11. maj 2013.13 god. Autor comment_121597 11 velikih ljudi, svaka Äast sve i jednom od vas. Žao mi je Å¡to je tako mali odaziv bio, vjerovatno je i vrijeme uÄinilo svoje. Prijavi
11. maj 2013.13 god. comment_121605 11 velikih ljudi, svaka Äast sve i jednom od vas. Žao mi je Å¡to je tako mali odaziv bio, vjerovatno je i vrijeme uÄinilo svoje. Bilo bi i bolje da je odziv bio bolji, ali je svakako bilo fantastiÄno. Diablovo psovanje hljeba na svaku greÅ¡ku igraÄa je nadomjestilo jedno 10 glasnih navijaÄa :D Prijavi
11. maj 2013.13 god. comment_121612 Bilo bi i bolje da je odziv bio bolji, ali je svakako bilo fantastiÄno. Diablovo psovanje hljeba na svaku greÅ¡ku igraÄa je nadomjestilo jedno 10 glasnih navijaÄa :D samo jedan zahtev da se uokvori na slici Diablo,da vidim ko je :D ljudina Prijavi
11. maj 2013.13 god. comment_121616 Kako je bilo kad je Lamps zabio 203. gol? :) A teÅ¡ko da se to rijeÄima može opisati... Emocije su navrle :D Prijavi
11. maj 2013.13 god. comment_121617 pored ovog vaznog trenutka za Lamparda i njegovog rekorda netreba zaboraviti ni vas koji ste organizovali ovo prvo sluzbeno okupljanje,neke od zacrtanih ciljeva ste ispunili postali ste udruzenje i odrzali okupljanje cestitam vam i nadam se da ce biti jos ovakvih okupljanja uz veci broj navijaca a takodjer se nadam da cu i ja prisustvovati nekom od sledecih okupljanja. Prijavi
11. maj 2013.13 god. comment_121675 Kalouda jebem te u usta mala :D Mene nas'o furati da ces doci :D http://www.youtube.com/watch?v=q4K1uhT3Ikw Imam dvadeset i dvije, kada kazem jebo mater, ja ne psujem ja samo tako pricam ! Btw. Imam baby face i meni relo govori govori imas li ti 18 ne mozes ti pivu piti u gradu, eto ti budale hljeb ga jebo :D A svaki pub je moj. Prijavi
11. maj 2013.13 god. comment_121725 Špica, a još da je Benayoun ušao u igru :P Uglavnom, bilo je dobro, ocekivao sam vise ali nije loše za pocetak :) Prijavi
11. maj 2013.13 god. comment_121748 Okupili ste se za pravu utakmicu i za sjajan trenutak za Chelsea, bolji tajming niste mogli imati. :) Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141543 DoÅ¡lo je vrijeme da se poÄne planirati Drugo službeno okupljanje navijaÄa Chelsea u BiH. Zahvaljujući jednom od naÅ¡ih osnivaÄa, Zlatanu, na forumu poznatom pod nickom capofamiglia, lokaciju za ovo okupljanje imamo, i to savrÅ¡enu. Nalazi se u centru Sarajeva, a zove se Studio 1. Da budem precizniji, objasnit ću vam slikovno. Crveni pravougaonih je Autobuska stanica, a zelena oznaka A je lokacija lokala. U navedeni lokal može stati preko 200 ljudi, a u njemu je nedavno Liverpool organizovao regionalno okupljanje na kome je prisustvovalo preko 100 ljudi. U njemu je nas par gledalo i finale Europa lige protiv Benfice. Ovako to izgleda unutra: Ono Å¡to je specifiÄno za ovo okupljanje, a po Äemu će se razlikovati od proÅ¡log, jeste Äinjenica da će mu moći prisustvovati SAMO Älanovi naÅ¡eg Udruženja. Dakle, ulaz će biti moguć samo uz predoÄenje važeće Älanske kartice Udruženja. TakoÄ‘e, zbog iskustva sa proÅ¡log okupljanja, kada se prijavilo 50 ljudi, a doÅ¡lo samo 11, ovaj put će svako ko bude htio prisustvovati okupljanju MORATI uplatiti 5 KM, koje će mu biti VRAĆENE kada se pojavi na dan okupljanja. Ko se ne pojavi, ostaje bez novca. Na okupljanju ćemo organizovati i nagradnu igru, na kojoj ćemo dodijeliti jedan ili viÅ¡e dresova najsretnijim Älanovima. Od vas tražim prijedlog kada da organizujemo okupljanje, za koju utakmicu, ali pod uslovom da ne bude prije 1. novembra. Uglavnom, ovdje iznesite sva miÅ¡ljenja vezana za okupljanje. P.S. i kolege iz Hrvatske su dobrodoÅ¡le, kao i iz Srbije. Ako ima Slovenaca, bujrum i njima. Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141547 I da napomenemo da je autobuska stanica vrlo blizu(3 min) ako se neko odluÄi na dolazak.https://www.facebook.com/studio1.ba Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141554 Ukoliko se to bude održavalo nakon rujanskih ispitnih rokova raÄunajte da dolazim. ;) Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141567 A znaci ja ne mogu :D Znas da sam ti ja rekao relo da cu tebi dati pare za clanarinu, jer mi je mrsko ovako placati preko banke i ta sranja :D Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141568 Na koji cu ziro racun u banci morati uplatiti 5 KM. Admine kolko sam ja tebe razumio mi uplatimo 5 KM kad budem dosao na okupljanja vi ce te meni vratiti tih 5 KM. pozz Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141569 A znaci ja ne mogu :D Znas da sam ti ja rekao relo da cu tebi dati pare za clanarinu, jer mi je mrsko ovako placati preko banke i ta sranja :D Dat ćeÅ¡ mi pare u septembru kad budemo utakmicu gledali zajedno :D Na koji cu ziro racun u banci morati uplatiti 5 KM. Admine kolko sam ja tebe razumio mi uplatimo 5 KM kad budem dosao na okupljanja vi ce te meni vratiti tih 5 KM. pozz Tako je, dobro si razumio. Pare će se uplaćivati vjerovatno na moj žiro raÄun, ali o tome ću vas svakako obavjestiti. Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141571 Kakvo je to okupljanje bez diabla ccc :O Ali hajde, lijepo se provedite :D Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141572 Too vidimo se Relo na okuplanju nadam se da cemo se upoznati i biti dobri prijatelji :) Koju cemo pratiti tekmu :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.