Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Okupljanja Chelsea BiH - SARAJEVO

Istaknuti odgovori

• Odgovori 214
  • Pregledi 6,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

To su više simpatizeri, nego navijači. Ono, zateknu se u kafiću i navijaju ko im više prija.

To sam i ja pomislio, pa onda upratio piše ''više plavih dresova'', ali dobro možda nije bukvalno mislio.

reLo, zašto na okupljanje do sada nijednom niste zvali gromove Dalidu Baručiju i Irmu Mulić? Al ne one "eto pozvali smo sve". Nego što nisi inzistirao na njihovom dolasku?

reLo, zašto na okupljanje do sada nijednom niste zvali gromove Dalidu Baručiju i Irmu Mulić? Al ne one "eto pozvali smo sve". Nego što nisi inzistirao na njihovom dolasku?

Neće Dalida zbog ovog Mukija jer je opsjednut njom, jednom me čak natjerao da joj pošaljem SMS i pitam je da li mogu njemu dati njen broj :D
A za ovu drugu prvi put čujem :D

Neće Dalida zbog ovog Mukija jer je opsjednut njom, jednom me čak natjerao da joj pošaljem SMS i pitam je da li mogu njemu dati njen broj :D
A za ovu drugu prvi put čujem :D

Irma je fina capi, šminkerica. Naša Plavka iz fb grupe Balkan Blues. Živi u SA, ne znam jel Alipašino il tako nešto.

FB profil - https://www.facebook.com/irma.licmu1

Evo je

PW8OuQ2.jpg

• 1 mjesec kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

S okupljanja u Sarajevu danas, bilo je odlično vidim

1240042_679812608753016_424596591_n.jpg

Ekipa s okupljanja

Alma Zemanić, Kanita Pašić, Jas Min, Belmin Smajić Beck's, Erdan Godinjak, Irfan Hujdur, Meli JT Chelsea, Frank Nerra Serpico, Haris Memović, Amar Balihodzic, Filipic Filip, Ezequiel Lavezzi Elpocho Muky, Nedim Kurtović, Samer Abud, Rijad Abaza, Muzafer Tiro and Benjamin Hrustić.

• Autor

Mnogo lepa cura

a ti mogo si malo muževniju pozu da zauzmes,šta si se uhvatio za ovu kao da ti je sudnji dan

Jeb to, ja sam očekivo Firera u ovoj pozi:

gymjeans.jpg

Prevest će nju Cae na Chelseaisam :D

reLo nisam ni ovu svoju trenutnu koja je zakleta navijačica Arsenala uspio prevesti na čelzizam, pa neću nažalost ni Almu. Za to ćete se vi pobrinuti, usadite joj ljubav ka plavoj boji kroz ova okupljanja. Ja bih s njom ipak neka druženja drugog tipa   :D

Nadam se da Alma ovo ne čita, mislit će da sam manijak, a ako čita poručujem joj sljedeće

''Alma, dobre su ti starke, jesu majke mi.''

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.