23. juni 2017.9 god. comment_272167 Zamisli okupimo se u Londoneru, nabrijani sa salovima, dresovima i ostalim i gledamo reprizu Lige sampiona iz 2012. i na kraju se radujemo jako ono, polupamo pola Londonera hhh Prijavi
4. oktobar 2017.9 god. comment_275579 Pidy, nema tekmi kada je tebi raspust, tako da dzabe... Hajmo mi nekad organizovati ovo okupljanje Prijavi
5. oktobar 2017.9 god. comment_275580 Ja sam za uvijek, osim kad nisam zbog nekih obaveza hihihi Prijavi
5. oktobar 2017.9 god. comment_275581 Pidy otvorila ti se medicina u Zenici, prebaci se dok nije kasno. Prijavi
5. oktobar 2017.9 god. comment_275583 Pidy otvorila ti se medicina u Zenici, prebaci se dok nije kasno. Da imaju godinu na kojoj sam ja, prebacio bih se rado. Prijavi
5. oktobar 2017.9 god. comment_275584 Pa eto moze mozda protiv uniteda ? Moze, javi Kunu. A neka reLo objavi na FB stranici Prijavi
12. oktobar 2017.8 god. comment_275669 Protiv Uniteda okupljanje? Trebalo bi da bude, i na kraju ce biti kun, ja i spaha :D Valjda ce doci jos ljudi. Prijavi
12. oktobar 2017.8 god. comment_275672 Protiv Uniteda okupljanje? Da protiv Uniteda baš, onako simbolično kako se i protivnički klub zove Prijavi
22. mart 2021.5 god. comment_311847 Na današnji dan prije 7 godina bilo okupljanje u Kogu, guženje Arsenala, izjebali ih 6:0. Diablo i ja ostali bez glasa već na poluvremenu, od silnih proslava prvom poluvremenu diabola u goloj vodi bio. Relo to sve mirno posmatrao pored nas, pušio cigaru za cigarom i već znao kako će da ga našilji kad dođe kući. Bilo dosta raje na skupu, bilo i nekih pički...Nismo ništa zguzili osim Arsenala i Wengera za njegov 1000-iti meč na klupi ali to je bilo više nego dovoljno i bolje od karanja svih prisutnih pičoka Prijavi
24. mart 2021.5 god. comment_311863 Jest bilo lijepo, sad jebeni Blind Tiger tu, pa se ne moze ni gledati tekma kako treba. Treba opet okupljanje ogromno kada prodje korona, a mozda se iz amerike vrati brat Pavle na odmor :D Prijavi
31. mart 2021.5 god. comment_312034 Uvijek je ovakav skašen ALI iako je ovo bilo guženje Arsenala, mislim da je kultni momenat kad smo klanjali protiv PSGa kad ga je stavio Demba Ba Prijavi
1. april 2021.5 god. comment_312057 Dajte nam opis ko je ko sa strelicama ili kao s onih postera cuci s lijrva na desno pa imena hahaNaravno furera sam prepoznao gospodin skroz desno Prijavi
1. april 2021.5 god. comment_312059 S lijeva na desno: Dvije koke kojima ne znam ime (pojavile se tad i više nikad); Jasmin (na fejsu poznat kao Jas Min); Beks; Erdan; Irfan zvani diablo; Meliha zvana Meli JT Chelsea; Haris (Irfanov jaran s faxa hahaha čuj diablo studira lol); iznad Harisa lik kojem sam znao ime ali zaboravio; do Irfana naravno Filip zvani kun; Iznad Filipa Amar zvani pidy; Ispod Filipa čući Muamer zvani Lavezzi; zatim Admir i njegova cura; Admira grli Samer; do Samera isto lik kojem sam zaboravio ime; potom Rijad zvani Rikky Luiz s foruma; pa Samir i konačno moja malenkost skroz desno. Prijavi
4. april 2021.5 god. comment_312270 hoće neko da mi objasni šta znači "skašen", guglam ali ne nalazim baš jasno objašnjenje ne ostaje mi ništa drugo nego da tumačim sliku da ne kažem koga precizno Prijavi
4. april 2021.5 god. Autor comment_312273 Medju mojom rajom skasen ili skasio se bi bio jedan vid pretjerivanja u opijanju alkoholom, tj. ubijanje alkoholom do te mjere da ne znas gdje gonis. Eh sad ne znam kako je drugdje. Prijavi
4. april 2021.5 god. comment_312280 hoće neko da mi objasni šta znači "skašen", guglam ali ne nalazim baš jasno objašnjenje ne ostaje mi ništa drugo nego da tumačim sliku da ne kažem koga precizno Znaš kad uzmeš cijelu voćku i od nje napraviš kašu, e to ti je kašenje a pridjev od glagola kašenje će biti skašen :D Također jako često se koristi kada se napiješ ko stoka Prijavi
4. april 2021.5 god. comment_312283 Ubiše ljudi diabla, šta li vam je skrivio da mi je znati :D Prijavi
5. april 2021.5 god. comment_312296 Ubiše ljudi diabla, šta li vam je skrivio da mi je znati :D Ne mora ništa skriviti, samo ga volimo guziti. Koliko puta je znao kasniti na tekmu jer spava usta ga jebem Prijavi
5. april 2021.5 god. comment_312314 Jebiga, ne ide ta utakmica bude u pola 2, suvise rano, jedva se probudim i gledam kod kuce :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.