30. januar 2017.9 god. comment_266845 jbg, ja necu moci, nema me dok ne pocne drugi semestar. Prijavi
3. februar 2017.9 god. comment_267461 Sta sa ovim, necemo valjda sami nas dvojica kune? Nesto mi se ne gladi mudima samo sa tobom, da je barem jos tu relo, pa da i njega pogladim. Prijavi
3. februar 2017.9 god. comment_267463 Sta sa ovim, necemo valjda sami nas dvojica kune? Nesto mi se ne gladi mudima samo sa tobom, da je barem jos tu relo, pa da i njega pogladim. Jebi ga ako nikome ne odgovara sutra sledeći termin koji meni godi je City.Ili Junajted to mi je rođendanska tekma ustavas jebem Prijavi
5. februar 2017.9 god. comment_267719 Gdje kakva fotka sa tog vašeg 'grupnjaka danas ;) ili niste ni gledali? samo zajebali führera da nabija kilometre na Fabiji :D Prijavi
5. februar 2017.9 god. comment_267740 Gledali smo naravno, samo nismo pederi da se vazda slikamo :D Prijavi
5. februar 2017.9 god. comment_267759 Gledali smo naravno, samo nismo pederi da se vazda slikamo :D Trebo si barem snimiti audio kuna i diabla kako psuju,ma da juče nije bilo skoro ništa za psovati Prijavi
5. februar 2017.9 god. comment_267801 Kad kosta nije htio dodat ili kad se pedro okliznuo kod kornera hjoooj A sad i ona situacija pred kraj kad je kosta sutao a mogao dodati poceli su letiti hljebovi i pitam se jel to razlog sto nas je ona zena pitala kolko jos ima te utakmice Prijavi
5. februar 2017.9 god. comment_267802 Mogu zamisliti kako su ostali gosti lokala jedva dočekali kraj utakmice :D Prijavi
7. februar 2017.9 god. comment_268012 Koliko je Srba bilo na okupljanju? Jel bio ijedan osim ovog "Alijinog" Srbina Kuna? Velika je Sarajevsko-Romanijska regija, ako je samo on bio sramota. To nije bilo istinsko okupljanje Chelsea BiH. Nije u duhu ove države. Prijavi
8. februar 2017.9 god. comment_268020 Sjest ću danas, popravit opciju ban i regulisat ovo. EDIT: Zbog pokretanja diskusije o nacionalnosti + kačenja warez linkova, izriče mu se jedinstvena kazna od 7 dana zabrane pisanja. Otežavajuća okolnost bila je što je višestruki povratnik u činjenju prekršaja. Olakšavajuća okolnost je bila njegov doprinos forumu. Zato, umjesto 10 dana, ban je na samo 7 dana. Prijavi
19. juni 2017.9 god. comment_272062 Mogli bismo se okupiti da gledamo neku tekmu sad kad je raspust. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.