Anri ali jako slican stil...Mali mora da igra napadaca vidi se da je rodjen golgeter i mislim da njemu treba manje sansi za gol od Koste.

Da budem iskren, meni je smesno sto se njemu "to sto se ne boji da sutne" uzima kao neki ekstra kvalitet, jer nije.
To mogu da opravdam Kosti recimo, jer covek je takav igrac, slabo tehnicki potkovan, ali s dobrim osecajem za prostor i njuhom za gol.
Medjutim, Traore je veoma brz, jak dribler i solidan tehnicar. On bi trebalo da uziva u tome da kratkim pasom ili fintom na malom prostoru stvori visak za sebe ili saigraca. Umesto toga, on primi loptu, povuce na levu i udri, bez mnogo razmisljanja da l je pozicija dobra, ili je saigrac u boljoj, samo da se sutne lopta. Pa jebi ga, ne ide tako.

Pa bas. Ne kazem ni da ne treba, naprotiv. Ali sta smo mi imali od tih nj suteva sinoc, veliko nista. Redom ih je slao na vrh tribina, a imao je boljih opcija. Iz krajnosti u krajnost, jedni samo sutaju, drugi ne sutaju nikako, dok treci pokusavaju preci gol liniju s loptom

Mene Traore po stilu igre bez zajebancije jako podseca na Anrija,ne kazem da ce on biti Anri ali jako slican stil...Mali mora da igra napadaca vidi se da je rodjen golgeter i mislim da njemu treba manje sansi za gol od Koste.

Meni vise baca na Robbena, uvijek je baci na lijevu stranu i suta.

Dobar igrac za desnog krila pravo.

Slazem se sa tobom...ali u moru ovih nasih sto bi da se usetaju u gol..kada jedan nema strah da sutne to je nekako pozitivno...ja bi najvise voleo da to radi Eden..ima dobar sut, ali nece, boji se ili sta vec..pa kakvu je golcinu zabio Matic, samo treba probati ponekad.

i Ramiz legenda

ovog treba otpremiti negde u januaru pod obavezno,nema šta on da traži kod nas,pored zdravog Pedra,Vilijana nema teorije da dobije prilike a da sedi samo kup da igra,ne vidim poentu u tome

Nema tog igrača koji je napredovao tako što je samo bio sa klubom i trenirao,pa gde bi bio Pogba danas da je grejao klupu u Junajtedu

druga stvar,on dolazi iz Holandije,njemu treba gro utakmica da se privikne na nivo prema,pa vidite samo kako su Kenedija juče razbacali ovi iz Stouka,ne kažem da ne bi uspeo ali ne može on nešto da napravi ako igra jednom u 3 meseca

totalno mi je nezahvalno ovo uporedjivanje sa Robenom i šta ja znam 

• 2 sedmice kasnije...

Evo ga uvali gol protiv Liverpula za ovde do 21,ovaj decko za 2-3 godine ce biti medju TOP 5 napadaca Celzi veceg talenta od Traorea ne pamtim kad je imao,slepac Murinjo nista ne vidi.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.