6. maj 2013.13 god. comment_120284 Da li sam ja jedini koji misli da on i Lamps ne bi funkcionisali na pravi nacin zajedno :-? Ja mislim da bi on i Lamps extra funkcionisali. Nisam bas za njegovo dovodjenje pogotovo kad vidim koliko ima godina,da je igrao u Liverpoolu i za toliku cenu. Prijavi
6. maj 2013.13 god. Autor comment_120287 Da Dzeko, Bale i Nani igraju za L'pool, sta bi pricali :-? Prijavi
6. maj 2013.13 god. comment_120297 A evo na što su spali naši "transferi" da je udarna vijest 31-nogodišnjak. Prijavi
7. maj 2013.13 god. comment_120511 A evo na što su spali naši "transferi" da je udarna vijest 31-nogodišnjak. Sta bi bilo da si topnik ? Sta bi rekao za Wengerove pjetlice ? Ja se nmg sjetiti niti jednog boljeg DMF-a od Xabi-a , podjetite me vi . Jedini problem su godine . Ali nesto i ne vjerujem da ce ovaj doci kod nas . Prijavi
7. maj 2013.13 god. comment_120546 Sta bi bilo da si topnik ? Sta bi rekao za Wengerove pjetlice ? Ja se nmg sjetiti niti jednog boljeg DMF-a od Xabi-a , podjetite me vi . Jedini problem su godine . Ali nesto i ne vjerujem da ce ovaj doci kod nas . Gundogan. Prijavi
7. maj 2013.13 god. Autor comment_120548 Gundogan. ____Bender______Gundogan____ Kuba________Gotze_______Reus Pa ti pogodi ko tu igra zadnjeg veznog ;) Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_120936 A zar ne bi bilo dobro kupiti Xabi Alonsa za male pare (31 god, manja cijena) nego davati 30tak miliona za nekog mladjeg, kada imamo i Chalobaha koji ce siguran sam ako ovako nastavi postati odlican defanzivni vezni i koji ce za godinu dvije dobiti pravu sansu. Xabi Alonso je svakako odlican igrac bez obzira na godine. Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_120960 Mislim da se o kvaliteti Xabi Alonsa ne treba puno pricat. Pa ljudi dragi on je jedan od najboljih ako i ne najbolji DM na svijetu. I da doÄ‘e u Chelsea bio bi itekako dobro pojaÄanje. Ali, uvijek postoji ali. Ja sam protiv njegovog dovoÄ‘enja. Em ima 31 godinu, a vjerujem da mi možemo s postojecim kadrom slozit dobru i ucinkovitu srednju liniju. Å to se Chelsea tice za pozicije DM mogu nam igrat: Luiz, Mikel, Romeu, Ake i povratnici Essien i mali Chalobah (najraÄ‘e bi njega gledo na toj poziciji, nisam ga nikad gledao kako igra, ali po vaÅ¡oj prici i po onome Å¡to se da procitat u novinama veliki je talenat) S gore nabrojanim igracima imamo kreativce i trkaÄe koji se mogu upariti s njima: Lampard, Ramires i povratnici De Bruyne i McEachran Za te dvije pozicije imamo Å¡irok broj igraÄa. Spoj mladosti i starosti. I zato vjerujem da bi mogli joÅ¡ jednu sezonu pokuÅ¡at s ovime Å¡to imamo napravit neÅ¡to i dat prilike mladima pa kud puklo da puklo nego dovodit igraÄe koji su već u zavidnim godinama i s time unazadit napredak naÅ¡ih mladica. Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_120963 A zar ne bi bilo dobro kupiti Xabi Alonsa za male pare (31 god, manja cijena) nego davati 30tak miliona za nekog mladjeg, kada imamo i Chalobaha koji ce siguran sam ako ovako nastavi postati odlican defanzivni vezni i koji ce za godinu dvije dobiti pravu sansu. Xabi Alonso je svakako odlican igrac bez obzira na godine. Ne bi bilo, imamo Lampsa, Essiena dok Chalobah ne dobije šansu Prijavi
9. maj 2013.13 god. Autor comment_121054 Real Madrid midfielder Xabi Alonso has poured cold water on suggestions he could leave the club this summer. "Of course I'm going to be here next season," Alonso was quoted as saying by Marca following Madrid's eventful win over Malaga. Prijavi
8. januar 2014.12 god. comment_156900 Njegovo dovodjenje Äak ni nedodirljivom Mou ne bi oprostio Å¡to li sam ja ovo napisao da me pita sad neko ne bih znao,kako god,gotovo je i sa tom priÄom,produžio je ugovor sa Realom,svi srećni,svi zadovoljni a aj sam izgleda ranije promaÅ¡io temu Prijavi
8. januar 2014.12 god. comment_156901 svrÅ¡ava na spomen liverpoola i joÅ¡ je starkelja - ne hvala EDIT: hvala kurcu. ZakljuÄavaj temu Prijavi
8. januar 2014.12 god. comment_156909 Najbolji defanzivni vezni na svijetu,iza njega odmah De Rosi,bio sam za dovodjenje bilo kojeg od njih jer su vrhunski igraci. Prijavi
16. maj16. maj comment_372565 Da vratimo ovu temu u život. Vrlo vjerovatno naš novi trener. Danas smo protiv Citya igrali u formaciji koju je on preferirao u Leverkusenu. U Realu je ipak forsirao igru sa 4 nazad. Prijavi
17. maj17. maj comment_372568 Sa srecom pasa, da rezultatski napravis nesto, ne zanima me kako cemo izgledati. Prijavi
17. maj17. maj Autor comment_372569 3 minutes ago, diablo_bih said: Sa srecom pasa, da rezultatski napravis nesto, ne zanima me kako cemo izgledati. Evo ga debeli 😁 Prijavi
17. maj17. maj Popularna objava comment_372571 35 minutes ago, Whisper said: Evo ga debeli 😁 Smrsao sam, sad imam ispod 105 haahah Prijavi
17. maj17. maj comment_372578 Ne sumnjam u njegove trnerske kvalitete. Dokazano dobar trener, i najbolje što smo u ovom trenutku mogli dovesti. Ali sumnjam u upravu. Uprava se minjela nije, i već je rečeno da promjena neće biti. A ti ljudi dokazano pojma nemaju. Nadam se da će ispuniti obećanje i dat Xabi-u, ponajprije podršku, a onda i više uključenosti u transfere. Pa možda nekako i uspiju uz njegovu pomoć dovest smislena pojačanja. Ali skeptičan sam... Prijavi
17. maj17. maj comment_372585 Pa ako nije dokaz da se nešto mijenja to što imamo menadžera prvi put od 2013. - ne znam šta jeste. Prijavi
17. maj17. maj comment_372586 Samo mu dati maksimalnu podrsku, ne mislim iskljucivo samo na pojacanja vec podrsku u svakom smislu, i kada rezultati ne budu mozda najbolji i kada treba odstraniti nekog igraca koji se ne zalaze ili nesto sere. Ne smijemo dozvoliti da se igraci osjecaju nedodirljivim ni po koju cijenu. Smatram da smo doveli odlicnog trenera ali samo ako dobije podrsku uprave moze nesto ostvariti. Radujem se novoj sezoni i volio bih da ne igramo evropu ako ce to biti liga konferencije. LE bih vec prihvatio jer samo osvajanje vodi u LS. Prijavi
17. maj17. maj Popularna objava comment_372587 Niko ne spominje činjenicu da je ovaj forum toliko star da smo temu koja se odnosila na pojačanje u vidu igrača samo preimenovali u temu za novog trenera. 🤣🤣 Prijavi
17. maj17. maj comment_372588 Prvi dobar potez uprave, puna podrska i nadam se da ce se rijesiti skart igraca. Prijavi
17. maj17. maj comment_372589 A sta mislite hoce li Alonso preferirati 3 ili 4 nazad? U Leverkuzenu je igrao sa 3 nazad i 2 wb dok je u Realu standardnu 4 nazad. James, Gusto, Cucurella, Quenda, Hato pa cak mozda i Neto mogu igrati wb. E sad ima li to smisla s obzirom na krila kao Estevao, Palmer je takodjer tu, zatim mozda dovedemo jos neko krilo... Prijavi
17. maj17. maj comment_372590 Zelim mu svu srecu. Nadam se nekom stabilnom nogometu. Ne mora to biti niti neka ljepotica. Budimo realni, mi smo Chelsea, i mi smo operisani od neke lijepe igre. Nadam se da ce cistka i prijelazni rok krenuti od golmana i stopera. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.