8. maj 2013.13 god. comment_120873 https://www.facebook.com/events/501881853193321/ Nisam ni znao da nije otvorena tema dosad. Uglavnom, tekma protiv Ville pored rezultatskom ima i jedan veliki, historijski znaÄaj za sve Plavce s ovih prostora, a pogotovo onih iz Bosne i Hercegovine. Pod okriljem službenog kluba navijaÄa okupljamo se u Sarajevu u nadolazeću subotu. Nadam se dobrom provodu, dobroj ekipi a pobjeda je u drugom planu, barem meni. ;) Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120879 Å ta ova tema radi ovdje na sektoru koji se odnosi na portal? Ima napravljen sektor za ovakve stvari, a to je ovaj: http://forum.chelseabalkan.com/index.php?/40-klub-navija%C4%8Da-chelsea-balkan/ Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120884 sledeće godine,nadam se eto i mene,ove stvarno ne mogu,objektivno sam spreÄen dajem pare za kiriju trenutno tako da sam baÅ¡ u Å¡kripcu dok se faks ne zavrÅ¡i Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120892 sledeće godine,nadam se eto i mene,ove stvarno ne mogu,objektivno sam spreÄen dajem pare za kiriju trenutno tako da sam baÅ¡ u Å¡kripcu dok se faks ne zavrÅ¡i Da pojasnim za one manje upućene, rakija je tu veÄer na popustu u obližnjoj kafani. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120920 Ne bih sad stvarno da smaram,uglavnom poenta je da mi je krivo zato Å¡to preskaÄem okupljanje meni ispitni rok poÄinje 15-og,ja dok dodjem iz NiÅ¡a dok se vratim to je ceo dan plus tamo ko zna gde bi nas vrag odneo da ima majka da mi da pare viÅ¡ka no Å¡to imam samo sad za osnovno doÅ¡o bih prvi da se neko sluÄajno ne napije pre mene jbg Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_120944 Chiba druže ne mogu ni ja isto a ni Brane izgleda neće moći tako da se ne moraš brinut da će se neko prije tebe napit. haha :D Mada ja imam prijateljove svatove u subotu tako da ću se ja napit sigurno.. :D Prijavi
9. maj 2013.13 god. Autor comment_120975 Šteta što će bit samo ove Sarajlijice i okolni gradovi + ja, žao mi je jer ne dolaze Hercegovci i ostala raja. :P Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121122 Šteta što će bit samo ove Sarajlijice i okolni gradovi + ja, žao mi je jer ne dolaze Hercegovci i ostala raja. :P Majko mila nas sarajlije mrze svi :D CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121126 Ma neka se prvi put okupe sarajlije i jos par momaka/cura(ako ima). Drugi puta ce vise biti zasigurno. Ja idem kurs neki polazem nemam kada, bitnije je da si osiguram posao fin a bit ce okupljanja :) Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121330 Majko mila nas sarajlije mrze svi :D Meni su sarajlije super raja imam nekoliko drugara u Sarajevu...sto se tice okupljanja nadam se da ce te se dobro provesti ja bi rado dosao ali kritican sam u skoli tako da moram to srediti a i imam polagat testove za vozacki tako da sam bas u guzvi.Ali sigurno da cu se potruditi da dođem na neko od sljedecih okupljanja.Ocekujemo slika ovde na forumu da vidimo kako je to izgledalo... Prijavi
10. maj 2013.13 god. Autor comment_121339 Na veliku žalost, nisam otputovao za Sarajevo i neću prisustvovati okupljanju. Nemate pojma koliko mi je krivo. Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121343 Na veliku žalost, nisam otputovao za Sarajevo i neću prisustvovati okupljanju. Nemate pojma koliko mi je krivo. Sto konju? ccc :( Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121348 Doću ja <3 Ne vidim da si se na fejsu oznaÄio da dolaziÅ¡... Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121354 Nisam ni dobio poziv :) tj nisam ni vidio da je napravljen događaj Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121367 Ja sam zbog okupljanja izvadio i zeleni karton za automobil,jer sam hteo da dođem.Ali,nisam uspeo da ubedim organizatore da skup bude u nedelju jer svaku subotu radim.Zato,svima želim dobar provod i pobedu plavaca uz nadu da ću vam se i ja nekom drugom prilikom pridružiti. Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121391 želin van svu sreću sutra i neka prode veselo i ugodno i jedva cekan vamo da bude koje Prijavi
11. maj 2013.13 god. comment_121541 ako niste razbili kafic nakon lampsovih golova bit ce frke :D Prijavi
11. maj 2013.13 god. Autor comment_121546 Kakvo je ovo okupljanje bilo, joooj mogu misliti. Bilo mi je toliko žao Å¡to ne ode, al sad ... Nemam rijeÄi. Frank poklonio i nama jedan trenutak za sjećanje. Prijavi
11. maj 2013.13 god. comment_121560 Da je neko režirao bolje prvo okupljanje navijaÄa, nebi ga mogao bolje nego ovime Å¡to se dogodilo danas...malo sam ljubomoran na vas, nadam se da sad radite dernek tamo ;) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.