2. august2. aug comment_373913 Mislim da o De Zerbiju treba suditi na osnovu sezonu u Brajtonu, i OM, i da sad treba krenuti utakmicu po utakmicu, nisam srećan što je preuzeo Totenhem, slagao bih da je suprotno, u najbolju ruku mislim da je u stanju da ih vrati u LŠ i njemu lično želim da uspe kao trener jel mi je bio i ostao gotivan, a Totenhem, jbg. Samo mi se čini da osoba sa njegovim karakterom može da ima probleme u Totenhemu ako dodje do nekih varnica. možda ću jedini da kažem, ali da je Siti uzeo De zerbija, možda bi to otišlo u nekom drugom pravcu da je bio drugačiji razvoj situacije, da je Edi Hau otišo odma iz Njukasla, ne bi me iznenedilo da ga je Totenhem pokupio, i dalje mislim da je jedini kvalitetan trener engleske nacionalnosti, ali ajde, nije baš da je imao neku konkurenciju. Alonso, nisam bio ni za ni protiv, deluje mi inteligentno, izjave su mu umerene za sad, na presu se ne busa, nema te neke arogantnosti kao kod Murinja, Pepa, Gvardiole, da je igrao sa najboljima jeste, ali kakav će biti kao trener, treba sačekati, uspeh sa Leverkuzen je veliki sam po sebi zbog Bajerna i to mu niko ne može oduzeti ali videli smo do sada da su samo pojedini treneri kao što su Pep pre svega, koga ne volim, ali smatram da je najbolji po pitanju pitanju upravljanja kluba sa najvećim zvezdama i najvećim pritiskom, to je uspevao Murinjo svojevremeno, Anćeloti, Zidan, iako da se ponovo vratimm, smatram da je kao ceo paket, prokleti Gvardiola od aktivnih trenera ipak na prvom mestu Našem Alonsu, kažem našem namerno jel je sad u Čelziju, pogoduje to što je došlo do smena u Sitiju, neki klubovi su udzrmani koji su zadnje tri godine igrali u LŠ, tako da ima šanse ali ajde da sačekamo i kraj prelaznog roka ovi transferi Velbek i Henderson, to mi je bilo nepotrebno ali ajde, bar jedini dokaz da nema titulu glavnog trenera, nego menadzera Prijavi
11. august11. aug comment_374140 Mislio sam da smo još nakon Pottera se naučili i riješili problem prevelikog broja igrača, sad evo opet ih imamo 40 Prijavi
11. august11. aug comment_374143 Nije se mislilo na vrijeme ovoga ljeta. Znalo se da svakako dolazi 7-8 igrača, ili što je ranije dogovoreno, ili da se vraćaju sa posudbe i znaš da ćeš dovesti još 4-5 igrača. Trebalo je za vrijeme Svjetskog uvaljivati Badiashile i ostale. Ovako su pripreme iskorištene da budu i izlog za te igrače. Valjda se to sve rasčisti do kraja mjeseca pa da se onda to utrenira jer će biti više vremena za trening u toku sezone. Svakako ni Alonso još nije siguran šta želi. Prijavi
11. august11. aug comment_374147 Sve se to da riješiti marš u rezerve ko se ne proda od škarta i to je to. Kad je Murinjo mogao sa jednim Schweinsteigerom možemo i mi sa disasijima, tosinima i ostalim i to mu je trebao biti jedan od uvjeta za preuzimanje trenerske pozicije. No naravno kao i svaki trener dosad napravio se pametan i rekao da će on pogledati svakog igrača i odma prva dva mjeseca možeš halaliti. I sve bi to opet ok bilo da ovi naši neće dovesti još novog škarta. Začarani krug majmuna i niko da presječe kolo. Prijavi
12. august12. aug comment_374157 Puno se i talentima punimo a ne mozemo da napravimo ekipu u kojoj bi mogli svake sezone tih par talenata da nagradimo nekim jakim minutama i onda ti samo propadaju na posudbama i zaboravi se za njih, treba i tu kupovinu smanjiti. Bukvalno trenutno imamo vise nego dovoljno igraca da sledecih par sezona ne moramo da dovodimo nikoga osim nekih teskih kapitalaca. Prijavi
24. august24. aug comment_374370 Mladalački, poletno, lepršavo, sexy. Samo tako da se nastavi, da ne bude poslije mjesec dana taktiziranje. Prijavi
25. august25. aug comment_374380 Zao mi je sto cu ti spojlati, ali bice. Ja cu smatrati uspjehom ako mi docekamo pravoslavni Bozic a da se ekipa ne raspadne. Prijavi
25. august25. aug comment_374395 Pita se i protivnika, Fulham je igrao otvoreno i omogućio ti da tako igraš. Kad ti dođe neki Ipswich i stane u bunker onda je to skroz drugačija postavka utakmice, a ako ne dobiješ navijači će to odmah okarakterizirati kao taktiziranje. U početku će svi imat hrabrosti protiv nas jer nas ne shvaćaju ozbiljno, ali nek naredamo 10 pobjeda ona ide druga priča... Prijavi
25. august25. aug comment_374398 Sve se slazem, al nek mi naredamo tih 10 pobjeda.. Nisam ih vidio jos od Conteove prve sezone. Prijavi
25. august25. aug comment_374399 🚨During Xabi Alonso’s invincible season, Leverkusen won their first Bundesliga game by 3-2. Xabi Alonso’s Chelsea won their first EPL game by 3-2. Ne znam je li istina ali hajde, da se malo nadamo. Drago mi je što je pobijedio u svojoj prvoj utakmici mada mi se postava nije svidjela. Vezni red nije odigrao kako je trebalo ali zahvaljujući ofanzivnoj trojci pobijedili smo. Prijavi
25. august25. aug comment_374406 Jednu stvar je definitivno popravio, a to je trka i zalaganje. Napadački djelujemo bolje prvenstveno jer se Palmer vratio u formu. Prijavi
31. august31. aug comment_374702 Samo jos da stanemo u nekim trenutcima na loptu, da ne dopuštamo toliko šuteva i toliki posed protivnicima i biće to top. Raduje to kako se igra i koliko momci uživaju u igri, pogotovo trojka napred. Prijavi
31. august31. aug comment_374711 nije hteo juce da kaze sta je Kaisedu, vidi se na snimku da se "udarao" rukom o glavu, a posle je na presu reko samo da je u pitanju problem za koji su vec znali iskreno, sad mi je malo cimanje, valjda nije nista ozbiljno jel ostaju Eusugo i Lavija, Esugo jos malo pa na pozajmicu a Lavija dal i kolko ce da izdrzi, pitanje je Prijavi
1. septembar1. sep comment_374754 16 hours ago, chiba said: nije hteo juce da kaze sta je Kaisedu, vidi se na snimku da se "udarao" rukom o glavu, a posle je na presu reko samo da je u pitanju problem za koji su vec znali Vjerovatno je krivio sebe sto je uopste ubacio Caiceda, mada to je bio ocekivan i logican potez, htio je malo da ga gurne u vatru i spremi za Arsenal Prijavi
3. septembar3. sep Popularna objava comment_374904 A sto su se uzjebali ovi novinarcici, nema vise curenja informacija. Krivo im sto nema krtica da objavljuju sastave i slicno. Samo naprijed ostro sefe, zategni sve slabe tacke. Ne daj pardona. Prijavi
6. septembar6. sep comment_374966 U prve 3 PL utakmice sa ovom 343 taktikom smo primili 7 golova. 343 taktika ali sa 5 ili 6 odbrambenih igrača u istom trenutku. Zapitaj se je li ti to dobra taktika za nastavak prvenstva. Prijavi
6. septembar6. sep Popularna objava comment_374971 Pickast pristup u ove tri utakmice, vidjet cemo jel to privremeno i hocel mijenjati ili je i picka od trenera. Formacija uzasna, taktika jos gora. U 3 utakmice ne mozemo povezati duze 5-6 pasova, sve se svodi na brzu igru. Sto je ok, ali bez lopte smo uzasni, branimo se preduboko, skoro golmanu u krilu sto je nedopustivo za ovakav klub. Nije to samo Arsenal vec i Fulham i Brighton su te drzali u 16m. Selekcija igraca veoma upitna. Fofana, Gusto i Neto 3 igraca koja smo uz Garnacha, Tosina i Chalub najvise kritikovali i opet nam kolo vode i glavni igraci. To meni govori samo jedno da ne zna sta radi. Nadam se da grijesim. Nije da Arsenal ima dream team. White, Konsa, Lewis Skelly, Tsolis i Havertz su njima danas igrali u prvih 11, nisu to sad Galaktikosi da nas toliko pritisnu. Fali nam igrac u sredini terena to ptice na grani vide i on do kraja utakmice radi izmjene poziciju za poziciju i nista ne mijenja a treba nam gol. Znaci mi kao laici vidimk da nam treba u sredini jos jedan igrac kako oni ne bi mogli distribuirati loptu tu lagano. Svasta, i sad nevjerujem da nije pojacal sredinu terena. Da vam iskreno kazem, ocekivao sam puno vise kontrole pod Alonsom kada su utakmice u pitanju a ne ovo sto gledamo. Imamo mi veoma dobru ekipu, nasa trojka u napadu je jaca od njihove ne moze me Bog ubjediti u suprotno, problem je nacin igre. Ok fali nam vezni red, ali s takticke strane vide se stvari koje su zabrinjavajuce. Ponavljam, nadam se da grijesim. Prijavi
6. septembar6. sep comment_374976 Govorio sam protiv njega od prve utakmice, ali iskreno me ovo danas manje smeta nego recimo onaj poraz protiv Totenhema u prijateljskoj. Ima tu grešaka previše se povlačimo i dopuštamo, ali smo puno opasniji u napadu. Fali nam igrač tipa Rodrija ili Ricea visok, korpulentan, kao što nam je Rogers sjeo na 10ku tako bi nam sjeo i 1 razbijač u vezi. Ne znam jeste li primijetili, ali za mene je Rogers stvarno veliko osvježenje u napadu, da smo bili pametni i Gitensa mijenjali za Leaa iz Milana i tu mislim da se ne bi zajebali. I ovo sranje sa igračima van prirodnih pozicija mora prestati, bio sam zagovornik da Reece igra centralno, ali nije dovoljno svjestan prostora oko sebe. Reece na WB i nekog veznjaka od 1,90+ u sredini i biće to puno bolje. Ako hoćemo popraviti skor protiv Arsenala moramo se početi i tući sa njima,okuražili su se i nije to više samo stvar ni taktike, ali treba i igrati fudbal. PS ne kontriram samo iz nekog hira, već stvarno mislim ovako🤣 Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.