Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Bertrand Traoré (2014-2017, 16 nastupa)

Istaknuti odgovori

Iskreno, ne mogu da sudim na osnovu holandske lige, ali imam osjecaj kad bi ovaj momak dobio sansu u PL, da bi bio patent sezone, po stilu igre ubio se za englesku, kakve crne posudbe vise.

• Odgovori 295
  • Pregledi 27,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Pa dolazile su igracine iz Holandije u Englesku, Suarez, Bony, sad onaj Depay u Junajtedu. Najbitnije da on igra, u septembru puni 20, mozda bi mogao u Francuskoj da se okusa.

Mi u napadu za ovu sezonu vec imamo Kostu, Falkaa i nadam se Remija.

Decko ima X faktor to se videlo prosel sezone na onoj turneji po Aziji,jednostavno u Holandiji je bio jedan od najboljih igraca...

Spreman je sigurno za Celzi,osecam da ce na turneji izdominirati ove prvotimce Celzija.

• 2 sedmice kasnije...

...so hopefully he will impress jose during pre season.

Da ovako izgleda impresionirao bi ga:

0,,10268~2987846,00.jpg

Ne mogu ocima ovog konja da vidim,najgori fudbler koji je igrao profi fudbal.

'Tržište je otvoreno, ali što se tiče mojih krilnih igrača, tu imam Hazarda, Williana, Traorea, Mosesa i Cuadrada. Ako budem išao po nekog igrača, to će biti zato što sam nekog izgubio', rekao je Mourinho.

'Trenutno imam pet krilnih igrača i sigurno ih na kraju prelaznog roka neću imati šest.'
Source: http://chelseabalkan.com/index.php/201507195232/vijesti/transferi/chelsea-spreman-prodati-cuadrada-mourinho-racuna-na-traorea.html

Njegovo "racunam na tebe" u njegovom slucaju znaci "sinko, tu si da popunis broj". 

Finis prosle sezone, ne secam se tacno koja je utakmica bila, ali izjavu Murinja da je hteo da uvede u igru Zumu i stavi ga u napad pre Brauna, necu nikad da zaboravim.

Da je rekao ne računam na Traorea opet bi ga popljuvao, zapravo šta god Mourinho kaže ne valja, a ne valja ni kad šuti?

Ja ne vidim ovde nikakvo poljuvanje druze penzioneru. Samo izrazavam svoje misljenje, koje iznosim uvek, na svakoj temi, bez obzira koliko se, i da li se uopste poklapa s misljenjem vecine. 

Ja ne vidim ovde nikakvo poljuvanje druze penzioneru. Samo izrazavam svoje misljenje, koje iznosim uvek, na svakoj temi, bez obzira koliko se, i da li se uopste poklapa s misljenjem vecine. 

Nemoj se ljutit, ali ja sam to tako doživio jer gotovo svaki tvoj komentar u temi prvi tim i transferi i glasine je indirektno protiv Mourinha, a čovjek ništa ne napravi. Ja sam takav dojam dobio, možda sam u krivu, ali kao da svakim svojim komentarom govoriš da je Mou loš i da treba ići

Nemoj se ljutit, ali ja sam to tako doživio jer gotovo svaki tvoj komentar u temi prvi tim i transferi i glasine je indirektno protiv Mourinha, a čovjek ništa ne napravi. Ja sam takav dojam dobio, možda sam u krivu, ali kao da svakim svojim komentarom govoriš da je Mou loš i da treba ići

I u pravu si, i nisi. 

Ja ne mogu sve da mu pravdam na titulu, kao vecina ljudi ovde. To nikako. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.