Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Okupljanja Chelsea BiH - SARAJEVO

Istaknuti odgovori

• Odgovori 214
  • Pregledi 6,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Meni nazalost ne pase nijedan od ti datuma ! Zelim vam lijepo druzenje

p.s. pozovite i Patrick Moona, blizu mu je skoknut iz ambasade ;)

Ja predlazem..okupljane...od 20 do 25 decembra kad su i paraznici kad su svi s parama i kad u PL pocinje one dvije lude sedmice svake srijede i subote su tekme.... ???

• Autor

Slažem s Anelkom. 

Svi znate koliko bih volio prisustvovati ovom dogaÄ‘aju, ali nažalost vrlo su male Å¡anse da doÄ‘em u bilo koji od dva gore navedena termina. Oko Božića i Nove godine bi se to moglo izvesti. 

Daleko je 25. decembar. Osim toga, termin nedljeja od 14:30 je jedini koji sigurno odgovara apsolutno svima, jer ima nekih koji rade subotom. Ovako nedjelja, poslijepodne, svi su slobodni. Pred novu godinu ljudi već organizuju kojekakva slavlja i sve pare skrše u to, tako da ne stoji baš ta priča oko praznika i novca. Praznici su tu, ali samo navijačima katoličke vjeroispovjesti.

Okupljanje će biti 27.10., odlučili ste sami. Potvrđujemo prostor i krećemo u realizaciju istog, za šta ćemo imati nepuna 2 mjeseca.

Morat ćemo okupiti najmanje 50 ljudi.

volio bih doci i prisustvovati ovom okupljanju jer imam zelju da upoznam neke osobe s foruma ali je bar meni tesko izvodljivo zbog prevoza,autobus za Sarajevo nedeljom ide kasno i nebih mogao stici na okupljanje ali se nadam da ce biti organizovano okupljanje u Tuzli i tu bih se odazvao.

volio bih doci i prisustvovati ovom okupljanju jer imam zelju da upoznam neke osobe s foruma ali je bar meni tesko izvodljivo zbog prevoza,autobus za Sarajevo nedeljom ide kasno i nebih mogao stici na okupljanje ali se nadam da ce biti organizovano okupljanje u Tuzli i tu bih se odazvao.

Možda će biti par Tuzlaka i neko s autom, pa se utalite za gorivo po 10 KM i dođete elegantno u Sarajevo :D

zemo znan volia bi me upoznat al dobrae vjest da ja necu moc ipak je sarajevo na granici sa srbijom, dalek put za mene

Možda će biti par Tuzlaka i neko s autom, pa se utalite za gorivo po 10 KM i dođete elegantno u Sarajevo :D

vidjet cu ima jos vremena za okupljanje,idem sad na fakultet upoznat cu nekog ko navija za Chelsea i ako budemo mogli dolazimo.

Uh ja bi bas voleo doci,samo ne znam koliko bi me sve izaslo iz NS da doputujem,da li je jeftinije kolima ili busom...ima 2 meseca,videcemo :) 

• 2 sedmice kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • Autor

I prva pobjeda, da su je zajednički gledali. :D A mogu misliti šta je bilo poslije od 13. sekunde pa do Gazzovog gola hahaha

Uglavnom, podrška na nivou, mnogo jako. Čekamo Zeničane.

• 1 mjesec kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.