12. septembar12. sep comment_375172 Rastavio ga Jakirović na proste faktore, ima sreće na kraju što smo bod uzeli. Do sada sa radom Alonsa ne možemo nikako biti zadovoljni, ovo je užasno. Ima sreću što su nam igrači u napadu u formi, sve ostalo je za zaborav - od vođenja ekipe, do selektiranja i izmjena koje kasne iz utakmice u utakmicu. Prijavi
12. septembar12. sep comment_375174 Ne mogu a da ne kazem, Alonso OUT. Pricajte sta hocete ali meni se nista ne svidja kod njega, vadi ga samo nas napad. Prijavi
12. septembar12. sep comment_375175 Jos jedan veliki minus. Minus ko vrata samo zbog ovog proseravanja i drzanja Neta 90 min a Estevau 5 minuta a o ostalim stvarima da ne govorim. Nema sistema nema jasne ideje ne zna sa kojom formacijom odbrana kriminal.....a ovaj kouc za prekide ne kapiram cemu sluzi Prijavi
12. septembar12. sep Popularna objava comment_375197 Cini se da je Alonso potcijenio kolicinu rada i remonta koji je ovoj ekipi neophodan. Najveci problem je sto se ne vide apsolutno nikakvi uigrani mehanizmi s treninga, ni mi navijaci a ni igraci na terenu ne znaju sta se trazi od njih. Pitanje je zna li trener. Izgledaju kao raspustena banda. Cupa nas hemija napadackog trojca koji nemilice stvara sanse i trpa. U odbrani ne samo sto primamo golove nego je potpuno rasulo, svi protivnici nam stvaraju sanse ko na traci. Hull je danas na 1:2 i 2:2 imao mrtve sanse, znaci situacije gdje 9 od 10 puta padne gol. Vidjet cemo ubuduce moze li se nesto popraviti i na koji nacin, ali jedno je sigurno - ovako dalje ne moze. Prijavi
12. septembar12. sep comment_375198 Ali da si u prvih 5 utakmica (Luton nema smisla racunat) nadigran u svih 5. Znači tebi je nebitno da li igrao protiv Brightona ekipe koja će izaći koja će tražiti otvorenu igru ili da li igrao protiv Hulla koji ce stati nazad i cekati priliku iz nekog prekida i kontre, svejedno ti je, jer ti nemas nista za ponudit apsolutni nista. Taj Brighton nam je sakrio loptu, imali su posjed preko 70% mislim, mislili smo da nam treba malo vise posjeda i da ce iz tog posjeda doci kontrola utakmica, danas nas je Hull nadigrao sa 32% posjeda. Zaključak, nemas apsolutno nikakvu igru ni sistem da bi ti bilo kakav protivnik odgovarao, tebi niko ne odgovara u suštini. U pitanju je borba trojca u napadu i amaterizma svega ostalog, ovim tempom mi imamo šansu da pobjedimo samo onda kada taj gore trojac isporuci pa bar 3-4 gola al najmanje 3-4 gola. Njih trojica su zamaskirali amaterski posao Alonsa, za ovo ne trebas dobijat platu. Prijavi
12. septembar12. sep comment_375199 Mnogo dobrih stvari i u odbrani i u napadu koje smo povremeno imali u ovih par godina je polaziko upravo od osovine Enzo Caisedo Palmer. Ne znam da li je uopste Alonso bio svestan koliki je propust sto nije imao zamenu za Enza i to jos na pripremama. Posraao se po celom prelaznom roku i mnogo izgubio. Ovaj tim ne moze da zivi od Lavie, Jamesa, Barca, Gusta na sredini terena i to je jedan od velikih razloga ovog raspada. Drygi je opet njegova losa procena da sa ovim igracima moze tek tako da tumba formacije. Koliko ce jos proci vremena do povratka Caiseda i Hendersona i do ustaljivanja jedne formacije pojma nemam ali verujem da je to minimum 2 meseca. Za to vreme koliko cemo bodova izgubiti pojma nemam ali mi deluje da u narednih 10 meceva necemo skupiti vise od 13 14 bodova. Prijavi
12. septembar12. sep comment_375202 On 9/7/2026 at 8:48 PM, chiba said: https://www.telegraph.co.uk/football/2026/09/07/chelsea-conceding-goals-xabi-alonso-caicedi-martinez-james/ Kad je Mareska preuzeo, onda se angazovala starogrcka akademija nauka i umetnosti da nam objasni kako mi ne razumemo njegov pogled na fudbal jedan poraz Alonsa, odma se secira i salje uzorak na patohistolosku analizu ovo je tekst od ponedeljka, lepo mu se pakuje sve..., a verujem da ce vec sutra, prekosutra nesto ponovo iskociti na ovo se vracam samo iz razloga zato sto necu da odustanem od toga da neko iz uprave ne odgovara isto Prijavi
12. septembar12. sep comment_375203 U top smo 3 ekipe sa najviše primljenih golova u ligi. I jasno je da se ništa ne radi na tome, a ako se radi - ne uspijeva se poboljšati taj segment igre. To je nedopustivo za ekipu našeg kalibra i ligu kakva je PL. 9 primljenih golova u prva 4 kola - pa to ne da je zabrinjavajuće, to je sramota. Pa jebte djeca nam se smiju. Bukvalno samo ekipa treba postaviti taktiku da se brani i igra na kontre - i mi smo jebali ježa. Koliko su nam retardirani u odbrani, neki krompir će uvijek ući. A naprijed se od Neta očekuje da nešto uradi na postavljenu odbranu. Ništa se nije naučilo u prethodne 2 sezone po tom pitanju. Ovdje je u pitanju odsustvo logike. Prijavi
13. septembar13. sep comment_375217 Ne moze me niko ubjedit da je ova Barselona igracki jaca od nas a igraju barem 3x bolje i ljepse i atraktivnije, bolje se brane, bolje napadaju, kontrolu nad uktamicom imaju bolju protiv maltene koga god igrali. Ovo nije losa ekipa, naprotiv imaju nekoliko odlicnih igraca ali imamo i mi, nista oni nisu bolji igracki a na terenu je totalno drugacije. To je do trenera carevi moji ne moze me niko ubjediti u suprotno. Alonso za sad zaista razocarenje, ne znam koji kurac je u pitanju. Jedino da se nadamo da ce biti bolje jer mijenjati ponovo trenere i sve iz pocetka, mislim da bi to znacilo odlazak i Caiceda, Palmera i onda deff kljuc u bravu. Prijavi
13. septembar13. sep comment_375218 nas forumas @Bari je u nekoj temi, ne mogu da se setim gde opisao situaciju koja je skoro preslikana sa onom "insajderskom" sustina je da su u klubu smatrali i da pored prodaje Enca nece biti problema, kako tu ima dosta igraca da pokrije poziciju CM odnosno DM neko se sa tim slaze neko, neko ne trener daje izjave "okruglo pa na ćoše" sto mi se sad vec ne svidja tumachiti sad to kako hocete... Siti je nama zabio kurac kroz dupe, na kraju je izaso kroz mozak, kolko su nas rascepili majstori su direktnog rivala za top 4 jos u avgustu izbacili iz konkurencije, to za 20 godina premiershipa nisam video da je neko uradio ispada sad da mi treba da molimo boga da prodje reprezentativna pauza, i onda cemo ponovo da gledamo u pasulj dal ce Kaisedo biti spreman i ko ce uz njega igrati, to ti je vec kraj septembra, dakle u najboljem slucaju mozda ali samo mozda da se nadamo necemu sredinom oktobra jel ja ne vidim sta alonso radi Lakroa nam je verovatno bio najbolji medju najgorima, on ga stavi na klupu protiv Hala u zadnjoj liniji sada se vec vidi na svakoj utakmici imamo rupe od cetvrtine sesnaesterca (obratite paznju na to), te se protivnicki napadaci setaju kao u trznom centru u vise navrata ovi tzv. wb nisu skupljali odbijene lopte, ili ovi tzv. to igraju ispred stopera kvazi RB->CM nisu blokirali/skupljali lopte na onoj kapici iznad 16, o prenosu lopte da ne pricam, skoro nijedna tranzicija iz odbrane preko centra nije isla preko Lavije ili Dzejmsa/Gusta, sve se svodilo, gurni loptu Palmeru, Rodzersu leva strana nam je kao da je covek ostao posle sloga nepokretan, jel osim Rodzersa, tu nema nikakvog zivota pozicioni napad pod Alonso nam je mozda jos gori nego sto je ranije bio na sve to prodali smo i Kukurelju, sipaj brate jos so na ranu, a zamene nazalost za sada nisu nesto dale mleka, jos ko za baksuza Hato ispadne amater kos gola Hala Prijavi
13. septembar13. sep comment_375219 Naivan je ko misli da će Caicedo išta promijeniti. Ne može ovu ekipu jedan igrač promijeniti. Može u smislu da nećemo primati 3 nego 2 gola po utakmici. I to je sve. Prijavi
13. septembar13. sep comment_375238 we have the same issues because we have the same players 🚬 Prijavi
13. septembar13. sep comment_375242 kako nije bolja Barsa, imaju cist vezni red a mi imamo Laviju koji prvi put igra posle godinu dana, Dzejmsa, Gusta u vezi no to je ponovo krivica trenera i uprave sto smo dosli u takvu situaciju relo, nece nam Kaisedo preokrenuti sezonu ali bolje da ako ovaj plejboj od trenera forsira tri pozadi nek mu igra rodzers Pedro Palmer hato kaisedo lavija neto fofana Lakroa Dzejms Prijavi
15. septembar15. sep comment_375245 Moramo biti realni i pitati se sta je ovoj upravi i treneru cilj ove sezone, a ja verujem da je to pozicija na tabeli koja vodi u LS. Prvi je razlog to sto je dosao novi trener koji hoce da uvede svoj sistem igre, samim tim da dovede igrace koje su mu potrebni i da se resi nepotrebnih. Videli smo da se resilo skarta kao nikad pre i da se Alonso pita ko ce da se dovede. To je proces koji traje i za sta je potrebno vreme, kao sto smo videli u Arsenalu sa Artetom, u Sitiju sa Pepom, u Liverpulu sa Klopom. Takodje, sto se tice igrackog kadra, trenutno Arsenal i Siti bolje stoje i zato ne mozemo da se borimo za titulu. Otisli su prvotimci poput Enca i Kukurelje i adekvatne zamene nismo nasli, a Kaisedo je trenutno povredjen. Ja tu ne bih krivio upravu i trenera obzirom da sa ovim timom mi mozemo u top 4/5 nakon cega cemo dovesti igrace takvog kvaliteta. Dakle Alonso je procenio da trenutni igraci mogu da izguraju ovu sezonu. Budimo realni i u vezi igraca poput Fofane, Kolvila, Hata, Dzejmsa, Gusta koji su prosek ali opet kazem dovoljni za navedeni cilj, a verujem da Alonso ne moze sa trenutnim igracima da ostvari sve svoje zamisli sem sa Pedrom, Rogersom i Palmerom i mislim da su oni ovako dobri jer iz njih izvlaci maksimum. Sve u svemu zakljucak je da ovo sve ide u pozitivnom pravcu, da cemo dovesti potrebne igrace za Alonsa, za njegov sistem i za titulu tako da puna podrska treneru. Prijavi
15. septembar15. sep comment_375248 Teško je nešto bez pravog veznog reda, pa nama vezni red čine Lavia, Barco, James i Gusto. Vezni red nam je odron da se ne lažemo, pogotovo u double pivot sistemu 3-4-3. Da bi igrao taj sustav dvojica u vezi moraju orati po terenu, a mi imamo jedan od lošijih veznih redova u ligi. Šteta što je uprava ispala toliko naivna i nije osigurala veznjaka na vrijeme, sada jedemo plodove te aljkavosti. Ostaje nada da će Caicedo prizdraviti, pa bi situacija kud i kamo trebala biti bolja Prijavi
17. septembar17. sep comment_375260 On 9/12/2026 at 12:02 PM, Walter said: I dalje stoji da bih volio vidjeti tandem Rogers-Palmer-Estevao Mozda ti se ispuni sansa sad protiv Brentforda ako ne gurne Welbecka u prvu On 9/13/2026 at 9:32 AM, hamco said: Ne moze me niko ubjedit da je ova Barselona igracki jaca od nas a igraju barem 3x bolje i ljepse i atraktivnije, bolje se brane, bolje napadaju, kontrolu nad uktamicom imaju bolju protiv maltene koga god igrali. Ovo nije losa ekipa, naprotiv imaju nekoliko odlicnih igraca ali imamo i mi, nista oni nisu bolji igracki a na terenu je totalno drugacije. To je do trenera carevi moji ne moze me niko ubjediti u suprotno. Alonso za sad zaista razocarenje, ne znam koji kurac je u pitanju. Jedino da se nadamo da ce biti bolje jer mijenjati ponovo trenere i sve iz pocetka, mislim da bi to znacilo odlazak i Caiceda, Palmera i onda deff kljuc u bravu. Jedini problem je sto ova ekipa protiv koje barselona igra je na nivou Lutona kojeg smo mi rastavili sa kombinovanim sastavom. Bukvalno 90% ljudi ne bi znalo koja je ekipa ovde njihov protivnik. To takodjer ne umanjuje nikako ovo sto kazes da nam je igra za kurac, kao sto i jeste. Ne daj boze da nam je napad mrtav kao u nekim od prethodnih sezona imali bi preslikanu sliku otvaranja sezone koju sad ima Aston Villa, bukvalno bez ovog napada smo trenutno Aston Villa Prijavi
18. septembar18. sep comment_375304 Blamaza se nastavlja. Jos 5 kola mu dajem i leti kao kufer. A kad ode nek ponese i Pedra Neta Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.