17. maj17. maj Autor comment_372592 3 hours ago, hamco said: A sta mislite hoce li Alonso preferirati 3 ili 4 nazad? U Leverkuzenu je igrao sa 3 nazad i 2 wb dok je u Realu standardnu 4 nazad. James, Gusto, Cucurella, Quenda, Hato pa cak mozda i Neto mogu igrati wb. E sad ima li to smisla s obzirom na krila kao Estevao, Palmer je takodjer tu, zatim mozda dovedemo jos neko krilo... Proizvoljno -------------Maigan----------- ??????-----Van Hecke----Colvil James--------------------Cucu -----Caicedo---------Enzo----- --------Palmer---Estevao------ --------------Pedro------------ Stavite bilo koga umesto ????? nebitno je. Sumnjam da cemo uspeti resiti bas svih suvisnih stopera jebiga. A bilo ko od njih je manje kriminalan kad igra u ovakvoj postavci Mislim da ova formacija ima najvise smisla i da Alonso treba da se drzi onoga sto zna najbolje bar za pocetak. Ima tu dovoljno prostora i fluidnosti medju igracima da se moze i u toku meca menjati formacija. Prijavi
17. maj17. maj comment_372594 Po meni je jako bitno da je Alonso došao jer iako nemamo ponuditi europski fudbal i instant trofeje - trener je taj koji može privući igrače. Prijavi
17. maj17. maj comment_372596 8 hours ago, reLo said: Niko ne spominje činjenicu da je ovaj forum toliko star da smo temu koja se odnosila na pojačanje u vidu igrača samo preimenovali u temu za novog trenera. 🤣🤣 Tražio sam prvo temu među transferima i glasinama da nema slučajno. Nisam je našao, krenuo otvoriti novu i kako sam kucao ponudilo mi se Xabi Alonso (Španjolska, 1981). Ponovo pregledam teme i opet je ne nađem. Ukucam u pretragu i uspjem je naći nekako. On je u Leverkusenu naslijedio također jako mladu ekipu, kao i ovdje, i u prvom prelaznom roku su došla 3 iskusna igrača: Grimalno, Xhaka i Hoffman. Grimaldo je i ove sezone ponajbolji igrač tima, Xhaka je dvije godine bio lider ekipe, a i Hoffmann je u prvoj polusezoni bio redovan u prvih 11. Valjda se taj recept prenese i kod nas, pa mu se dovede i neko ko ima veće igračko iskustvo. Prijavi
19. maj19. maj comment_372639 da li ste citali, dal je ono Ornstajn pisao za Tajms, kako je izmedju ostalog vladalo misljenje da Alonsov stil pripada u neku ruku Pepovom stilu, i da ce laksi biti prelaz sa Mareskinog fudbala ....i da kao nece da ponavljaju gresku sa prelazom Konte-Sari... zatim da se Irola tu malo ne uklapa zbog nacina na koji vodi tim... i zadnjem pasosu se ponovo potvrdjuje koji direktor ce biti zaduzen za koji domen vodjenja kluba, odnosno pitanja skautinga talenta, pregovora itd.... Prijavi
19. maj19. maj comment_372654 Ne znam kako će se igrači prilagoditi njegovom stilu igre i hoće li im odgovarati ili ne, ali me raduje činjenica da je menadžer a ne još jedna ubleha od trenera kojem će fudbalski nepismeni ljudi krojiti tim i samim tim sudbinu. Prijavi
20. maj20. maj comment_372660 12 hours ago, chiba said: da li ste citali, dal je ono Ornstajn pisao za Tajms, kako je izmedju ostalog vladalo misljenje da Alonsov stil pripada u neku ruku Pepovom stilu, i da ce laksi biti prelaz sa Mareskinog fudbala ....i da kao nece da ponavljaju gresku sa prelazom Konte-Sari... zatim da se Irola tu malo ne uklapa zbog nacina na koji vodi tim... i zadnjem pasosu se ponovo potvrdjuje koji direktor ce biti zaduzen za koji domen vodjenja kluba, odnosno pitanja skautinga talenta, pregovora itd.... kad sagledas širu sliku, priprema se teren za McFarlanea. Do tada on mora jos uciti. Ali na dobrom je putu, jel ovo 3, trener kojeg je prezivio? Prijavi
20. maj20. maj Autor comment_372662 Provlaci se prica da igraci postuju McFarlana i da zato ostaje u strucnom stabu, za ne daj Boze 😁 Prijavi
20. maj20. maj comment_372664 46 minutes ago, Whisper said: Provlaci se prica da igraci postuju McFarlana i da zato ostaje u strucnom stabu, za ne daj Boze 😁 Jadan taj koga oni poštuju😁 Prijavi
27. maj27. maj comment_372775 Ma ovako je bilo i kod Maresce, kao on odlučio ovaj mu se ne uklapa, ovaj ne može nogom igrati, ovaj ne može ono, a zapravo nije nijedan trening imao sa ekipom, nije upoznao igrače. Sve su ovo za sada želje uprave. Prijavi
31. maj31. maj comment_372814 Penders treba i mora biti prvi golman, da ga istrpimo koliko god treba, bolje nego debila Sancheza. Kontam da Alosno ne moze biti dobar duo sa Lampardom u sredini terena doduse da se prikacim na prvu stranicu Prijavi
1. juni1. jun Autor comment_372847 On 5/31/2026 at 10:40 AM, diablo_bih said: Penders treba i mora biti prvi golman, da ga istrpimo koliko god treba, bolje nego debila Sancheza. Kontam da Alosno ne moze biti dobar duo sa Lampardom u sredini terena doduse da se prikacim na prvu stranicu Ja mislim da bi bili top tandem. Alonso kerator iz dubina a Lamps ide tamo gde je lopta i gde je prostor. I to jedan od boljih tandema. Prijavi
1. juni1. jun Popularna objava comment_372849 On 5/3/2013 at 9:34 AM, Whisper said: Takodje smatram da on i Lamps nece moci da funkcionisu zajedno. Tako je govorio Zaratustra Prijavi
17. juni17. jun comment_372967 Jel istina ovo sto se pise da nije uopste obavijesten o odlasku Cucurelle, vec je saznao kad je i @reLo prenio Romanovu vijest? Prijavi
17. juni17. jun Autor comment_372968 1 hour ago, Wisey said: Jel istina ovo sto se pise da nije uopste obavijesten o odlasku Cucurelle, vec je saznao kad je i @reLo prenio Romanovu vijest? Niko od "nasih" pouzdanih nije demantovao vest Prijavi
17. juni17. jun comment_372969 Ne znam, ali ne vjerujem. Nevjerovatno zvuči da bi bila istina. Prijavi
17. juni17. jun Autor comment_372973 6 hours ago, Wisey said: Jel istina ovo sto se pise da nije uopste obavijesten o odlasku Cucurelle, vec je saznao kad je i @reLo prenio Romanovu vijest? Lazu ljudi jebiga.. Prijavi
18. juni18. jun comment_372975 Ne vjerujte svemu sto procitate na internetu, bilo to pozitivno ili negativno. Prijavi
18. juni18. jun comment_372976 Moj @Bari znas koliko je lose kada i pomislis da bi ovo moglo biti istina. Toliko me nista ne bi iznenadilo od nasih direktora. Srecom nije istina. Nadam se ipak da rade nesto u pozadini, osim sto su prodali Cupavog. Prijavi
19. juni19. jun comment_372977 16 hours ago, Wisey said: Moj @Bari znas koliko je lose kada i pomislis da bi ovo moglo biti istina. Toliko me nista ne bi iznenadilo od nasih direktora. Srecom nije istina. Nadam se ipak da rade nesto u pozadini, osim sto su prodali Cupavog. Naravno da rade, prodaju i Enza Prijavi
19. juni19. jun Autor comment_372978 46 minutes ago, Adi said: Naravno da rade, prodaju i Enza Mislim da ce ovog leta doci do bas fine razmene kesa/igraca izmedju bas i Reala. Alonso zeli bar jednog od cetvorice Hujisen, Careras, Guler, G Garsija. Prijavi
19. juni19. jun comment_372979 48 minutes ago, Adi said: Naravno da rade, prodaju i Enza Ne mozes nista ako igrac zeli ici iz kluba a ocigledno je da Enzo zeli ici. Problem je sto smo se doveli u situaciju takvu pa da najbolji igraci zeli ici. Ko god zeli ici nek ga prodaju. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.