Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

• Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

Pišite šta hoćete, možete ga pravdati da se stalno šali, ali se on kroz to i skriva, ali veliki je nacionalista, kalouda je jedan od najvećih nacionalista ovdje, onaj whisper je nacionalista također, al hvala bogu nema ga vise, dok recimo ima još srba ovdje npr grena, na njemu nisam primjetio... 

I kaoluda sere previše, dosadan je postao, više mi se i ne čitaju njegovi komentari. Jadno je to sve..

Uz dodatak, da ako je Benatia terorista iz Rome (samo zato što je musliman, ima brade malo), onda imamo i mi u Chelseaju dvojicu terorista, jedan je desni bek, drugi zadnji vezni (i nisu muslimani), ako ćemo tako, zar ne??  heh, jado jadni..  A i vi ste gori sto podrzavate ga, pravdate i slicno..

A izvini zasto su teroristi, zato sto su Srbi?

Evo sad ću ostaviti jedan ozbiljan post, nisam odavno...

@how yes no

Prvo, otkud tebi da je Whisper nacionalista? Ja od njega nikad nisam vidio post koji sadrži trunku nacionalizma i mržnje.. Lik voli Baneta, možda i previše, ali nikad nije ništa loše rekao protiv bilo koga drugog. Ne kontam te..

Drugo, ja nisam rekao da je Benatia terorista zato što je musliman i ima bradicu, nego sam rekao onako iz fore.. 'ne bacajte pare na onog teroristu iz Rome, dajte napadača' i onda se ovaj novi lik @Dzan ubacio, kao da sam njemu nešto rekao. A vidi sad ovo, nisam ja bzvz napiso terorista, nego zato što je i @crv napiso pre mene, pa sam zato ono da se dodam na njegovu zajebanciju. Zanimljivo, njemu niko nije reč rekao, a i ne treba jer je to samo zajebancija.

tWgw8XF.jpg

Na ovaj dio tvog posta "I kaoluda sere previše, dosadan je postao, više mi se i ne čitaju njegovi komentari. Jadno je to sve.." I nemam neki komentar, nzm šta da ti kažem... Mogu ti reći samo da si i ti meni dosadan, ili nemoj čitati moje postove, reci @reLi da hideuje moje postove, da ti ne vidiš.. Ne znam šta bi ti reko.. A i boli me kurac, iskreno. Nikad ti ružnu reč nisam rekao, samo znam kad sam rekao da je realno da BiH završi treća u grupi na SP, upalio si se kao da sam rekao da bi volio da vas bombarduje neko.

A ti si ovde napao na mene da sam nacionalista i da mrzim vas i Hrvate, samo što se zajebavam, imam pravo da se zajebavam, @reLo me nije upozorio nikad, jer zna da je to obična zajebancija, tako se i @diablo šali na moj račun (Čiča Dražo, četnici ovo ono) i @reLo isto, uopšte se ne ljutim, jer se "znamo", ovde smo oko 3 godine zajedno, od kad sam došao na stari forum, i ovaj novi uvek sam se zezao, znam da sam duhovit, kako god to zvučalo, ali nikad se niko nije žalio samo na mene, do pre možda 2-3 meseca, kad se @chesleafan97 nešto počeo ubacivati meni ispod svakog posta, evo i sad gore vidim da kvarim ugledo ovog foruma, a kad je on pre možda mesec dana uletio na forum i jedno 2 dana pisao gluposti na svaku temu, totalno nečitke postove, nit razumeš išta nit ima nekakvog smisla, niko se nije žalio.. A on se nešto na mene žali, bolje nek kupi tastaturu sa svim slovima..
Sa dubrom i Vinkom sam bio extra, evo sad nek se vrate na forum rekli bi i oni.

Ovde je uvek bilo dosta šale, i treba tako biti. Pa kakav bi forum bio da su svi utegnuti i ozbiljni. Ne valja.. @dubro, @klicko, @Vinko, @chelseathebest, @reLo, @diablo, @otresinho, @twelfth, @kun, @soxx, @crv, @chiba @brane.. Jbt sećam se pre kad se sastanemo na shoutboxu to je jauk.

Šta sad ti tražiš? Da dobijem permanent ban? Meni nije problem, otiću sam ako treba, ali mislim da se žališ bez potrebe. Šala, druže.
Kad je @Zemo nekidan napiso nešto, bosanski jezik ovo ono, ja sam namerno stavio post "misliš Srpski jezik", malo kurcam, likovi odma skaču, meni to zanimljivo :) A moraš imati bar malo mozga da znaš da je to zajebancija. Bar malo. Što bi ja to ozbiljan pisao, šta mene boli kurac koji je jezik, ja samo oću malo da ložim ljude, da se zajebavamo. Ali ne vredi, nmg. Radi šta hoćeš, žali se na mene, govori da serem, da sam dosadan.. 

@Dzan

Dobro liče, ja sam kreten.

@chelseafan97

Ajd da mi je neko drugi reko, @Wisey, @Twelfth, @Elao nzm, da kvarim ugled foruma - ajd i nekako bi shvatio. Al osoba koja nije sposobna pisati na tastaturi to nikako. I još stavljaš neke klipove Đokovića gde psuje (što svi ljudi rade) uz komentar: "Džabe sve kad je neko seljačina". A znam što si to uradio, ne bi li ja "skočio" i napao te, kao ŠTO DIRAŠ ĐOLETA SRBENDU NAJVEĆI I NETREBA PLAĆAT POREZ..

I još jednom, @howyesno, ako misliš da trebam otići sa foruma reci! Nije problem, tvoje mišljenje i nekako mogu uvažiti, ali da mi neki Dzanovi koji su ti 10 dana, govore šta da radim i da sam retard i kreten, to ne mogu ni slušati ni primati k srcu..

Zasto si smijesan covjece, prije nekog vremena smo se zakacili teme nacionalizma, ti si se ogradio kako nisi(ok, nek nisi, spomenuvsi onako Benatiu, ispalo je da jesi) meni govoris kako sam dobro krenuo ko novi clan...do ovog si mi bio ok, malo sam pretjerao s tim da si kreten, samo si se kretenski ponio...sto kazes ne znam ja tebe 3 godine, kao ostali...tacno, ali sta sad i ti si bio novi, i neko drugi je bio novi...mislim da to nije toliko bitno i da bi se sva misljenja i sve od svih trebalo shvatat koliko toliko jednako...to je malo cudno na ovom forumu i to se osjeti od pocetka, otkad sam se registrovao...ja ako sam te uvrijedio, izvini...i meni smeta kad je neko nacionalista jebiga

Smiješan si  i ne želim raspravlajti sa tobom. Ništavan si za mene,

ne rade to vrhusnki sportisti, bar ne civilizovani i sa ovim je rasprava sa tobom gotova.

Kale je stari forumas i jedan od starosjedilaca ovdje, vala ko dosad nije shvatao njegove postove vecinom kao zajebancije onda sigurno nece ni sad. Imali smo i ja i Kale diskusija svakakvih pa nisam nikad to uzimao previse licno.
Recimo ivanovic je meni nezanimljiv lik, nekako nit smrdi nit mirisi, pokusava ubaciti neki humor u rangu kaloude al mu ne polazi za rukom i konstantno je forsirao nacionalisticke komentare prije i za vrijeme SP pa je popusio ban.

Ja se uopšte nisam zakačio, nego sam se zajebavao, napiso ti da si nacionalsta bezveze.. totalna zajebancija.. 
Na shoutboxu sam reko da se ti i sibinho činite kao dobri forumaš ono kvalitetni, ne znam kako objasniti.. i stvarno sam to mislio, i sad mislim, vidi se da znaš o fudbalu, zajebancija ovo ono..
Ja i shvatam to jednako, nije mi to toliko bitno kolko je ko na forumu, ali sam se samo iznervirao malo što si me nazvao kretenom pa sam tako napisao samo..

Meni je realno Ivanovic najzanimljiviji lik na forumu. Ovo oko nacionalizma ne shvatam ozbiljno, vise mi ide na zebanciju, ali sta znam. Normalno je da Hrvati vise cene hrvatske igrace, Srbi srpske itd. Ali to sto ja volim Baneta ne znaci da ponizavam druge igrace iz bivse SFRJ. I Kalouda je ok, potrebno je malo humora na forumu. Naravno, u odredjenim granicama. 

Ajde banujte ovog Kaloudu, ide mi na kurac , napisao ovdje post od 200 000 znakova , ne zelim da citam ovdje pricu. BAN KALOUDA BAN KALOUDA SMARAC !!! Ako ti se pisu bajke i basne idi na stranicu VUKA KARADZICA.COM

Nemamo svi isti smisao za humor, Kale voli da podbada i trolla, a nacionalizam mu je omiljena tema jer svi znamo da tu najviše zaiskri, a Kale tu bude dosadno kući pa onda na kratko bocne sa nekom forom i svi se nadovežu i onda on uzme kokice i čita komentare... Al to je Kale, treba se naviknuti na njega, meni je prvi dan napisao dobrodošla Ivana i taj isti dan su mi svi rekli ''a to ti je kale..''... Uostalom čovjek se zove Kalouda - pa zar vam to nije dovoljan pokazatelj kakav je troller?

Ja se uopšte nisam zakačio, nego sam se zajebavao, napiso ti da si nacionalsta bezveze.. totalna zajebancija.. 
Na shoutboxu sam reko da se ti i sibinho činite kao dobri forumaš ono kvalitetni, ne znam kako objasniti.. i stvarno sam to mislio, i sad mislim, vidi se da znaš o fudbalu, zajebancija ovo ono..
Ja i shvatam to jednako, nije mi to toliko bitno kolko je ko na forumu, ali sam se samo iznervirao malo što si me nazvao kretenom pa sam tako napisao samo..

peace 

A morao si me provaliti. Ćuti hteo sam ti dati neku titulu kad postanem moderator sad ništa

klicko bices ti admin, pa ces ih moci banovati na svoju ruku kad god to budes htio

Uostalom čovjek se zove Kalouda 

polizes mi muda :P

Pišite šta hoćete, možete ga pravdati da se stalno šali, ali se on kroz to i skriva, ali veliki je nacionalista, kalouda je jedan od najvećih nacionalista ovdje, onaj whisper je nacionalista također, al hvala bogu nema ga vise, dok recimo ima još srba ovdje npr grena, na njemu nisam primjetio... 

Kod mene ni neces videti to zato sto sam oduvek ucen (i srecan sa zbog toga) da je pre svega bitno ko je kakav covek,a na kraju je da li je neko Srbin, Hrvat, Rumun, Amerikanac, Rus ili Eskim, to meni nije bitno, nikada to nisam dovodio u pitanje, iskreno niti me takve stvari interesuju i nikada mi nece biti jasno zasto ljudi mrze druge ili se drugacije ponasaju prema nekome samo zato sto je druge nacionalnosti.

Mozda je to malo povuklo i sa tim sto je meni deda iz Hrvatske, cale se tamo rodio, pa sam nekada zbog prezimena koje je Hrvatsko imao peckanja i podj***vanja kao klinac. A i mi u drustvu smo multinacionalno drustvo, nas par, ima madjar, hrvat, srbin, bosanac, crnogorac i onda se sprdamo sa tim, mada nikada nismo ziveli u nekoj drugoj drzavi,u Srbiji smo rodjeni i odrasli.

Uvek se vodim onim svoje voli,tudje ako nista drugo bar postuj. 

I veoma mi je drago sto ovaj forum i slicna udruzenja vrlo lako prevazilaze granice mrznje prema drugima,ovde se vidi da svi zajedno mozemo da funkcionisemo i da normalno komuniciramo bez ikakvih predrasuda i ostalih gluposti. 

Dobro, ali ne igrajte se s pojmom nacionalist kad ne znate šta to znači.

Svatko tko voli svoju zemlju istinski i tko osjeća nacionalni duh je nacionalist. Nacionalist uopće ne mora biti negativan pojam ili negativna osoba.

Ono što vi zovete nacionalizmom je u zapravo šovinizam, tj. pritajna ili izražena netrepeljivost, nesnošljivost, nepodnošljivost ili mržnja u psiho-društvenom smislu prema ljudima druge etničke, regionalne, nacionalne ili vjerske opredjeljenosti kao i prema ljudima druge boje kože (vrsta šovinizma koja se zove rasizam) ili prema ljudima različitog spola (vrsta šovinizma koja se zove seksizam).

Kalouda je zanimljiv lik, meni nije uopće mrzak, čak šta više drag mi je ovako ima ludih provala i čudno mu mozak funkcionira. Ali ako ćemo iskreno do kraja Kalouda je prekriveni šovinist, ali on se toga vjerojatno ni ne stidi. Dio je njegovog identiteta, ako je njemu dobro, dobro je i meni. Na kraju krajeva, demokracija je i možete biti šta želite.

Ivanovic2 nije pritajeni šovinist, nego izraženi šovinist. Više puta je dao do znanja o svom raspoloženju prema ljudima hrvatske etnonacionalne pripadnosti i općenito prema Hrvatskoj. I to je stav i sve OK, ali ako njegovi upisi na ovom forumu iritiraju i vrijeđaju neke ljude zbog svog šovinizma, te stvaraju bespotrebnu raspravu koju želimo izbjeći onda takvim ljudima nije mjesto na ovom forumu. Takve stvari bar ja neću tolerirati, bez obzira na koji se narod odnosi i prema kojem se narodu odnosi, osim na shoutboxu gdje se piše šta se hoće i čemu ne pridajem značaj. Ja sam Ivanovicu2 dao trodnevni ban jučer zbog jednog bezazlenog posta na prvi pogled, ali koji u suštini nije bezazlen i koji je vrlo lako mogao proizvesti raspravu koju ne želimo i kojoj nije mjesto na ovom forumu. Pa ako je dovoljno inteligentan shvatit će šta ne treba pisati.

Cae tolke si teme otvorio ,što bi reko Relo,samo još za ptice selice nisi 

gledam u okviru "Uprava i stručni štab / stožer" nemamo temu za trenera mladih igrača sa kojima smo osvojili praktično sve

sad čitam da je CP zainteresovan za Dramija koji je od juna 2014 dobio novu ulogu "international head coach of Chelsea" šta god to bilo

• 3 sedmice kasnije...

Jbt koji smo mi ludaci, mi uspijemo doći do toga da se i tema "ChelseaBalkan. com megastore" mora zatvoriti, mislim tako jedna dobra tema se mora zatvorit zbog besmislenog filozofiranja. Ja mislim da bi mi i temu "Snežana i sedam patuljaka" morali zatvarat, jer bi vjerovatno neko tvrdio da je bilo zapravo osam patuljaka, sedam orginalnih i jedan fake patuljak i naravno došlo bi do raspada sistema i prepucavanja.  

Jbt koji smo mi ludaci, mi uspijemo doći do toga da se i tema "ChelseaBalkan. com megastore" mora zatvoriti, mislim tako jedna dobra tema se mora zatvorit zbog besmislenog filozofiranja. Ja mislim da bi mi i temu "Snežana i sedam patuljaka" morali zatvarat, jer bi vjerovatno neko tvrdio da je bilo zapravo osam patuljaka, sedam orginalnih i jedan fake patuljak i naravno došlo bi do raspada sistema i prepucavanja.  

Ali bilo je osam patuljaka o.o

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.