Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

• Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

[quote name='Caeruleus' timestamp='1336529136' post='47023']
Evo moj prijedlog da se na forum uvede malo više plave boje.
[/quote]
ÄŒek, sad mi niš nije jasno.
Ti si administrator i onda predlažeš u ovoj temi?
Admin bi trebao potegnuti raspravu u privatnom dijelu i bok.
Ali ja sam samo graÄ‘anin kao i svi ostali i želim ostati čovjek iz naroda iako sam trenutno na vlasti. Ja ne zaboravljam odakle potječem! I ja sam došao s ulice, to što me reLo okrunio ne znači ništa.
slažem se da je to ružno jer za nekoga ipak Bog nešto predstavlja
ali mislim da nebi trebali nikome zamjerit ako naprimjer uputi Howardu Webbu jedan sočni "jeb** ti mater" u shoutboxu
psovka nije upućena nikome na forumu niti kojoj svetinji, tako da nevidim zašto bi se netko uvrijedio time
Drugo je shoutbox gdje je tok brži, nego na forumu gdje postovi ostaju.
Također, protiv sam i vrijeđanja igrača i bilo koga na foruma.
Kad smo kod dizajna.
Promijenio bih dijelove koji su u slici s linka zaokruženi crvenom. Također, ti dijelovi o korisnicima i na naslovnoj strani foruma
[url="http://i.imgur.com/x8Thr.png"]http://i.imgur.com/x8Thr.png[/url]

I da, kod čitanja tema, informacije o korisniku bi odijelio od posta s nekakvom linijom.

TakoÄ‘er, što s onim za roÄ‘endane?
Te, jel ste da se makne ovo na dnu ispod svake teme([color=#5A5A5A][font=helvetica, arial, sans-serif]Ovu temu su posjetili ukupno 63 korisnika)? Mislim da ta informacija nije bitna uopće[/font][/color]
[quote name='stifmeister' timestamp='1336567463' post='47097']
Drugo je shoutbox gdje je tok brži, nego na forumu gdje postovi ostaju.
Također, protiv sam i vrijeđanja igrača i bilo koga na foruma.
[/quote]

ma nemoš baš takva pravila...da je to tako, 90 posto foruma bi stalno bilo banano...
jbt, pa vi bi sve zabranili. Nije to, to, ako se ne može bar malo lanuti.

Uredu, ne treba pretjerivati, ali da ne možeš upotrijebiti je-be, mislim da je previše.
[quote name='chelseathebest' timestamp='1336570047' post='47144']

ma nemoš baš takva pravila...da je to tako, 90 posto foruma bi stalno bilo banano...
[/quote]
Ma da, jeboga led
Sad zamisli da je cijeli forum takav i svaki post skoro?

90 posto foruma bi se onda priviknulo na pravila.

@how yes no- pa koristi. Recimo staviš hebe ili nešto slično.

Bilo bi odlično kad bi se uključio filter za pojedine riječi na forumu.
Al koliko vidim od ovog neće bit ništa kad je i vodstvo(moderatori) u duhu kočijaštva.
Morate shvatit da se frustracije ne izbacuju psovkama, a još manje psovkama na internetu.
  • Autor
Navijači smo moj stif, a ne djeca u vrtiću koja gledaju utakmicu a ne znaju da je uopšte riječ o fudbalu.

Moramo izbaciti nekako svoje frustracije, a psovkama na shoutboxu se to fino postiže. Tamo jedino i podržavam psovke, a one na samom forumu ne dolaze u obzir.

Filter ne volim jer ne može filtrirati sve što ljudi napišu... Jer ja mogu stavit u filter riječ jebem, al samo nek neko napiše "j.ebem" filter ne radi automatski.
Pričam o forumu.
Za shoutbox nije uopće bitno.

Da to je mana filtera. Za uspješniji rad treba unesti dosta kombinacija pojedine riječi.
Ma hajde bolan, sportski i navijački forum. Svoji smo, znači mogućnost konflikta i kačenja nije toliko velika. Ako ćeš zabraniti je i be, onda eto ti foruma bečke filharmonije pa tamo piskaraj. Ha ja. :)
Haha, ovo je otralo daleko... ja sam mislio samo da se zabrani, il smanji ako je moguce, psovanje Boga, pa bio to Allah, Buda, Isus, Jahve il sta ja znam tko u sto vjeruje, na to sam mislio, jer stvarno ruzno je i za cut i vidjet napisano, ipak neki do toga drze i vjeruju pa nije bas ugodno to citat ( bar meni ). A kad nekome igracu majka odleti na pazar, to nije problem nikako :D Gledam na sb-u sinoc, 5 postova zaredom skidaju se bogovi s nebesa :D Nemojte sad ovo pogresno shvatit, ne zelim ja da forum bude samostan, al treba imat mjeru :P
[quote name='bbj26' timestamp='1336583563' post='47262']
Haha, ovo je otralo daleko... ja sam mislio samo da se zabrani, il smanji ako je moguce, psovanje Boga, pa bio to Allah, Buda, Isus, Jahve il sta ja znam tko u sto vjeruje, na to sam mislio, jer stvarno ruzno je i za cut i vidjet napisano, ipak neki do toga drze i vjeruju pa nije bas ugodno to citat ( bar meni ). A kad nekome igracu majka odleti na pazar, to nije problem nikako :D Gledam na sb-u sinoc, 5 postova zaredom skidaju se bogovi s nebesa :D Nemojte sad ovo pogresno shvatit, ne zelim ja da forum bude samostan, al treba imat mjeru :P
[/quote]
Skidaju Boga sa nebesa hahahahahahaha :D :D :D :D :D
[quote name='Wisey' timestamp='1336326156' post='46086']
Predlažem da dodijelimo kakve nagrade za forumaše na kraju sezone tj. da se glasa ko je najbolji, najsmješniji, najkontroverzniji, najveći spamer, najbolji po pitanju grafike itd itd, kao što to rade recimo na TalkChelsea. Šta mislite ? :)
[/quote]

Odlična ideja.
Ja bih stavio sledeće kategorije: (8 kategorija i zadnja - forumaš godine :D )

- Najbolje postove ostavlja ...
- Najrealniji član foruma je ...
- Najkontroverzniji član foruma je ...
- Najveći spamer je ...
- Najsmešniji je ...
- Najprijatniji je ...
- Najdosadniji je ...
- Najdirektniji je ...

Najbolji forumaš ChelseaBalkan foruma, za sezonu 2011/12, je ...........
[quote name='Kalouda' timestamp='1336754799' post='47772']
Odlična ideja.
Ja bih stavio sledeće kategorije: (8 kategorija i zadnja - forumaš godine :D )

- Najbolje postove ostavlja ...
- Najrealniji član foruma je ...
- Najkontroverzniji član foruma je ...
- Najveći spamer je ...
- Najsmešniji je ...
- Najprijatniji je ...
- Najdosadniji je ...
- Najdirektniji je ...

Najbolji forumaš ChelseaBalkan foruma, za sezonu 2011/12, je ...........
[/quote]

mislim da nagrada za "najdosadnijeg" uopće nije kolegijalna, jer prije svega ovaj se forum bar preko facea promovira kao mjesto gdje možeš doć u prijatno okruženje, a tom nagradom sigurno se dobitnik nebi osjećao prijatno, a i stavljat u neugodnu poziciju čovjeka koji bi to dobio nebi bilo u redu a i same forumaše koji bi morali glasat po to pitanju :/
inaće sve dobro, mogli bi još koju kategoriju ubacit :D
[quote name='Caeruleus' timestamp='1336557338' post='47063']
Ali ja sam samo graÄ‘anin kao i svi ostali i želim ostati čovjek iz naroda iako sam trenutno na vlasti. Ja ne zaboravljam odakle potječem! I ja sam došao s ulice, to što me reLo okrunio ne znači ništa.
[/quote]

Ja sam mislio da si ti kao i svi ostali politicari na vlasti.. :P :P
PS: sta ti dodje Zeljko Komsic? :P
[quote name='Vinko' timestamp='1336758660' post='47787']

mislim da nagrada za "najdosadnijeg" uopće nije kolegijalna, jer prije svega ovaj se forum bar preko facea promovira kao mjesto gdje možeš doć u prijatno okruženje, a tom nagradom sigurno se dobitnik nebi osjećao prijatno, a i stavljat u neugodnu poziciju čovjeka koji bi to dobio nebi bilo u redu a i same forumaše koji bi morali glasat po to pitanju :/
inaće sve dobro, mogli bi još koju kategoriju ubacit :D
[/quote]

A dobro, to je bio samo predlog :D
Pa admini nek stave 10-tak kategorija i mi ćemo glasati ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.