6. juni 2012.14 god. comment_56709 [quote name='Torresinho_9' timestamp='1338975107' post='56702'] đe je lavic??? [/quote] Pokraj svakog podforuma Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56723 [quote name='Torresinho_9' timestamp='1338975443' post='56711'] aha [/quote] hahahaha i zbog "aha" ti si napisoa novi post hehehe e toresinjo care jesi ljenspa haha ima da ti reLo zaljepi bananu do kraja godine zbog spama u vezi smajlića slažem se s Branimirom bolje bi možda bilo da u "osnovnu ponudu" stavite one stare smajliće a ovi novi nek se ponude u opciji "prikaži sve" Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56804 [quote name='Vinko' timestamp='1338976360' post='56723'] u vezi smajlića slažem se s Branimirom bolje bi možda bilo da u "osnovnu ponudu" stavite one stare smajliće a ovi novi nek se ponude u opciji "prikaži sve" [/quote] Cini mi se da si jedini koji je uzeo u obzir taj moj prijedlog, al imam osjecaj da nas reLo ne doživljava 1 % Prijavi
7. juni 2012.14 god. comment_57176 Svaka Äast ljudima koji su dosli na ideju da se organizuju i nadju vremena za ovako neÅ¡to,veliki pozdrav ljudima koji vode forum i naravno svim navijaÄima naÅ¡eg voljenog kluba!!!!! U ZDRAVLJE pa da popijemo po neku rakijicu! Prijavi
7. juni 2012.14 god. comment_57326 primjetio sam da svi bivsi igraci u naslovima teme imaju samo upisan broj nastupa iz engleskog prvenstva, neki od njih evo npr. J. Cole 184 nastupa stoji u naslovu, a odigrao je ukupnu u svim natjecanjima 272 utakmice u dresu Chelsea. Mislim nije neka bitna stvar, ali ipak stvara se nekim mladim novim navijacima pogresna slika o bivsim igracima i o tome koliko su doprinijeli klubu Prijavi
7. juni 2012.14 god. comment_57328 Prema mom izvoru J. Cole ima 281 utakmicu. Ali da, treba ispraviti naslove gdje se ta greska ponavlja. Prijavi
7. juni 2012.14 god. comment_57333 po transfermarkt.com je odigrao 272 utakmice.Mislim da neke druge stranice ubrajaju i pripremne predsezonske utakmice pa mozda zato negdje stoji da je odigrao 10ak vise Prijavi
7. juni 2012.14 god. comment_57352 Zamolio bih administraciju ovog foruma da obrise suvisne teme o pojedinim igracima koje se nalaze u temi Transferi i glasine. Zaista je dosta njih nedavno bespotrebno otvoreno, a neke vise nemaju veze sa nasim klubom tj. odredjeni igraci se vise ne povezuju sa nama. A neke su kupili drugi klubovi. Suvisne su sljedece: Giovani Dos Santos, Mauricio Isla, Alvaro Pereira, Kaka, Neymar, Alan Dzagoev, Edin Dzeko, Marek Hamsik, Shinji Kagawa, Angel Di Maria, Milos Krasic, Lucas Leiva, Miralem Pjanic, Clement Grenier, Bilo bi fino ako biste to mogli odraditi, jer se samo gomilaju igraci i teme se otvaraju onda kada neki korisnik pozeli vidjeti odredjenog igraca kod nas, a zna da se taj igrac ne povezuje sa nama. Eto, ako vam nije frka. Prijavi
7. juni 2012.14 god. comment_57354 Zasto sve brisati? Poanta foruma nije da se sve brise. Ne povezuju se sad trenutno, nelad su povezivali ili mozda budu buducnosti i sto onda, otvarat opet temu a nekad je bila. Teme uopce ne smetaju. I sam naziv podforuma ima rijec Glasine, tako da za svakog za koga je postojala/postoji glasina ima pravo na temu. Prvo bi netko brisao sve stare teme koje nisu vise aktivne, sad ovo. Cemu forum onda uopce? Najbolje onfa ugasit forum i ostavit chat samo ili ti shoutbox Prijavi
7. juni 2012.14 god. comment_57360 [quote name='stifmeister' timestamp='1339077793' post='57354'] Zasto sve brisati? Poanta foruma nije da se sve brise. Ne povezuju se sad trenutno, nelad su povezivali ili mozda budu buducnosti i sto onda, otvarat opet temu a nekad je bila. Teme uopce ne smetaju. I sam naziv podforuma ima rijec Glasine, tako da za svakog za koga je postojala/postoji glasina ima pravo na temu. Prvo bi netko brisao sve stare teme koje nisu vise aktivne, sad ovo. Cemu forum onda uopce? Najbolje onfa ugasit forum i ostavit chat samo ili ti shoutbox [/quote] Neka se obrisu ili zakljucaju, a vecina ovih igraca se s nama vise nece ni vezivati. Forum je za kvalitetnu diskusiju, a ne deponija bespotrebnih tema u kojima nista pametno ne mozes procitati. Uz to, pola tih tema nema veze sa nasim klubom. Ajde objasni mi samo sta ce nam teme o Isli, Kagawi, Krasicu, Leivi (hahah), Pjanicu, Dos Santosu i ostalima? Ljudi su se vezivali sa nama prije pola godine i to je to. A neki se nisu ni vezali. Najboicnije spamerske teme i nista vise. Prijavi
7. juni 2012.14 god. comment_57373 Mislim da bi mogli "updajtati" vjeÄnu statistiku nastupa/golova, zadnji poÄetni sastav, domaći/gostujući dres. Prijavi
7. juni 2012.14 god. comment_57405 [quote name='razbijach' timestamp='1339080930' post='57373'] Mislim da bi mogli "updajtati" vjeÄnu statistiku nastupa/golova, zadnji poÄetni sastav, domaći/gostujući dres. [/quote] reLo nam je prezauzet , kad bude imao vremena uradit ce to :) Prijavi
8. juni 2012.14 god. comment_57530 Ne znam kako se zove ono cudo gore, sa zastavama, ali ko ga je pravio, svaka mu dala, a on mogao Prijavi
8. juni 2012.14 god. comment_57789 [quote name='Whisper#2' timestamp='1339115257' post='57530'] Ne znam kako se zove ono cudo gore, sa zastavama, ali ko ga je pravio, svaka mu dala, a on mogao [/quote] To se i ja sad pitam,kako god da se zove(ono Äudo gore sa zastavama )mnogo dobro izgleda,extra Prijavi
8. juni 2012.14 god. comment_57795 [quote name='Wisey' timestamp='1339191100' post='57793'] Header. [/quote] Glavonja znaci... Zahvaljujem :) Prijavi
9. juni 2012.14 god. comment_57867 I ja predlazem da se u podforumu Transferi i glasine izbrisu ili bar zakljucaju teme o igracima koji nit su povezivani s nama nit ima teoretske sanse da doÄ‘u nas. Samo se pumpa spam, niÅ¡ta pametno se ne može napisat jer se niÅ¡ta oko tih kvazitransfera i ne dogaÄ‘a, pa se samo piÅ¡u gluposti. ----- Sad najozbiljnije govorim, podforum Transferi i glasine je postao sprdaÄina žešća. Toliko bespotrebnih tema koji veze s Chelseajem nemaju, necemo od foruma pravit zajebanciju nego ozbiljno radit. Spamerske teme izbrisat, a ubuduće tko otvori takve teme treba biti sankcioniran. Moj prijedlog da obicni korisnici mogu otvarat teme samo u podforumu Spam headquarters, a u ostalima samo moderatori. Ako netko ima neku novu temu, nek javi moderatoru koji ce je otvorit ako procijeni da je potrebna, a ne ovako svatko svoju politiku gonja. Eno Mandzukic zavrsio tamo, jbte zivot da je ne znam kakva zajebancija il sarkazam ne mozes to radit! Uređeno 10. juni 2012.14 god., autor izmjene: Brane Prijavi
10. juni 2012.14 god. comment_58294 Posto se drug Wajz naljutio jer smo kritikovali osoblje na neprikladnim mestima, ja cu i ovde da vas kritikujem Pogledajte dobro ko su moderatori trenutno najprometnijeg PDF-a transferi i glasine, i koliko cesto oni dolaze na Forum. Ja sam svestan da svako od njih ima svoje obaveze, i da nije uvek u mogucnosti da se bakce ovim, ali smatram da tako prometna tema zasluzuje moderatore koji vise vremena provode na sajtu. Prijavi
10. juni 2012.14 god. comment_58298 [quote name='Whisper#2' timestamp='1339364578' post='58294'] Posto se drug Wajz naljutio jer smo kritikovali osoblje na neprikladnim mestima, ja cu i ovde da vas kritikujem Pogledajte dobro ko su moderatori trenutno najprometnijeg PDF-a transferi i glasine, i koliko cesto oni dolaze na Forum. Ja sam svestan da svako od njih ima svoje obaveze, i da nije uvek u mogucnosti da se bakce ovim, ali smatram da tako prometna tema zasluzuje moderatore koji vise vremena provode na sajtu. [/quote] Ali također i ostatak foruma Prijavi
10. juni 2012.14 god. comment_58299 Niko se nije naljutio, samo nisam oÄekivao od vas da na taj naÄin reagujete. Ma koliko nekad i mene iziritirala Äinjenica da nemam ovlasti za odreÄ‘eni dio foruma gdje znam da su moderatori u velikim obavezama, isto tako treba cijeniti njihov doprinos. Tinmar i Cae pogotovo ne mogu stići, zato i razgovaramo o nekim promjenama. Prijavi
10. juni 2012.14 god. Autor comment_58332 Podijelit ćemo još neke modove, neke promaknut u gmodove, i dobit će modovi zadatak da obrišu svaki spamerski post u prošlosti i budućnosti foruma... Hoću da se bukvalno pola postova sa foruma obriše. Prijavi
11. juni 2012.14 god. comment_58343 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1339079241' post='57360'] Neka se obrisu ili zakljucaju, a vecina ovih igraca se s nama vise nece ni vezivati. Forum je za kvalitetnu diskusiju, a ne deponija bespotrebnih tema u kojima nista pametno ne mozes procitati. Uz to, pola tih tema nema veze sa nasim klubom. Ajde objasni mi samo sta ce nam teme o Isli, Kagawi, Krasicu, Leivi (hahah), Pjanicu, Dos Santosu i ostalima? Ljudi su se vezivali sa nama prije pola godine i to je to. A neki se nisu ni vezali. Najboicnije spamerske teme i nista vise. [/quote] U potpunosti se slazem sa Dvanaestim, latinicnom abecedom od A do Ž, cirilicnom azbukom od A do Ш. Prijavi
11. juni 2012.14 god. comment_58350 [quote name='chelsea4evercr' timestamp='1339371052' post='58341']sat promjeni brajo pari da sam u engleskoj ne na balkanu[/quote] U postavkama promijeni zonu Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.