Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Bertrand Traoré (2014-2017, 16 nastupa)

Istaknuti odgovori

=D>

Imas u napadu Kostu i Batsuija prijatelju.  Ne bi se niko oslanjao na njega, ali decko je pokazao da itekako ima sta da ponudi. 

Čitao sam da je on izrazio želju da ode na posudbu zato što je želio igrati od prve minute,a to u Chelsea sigurno ne bi mogao.Bolje mu je ovako u Ajaxu biti prvi izbor nego ovdje dobijati po 10-15 minuta svaku treću četvrtu utakmicu.

• Odgovori 295
  • Pregledi 27,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

sumnjam da je traore trazio da igra od prve minute, nije toliko lud da trazi nemoguce, mozda je trazio da mu se ponekad da sansa, a to je sigurno i trebalo biti bar u fa/carling cupu

=D>

Imas u napadu Kostu i Batsuija prijatelju.  Ne bi se niko oslanjao na njega, ali decko je pokazao da itekako ima sta da ponudi. 

Dokazao je on, ali je bolje za obe strane ako ovu sezonu bude stalno igrao i unapredjivao svoju igru. To sto je u holandiju otisao je druga prica...
=D> 

• 3 sedmice kasnije...
Murinjo vrati se,evo polako se opet skupljaju talenti u Čelziju,treba ovo rastjerati dok nisu počeli dobivati minutažu.
  • 3 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Nema mjesta za njeg jer realno puni smo na toj poziciji, tu je Willian, a Pedro da ga mjenja. Plus Traore je mlad mora se još dokazivati na posudbama barem 3 sezone.

Nema mjesta za njeg jer realno puni smo na toj poziciji, tu je Willian, a Pedro da ga mjenja.

Costa i Batshuayi*

https://www.youtube.com/watch?v=IaIE19rcqWA

Kakva prefinjenost i elegancija sa loptom u nogama  ^:)^ Momak se fenemonalno kreće po cijelom terenu i neshvatljiv je stvarno potez njegovog slanja na posudbu. Živo me interesuje kakve planove naÅ¡a uprava ima sa njim.

Momak se fenemonalno kreće po cijelom terenu i neshvatljiv je stvarno potez njegovog slanja na posudbu.

Shvatljiv je ako vidiš da se ljudi ovde žale što Batshuayi ne igra dovoljno, koliko bi Traore onda dobijao minuta? Možda su jedino bolji klub mogli da mu pronađu, ali bolje i da igra gde mu je poznato nego da bodri saigrače sa tribina ovde ili negde drugde.

Shvatljiv je ako vidiš da se ljudi ovde žale što Batshuayi ne igra dovoljno, koliko bi Traore onda dobijao minuta? Možda su jedino bolji klub mogli da mu pronađu, ali bolje i da igra gde mu je poznato nego da bodri saigrače sa tribina ovde ili negde drugde.

Tvoj post je na mjestu, ja sam možda malko drugačije mislio nego Å¡to sam to napisao, trebao sam to malo drugačije upakovati. Svakako da je dobro Å¡to on redovito igra i uz to postiže golove. Ja sam nekako viÅ¡e zamiÅ¡ljao scenu u kojoj Conte ne bi slijepo vjerovao Willianu na desnom krilu i gdje bi Traore imao Å¡anse da pokaže Å¡ta zna. Po mom nekom miÅ¡ljenju, naÅ¡a igra bi vjerovatno dobila puno na raznolikosti i konkretnosti sa ovim momkom na desnom krilu. Ali eto, nadam se da za ovoga momka od naredne sezone imaju ogromne planove. 

Voleo bih i ja da bude nešto od njega, naš momak i to, podseća na Staridža, bojim se da će kao on i završiti. U pripremama su ga više koristili kao napadača, što on i jeste po prirodi. Kada bi ga gurnuli na krilo, brinem da bi tako bio limitiran.

• 2 sedmice kasnije...
  • 3 mjeseca kasnije...
  • 3 mjeseca kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.