9. maj 2012.14 god. comment_47025 Slažem se s bbj26. Nisam neki vjernik, Boga se dotaknem samo kad sam pijan, ali na forumu to nikada ne bih uradio u pisanoj formi jer zvuÄi i izgleda ružno. Prijavi
9. maj 2012.14 god. comment_47055 [quote name='Caeruleus' timestamp='1336529136' post='47023'] Evo moj prijedlog da se na forum uvede malo više plave boje. [/quote] ÄŒek, sad mi niš nije jasno. Ti si administrator i onda predlažeš u ovoj temi? Admin bi trebao potegnuti raspravu u privatnom dijelu i bok. Prijavi
9. maj 2012.14 god. comment_47063 Ali ja sam samo graÄ‘anin kao i svi ostali i želim ostati Äovjek iz naroda iako sam trenutno na vlasti. Ja ne zaboravljam odakle potjeÄem! I ja sam došao s ulice, to što me reLo okrunio ne znaÄi ništa. Prijavi
9. maj 2012.14 god. comment_47084 Aha, znaÄi ti ni nemaš neku ulogu u vodstvu, već eto, samo ispod imena piše admin? Prijavi
9. maj 2012.14 god. Autor comment_47094 Ne razumijem šta hoćeš plavo kad je sve plavo sem foruma, koji mora biti bijel zbog preglednosti Prijavi
9. maj 2012.14 god. comment_47095 slažem se da je to ružno jer za nekoga ipak Bog nešto predstavlja ali mislim da nebi trebali nikome zamjerit ako naprimjer uputi Howardu Webbu jedan soÄni "jeb** ti mater" u shoutboxu psovka nije upućena nikome na forumu niti kojoj svetinji, tako da nevidim zašto bi se netko uvrijedio time Prijavi
9. maj 2012.14 god. comment_47097 Drugo je shoutbox gdje je tok brži, nego na forumu gdje postovi ostaju. TakoÄ‘er, protiv sam i vrijeÄ‘anja igraÄa i bilo koga na foruma. Prijavi
9. maj 2012.14 god. comment_47101 Kad smo kod dizajna. Promijenio bih dijelove koji su u slici s linka zaokruženi crvenom. TakoÄ‘er, ti dijelovi o korisnicima i na naslovnoj strani foruma [url="http://i.imgur.com/x8Thr.png"]http://i.imgur.com/x8Thr.png[/url] I da, kod Äitanja tema, informacije o korisniku bi odijelio od posta s nekakvom linijom. TakoÄ‘er, što s onim za roÄ‘endane? Te, jel ste da se makne ovo na dnu ispod svake teme([color=#5A5A5A][font=helvetica, arial, sans-serif]Ovu temu su posjetili ukupno 63 korisnika)? Mislim da ta informacija nije bitna uopće[/font][/color] Prijavi
9. maj 2012.14 god. comment_47144 [quote name='stifmeister' timestamp='1336567463' post='47097'] Drugo je shoutbox gdje je tok brži, nego na forumu gdje postovi ostaju. TakoÄ‘er, protiv sam i vrijeÄ‘anja igraÄa i bilo koga na foruma. [/quote] ma nemoš baš takva pravila...da je to tako, 90 posto foruma bi stalno bilo banano... Prijavi
9. maj 2012.14 god. comment_47150 Ma nema ništa slaÄ‘e nego otić na Maloudinu temu i pošteno sve sasuti iz sebe frustracije. Prijavi
9. maj 2012.14 god. comment_47185 jbt, pa vi bi sve zabranili. Nije to, to, ako se ne može bar malo lanuti. Uredu, ne treba pretjerivati, ali da ne možeš upotrijebiti je-be, mislim da je previše. Prijavi
9. maj 2012.14 god. comment_47235 [quote name='chelseathebest' timestamp='1336570047' post='47144'] ma nemoš baš takva pravila...da je to tako, 90 posto foruma bi stalno bilo banano... [/quote] Ma da, jeboga led Sad zamisli da je cijeli forum takav i svaki post skoro? 90 posto foruma bi se onda priviknulo na pravila. @how yes no- pa koristi. Recimo staviš hebe ili nešto sliÄno. Bilo bi odliÄno kad bi se ukljuÄio filter za pojedine rijeÄi na forumu. Al koliko vidim od ovog neće bit ništa kad je i vodstvo(moderatori) u duhu koÄijaštva. Morate shvatit da se frustracije ne izbacuju psovkama, a još manje psovkama na internetu. Prijavi
9. maj 2012.14 god. Autor comment_47239 NavijaÄi smo moj stif, a ne djeca u vrtiću koja gledaju utakmicu a ne znaju da je uopšte rijeÄ o fudbalu. Moramo izbaciti nekako svoje frustracije, a psovkama na shoutboxu se to fino postiže. Tamo jedino i podržavam psovke, a one na samom forumu ne dolaze u obzir. Filter ne volim jer ne može filtrirati sve što ljudi napišu... Jer ja mogu stavit u filter rijeÄ jebem, al samo nek neko napiše "j.ebem" filter ne radi automatski. Prijavi
9. maj 2012.14 god. comment_47240 PriÄam o forumu. Za shoutbox nije uopće bitno. Da to je mana filtera. Za uspješniji rad treba unesti dosta kombinacija pojedine rijeÄi. Prijavi
9. maj 2012.14 god. comment_47246 Ma hajde bolan, sportski i navijaÄki forum. Svoji smo, znaÄi mogućnost konflikta i kaÄenja nije toliko velika. Ako ćeš zabraniti je i be, onda eto ti foruma beÄke filharmonije pa tamo piskaraj. Ha ja. Prijavi
9. maj 2012.14 god. comment_47262 Haha, ovo je otralo daleko... ja sam mislio samo da se zabrani, il smanji ako je moguce, psovanje Boga, pa bio to Allah, Buda, Isus, Jahve il sta ja znam tko u sto vjeruje, na to sam mislio, jer stvarno ruzno je i za cut i vidjet napisano, ipak neki do toga drze i vjeruju pa nije bas ugodno to citat ( bar meni ). A kad nekome igracu majka odleti na pazar, to nije problem nikako Gledam na sb-u sinoc, 5 postova zaredom skidaju se bogovi s nebesa Nemojte sad ovo pogresno shvatit, ne zelim ja da forum bude samostan, al treba imat mjeru Prijavi
9. maj 2012.14 god. comment_47274 [quote name='bbj26' timestamp='1336583563' post='47262'] Haha, ovo je otralo daleko... ja sam mislio samo da se zabrani, il smanji ako je moguce, psovanje Boga, pa bio to Allah, Buda, Isus, Jahve il sta ja znam tko u sto vjeruje, na to sam mislio, jer stvarno ruzno je i za cut i vidjet napisano, ipak neki do toga drze i vjeruju pa nije bas ugodno to citat ( bar meni ). A kad nekome igracu majka odleti na pazar, to nije problem nikako Gledam na sb-u sinoc, 5 postova zaredom skidaju se bogovi s nebesa Nemojte sad ovo pogresno shvatit, ne zelim ja da forum bude samostan, al treba imat mjeru [/quote] Skidaju Boga sa nebesa hahahahahahaha Prijavi
10. maj 2012.14 god. Autor comment_47490 [quote name='Kun Aguer0' timestamp='1336637482' post='47441']Mislim da je proslo 5 dana pa bi drebali da unban Kaloudu [/quote] Ban će se automatski skinuti nakon 5 dana. Prijavi
11. maj 2012.14 god. comment_47772 [quote name='Wisey' timestamp='1336326156' post='46086'] Predlažem da dodijelimo kakve nagrade za forumaše na kraju sezone tj. da se glasa ko je najbolji, najsmješniji, najkontroverzniji, najveći spamer, najbolji po pitanju grafike itd itd, kao što to rade recimo na TalkChelsea. Šta mislite ? [/quote] OdliÄna ideja. Ja bih stavio sledeće kategorije: (8 kategorija i zadnja - forumaš godine ) - Najbolje postove ostavlja ... - Najrealniji Älan foruma je ... - Najkontroverzniji Älan foruma je ... - Najveći spamer je ... - Najsmešniji je ... - Najprijatniji je ... - Najdosadniji je ... - Najdirektniji je ... ________________________ Najbolji forumaš ChelseaBalkan foruma, za sezonu 2011/12, je ........... Prijavi
11. maj 2012.14 god. comment_47787 [quote name='Kalouda' timestamp='1336754799' post='47772'] OdliÄna ideja. Ja bih stavio sledeće kategorije: (8 kategorija i zadnja - forumaš godine ) - Najbolje postove ostavlja ... - Najrealniji Älan foruma je ... - Najkontroverzniji Älan foruma je ... - Najveći spamer je ... - Najsmešniji je ... - Najprijatniji je ... - Najdosadniji je ... - Najdirektniji je ... ________________________ Najbolji forumaš ChelseaBalkan foruma, za sezonu 2011/12, je ........... [/quote] mislim da nagrada za "najdosadnijeg" uopće nije kolegijalna, jer prije svega ovaj se forum bar preko facea promovira kao mjesto gdje možeš doć u prijatno okruženje, a tom nagradom sigurno se dobitnik nebi osjećao prijatno, a i stavljat u neugodnu poziciju Äovjeka koji bi to dobio nebi bilo u redu a i same forumaše koji bi morali glasat po to pitanju :/ inaće sve dobro, mogli bi još koju kategoriju ubacit Prijavi
11. maj 2012.14 god. comment_47789 [quote name='Caeruleus' timestamp='1336557338' post='47063'] Ali ja sam samo graÄ‘anin kao i svi ostali i želim ostati Äovjek iz naroda iako sam trenutno na vlasti. Ja ne zaboravljam odakle potjeÄem! I ja sam došao s ulice, to što me reLo okrunio ne znaÄi ništa. [/quote] Ja sam mislio da si ti kao i svi ostali politicari na vlasti.. PS: sta ti dodje Zeljko Komsic? Prijavi
11. maj 2012.14 god. comment_47810 [quote name='Vinko' timestamp='1336758660' post='47787'] mislim da nagrada za "najdosadnijeg" uopće nije kolegijalna, jer prije svega ovaj se forum bar preko facea promovira kao mjesto gdje možeš doć u prijatno okruženje, a tom nagradom sigurno se dobitnik nebi osjećao prijatno, a i stavljat u neugodnu poziciju Äovjeka koji bi to dobio nebi bilo u redu a i same forumaše koji bi morali glasat po to pitanju :/ inaće sve dobro, mogli bi još koju kategoriju ubacit [/quote] A dobro, to je bio samo predlog Pa admini nek stave 10-tak kategorija i mi ćemo glasati Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.