Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Okupljanja Chelsea BiH - SARAJEVO

Istaknuti odgovori

Zamisli okupimo se u Londoneru, nabrijani sa salovima, dresovima i ostalim i gledamo reprizu Lige sampiona iz 2012. i na kraju se radujemo jako ono, polupamo pola Londonera hhh

• Odgovori 214
  • Pregledi 6,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• 3 mjeseca kasnije...

Pidy otvorila ti se medicina u Zenici, prebaci se dok nije kasno.

Da imaju godinu na kojoj sam ja, prebacio bih se rado.

• 3 godine kasnije...

Na današnji dan prije 7 godina bilo okupljanje u Kogu, guženje Arsenala, izjebali ih 6:0. Diablo i ja ostali bez glasa već na poluvremenu, od silnih proslava  prvom poluvremenu diabola u goloj vodi bio. Relo to sve mirno posmatrao pored nas, pušio cigaru za cigarom i već znao kako će da ga našilji kad dođe kući.

Bilo dosta raje na skupu, bilo i nekih pički...Nismo ništa zguzili osim Arsenala i Wengera za njegov 1000-iti meč na klupi ali to je bilo više nego dovoljno i bolje od karanja svih prisutnih pičoka

Dajte nam opis ko je ko sa strelicama ili kao s onih postera cuci s lijrva na desno pa imena haha
Naravno furera sam prepoznao gospodin skroz desno

S lijeva na desno:

Dvije koke kojima ne znam ime (pojavile se tad i više nikad); Jasmin (na fejsu poznat kao Jas Min); Beks; Erdan; Irfan zvani diablo; Meliha zvana Meli JT Chelsea; Haris (Irfanov jaran s faxa hahaha čuj diablo studira lol); iznad Harisa lik kojem sam znao ime ali zaboravio; do Irfana naravno Filip zvani kun; Iznad Filipa Amar zvani pidy; Ispod Filipa čući Muamer zvani Lavezzi; zatim Admir i njegova cura; Admira grli Samer; do Samera isto lik kojem sam zaboravio ime; potom Rijad zvani Rikky Luiz s foruma; pa Samir i konačno moja malenkost skroz desno.

• Autor
Medju mojom rajom skasen ili skasio se bi bio jedan vid pretjerivanja u opijanju alkoholom, tj. ubijanje alkoholom do te mjere da ne znas gdje gonis.

Eh sad ne znam kako je drugdje.

hoće neko da mi objasni šta znači "skašen", guglam ali ne nalazim baš jasno objašnjenje

ne ostaje mi ništa drugo nego da tumačim sliku da ne kažem koga precizno 

Znaš kad uzmeš cijelu voćku i od nje napraviš kašu, e to ti je kašenje a pridjev od glagola kašenje će biti skašen :D

Također jako često se koristi kada se napiješ ko stoka 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.