Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

• Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

[quote name='Torresinho_9' timestamp='1338975443' post='56711']
aha
[/quote]
hahahaha i zbog "aha" ti si napisoa novi post hehehe e toresinjo care jesi ljenspa haha ima da ti reLo zaljepi bananu do kraja godine zbog spama :lol:

u vezi smajlića slažem se s Branimirom :P bolje bi možda bilo da u "osnovnu ponudu" stavite one stare smajliće a ovi novi nek se ponude u opciji "prikaži sve"
[quote name='Vinko' timestamp='1338976360' post='56723']
u vezi smajlića slažem se s Branimirom :P bolje bi možda bilo da u "osnovnu ponudu" stavite one stare smajliće a ovi novi nek se ponude u opciji "prikaži sve"
[/quote]

Cini mi se da si jedini koji je uzeo u obzir taj moj prijedlog, al imam osjecaj da nas reLo ne doživljava 1 % :D
primjetio sam da svi bivsi igraci u naslovima teme imaju samo upisan broj nastupa iz engleskog prvenstva, neki od njih evo npr. J. Cole 184 nastupa stoji u naslovu, a odigrao je ukupnu u svim natjecanjima 272 utakmice u dresu Chelsea. Mislim nije neka bitna stvar, ali ipak stvara se nekim mladim novim navijacima pogresna slika o bivsim igracima i o tome koliko su doprinijeli klubu ;)
po transfermarkt.com je odigrao 272 utakmice.Mislim da neke druge stranice ubrajaju i pripremne predsezonske utakmice pa mozda zato negdje stoji da je odigrao 10ak vise
Zamolio bih administraciju ovog foruma da obrise suvisne teme o pojedinim igracima koje se nalaze u temi Transferi i glasine. Zaista je dosta njih nedavno bespotrebno otvoreno, a neke vise nemaju veze sa nasim klubom tj. odredjeni igraci se vise ne povezuju sa nama. A neke su kupili drugi klubovi.

Suvisne su sljedece: Giovani Dos Santos, Mauricio Isla, Alvaro Pereira, Kaka, Neymar, Alan Dzagoev, Edin Dzeko, Marek Hamsik, Shinji Kagawa, Angel Di Maria, Milos Krasic, Lucas Leiva, Miralem Pjanic, Clement Grenier,

Bilo bi fino ako biste to mogli odraditi, jer se samo gomilaju igraci i teme se otvaraju onda kada neki korisnik pozeli vidjeti odredjenog igraca kod nas, a zna da se taj igrac ne povezuje sa nama.

Eto, ako vam nije frka.
Zasto sve brisati?
Poanta foruma nije da se sve brise. Ne povezuju se sad trenutno, nelad su povezivali ili mozda budu buducnosti i sto onda, otvarat opet temu a nekad je bila.
Teme uopce ne smetaju.
I sam naziv podforuma ima rijec Glasine, tako da za svakog za koga je postojala/postoji glasina ima pravo na temu.

Prvo bi netko brisao sve stare teme koje nisu vise aktivne, sad ovo. Cemu forum onda uopce?
Najbolje onfa ugasit forum i ostavit chat samo ili ti shoutbox
[quote name='stifmeister' timestamp='1339077793' post='57354']
Zasto sve brisati?
Poanta foruma nije da se sve brise. Ne povezuju se sad trenutno, nelad su povezivali ili mozda budu buducnosti i sto onda, otvarat opet temu a nekad je bila.
Teme uopce ne smetaju.
I sam naziv podforuma ima rijec Glasine, tako da za svakog za koga je postojala/postoji glasina ima pravo na temu.

Prvo bi netko brisao sve stare teme koje nisu vise aktivne, sad ovo. Cemu forum onda uopce?
Najbolje onfa ugasit forum i ostavit chat samo ili ti shoutbox
[/quote]

Neka se obrisu ili zakljucaju, a vecina ovih igraca se s nama vise nece ni vezivati.

Forum je za kvalitetnu diskusiju, a ne deponija bespotrebnih tema u kojima nista pametno ne mozes procitati. Uz to, pola tih tema nema veze sa nasim klubom. Ajde objasni mi samo sta ce nam teme o Isli, Kagawi, Krasicu, Leivi (hahah), Pjanicu, Dos Santosu i ostalima? Ljudi su se vezivali sa nama prije pola godine i to je to. A neki se nisu ni vezali. Najboicnije spamerske teme i nista vise.
Mislim da bi mogli "updajtati" vječnu statistiku nastupa/golova, zadnji početni sastav, domaći/gostujući dres.
[quote name='razbijach' timestamp='1339080930' post='57373']
Mislim da bi mogli "updajtati" vječnu statistiku nastupa/golova, zadnji početni sastav, domaći/gostujući dres.
[/quote]
reLo nam je prezauzet , kad bude imao vremena uradit ce to :)
I ja predlazem da se u podforumu Transferi i glasine izbrisu ili bar zakljucaju teme o igracima koji nit su povezivani s nama nit ima teoretske sanse da dođu nas. Samo se pumpa spam, ništa pametno se ne može napisat jer se ništa oko tih kvazitransfera i ne događa, pa se samo pišu gluposti.

-----

Sad najozbiljnije govorim, podforum Transferi i glasine je postao sprdačina žešća. Toliko bespotrebnih tema koji veze s Chelseajem nemaju, necemo od foruma pravit zajebanciju nego ozbiljno radit.
Spamerske teme izbrisat, a ubuduće tko otvori takve teme treba biti sankcioniran. Moj prijedlog da obicni korisnici mogu otvarat teme samo u podforumu Spam headquarters, a u ostalima samo moderatori. Ako netko ima neku novu temu, nek javi moderatoru koji ce je otvorit ako procijeni da je potrebna, a ne ovako svatko svoju politiku gonja. Eno Mandzukic zavrsio tamo, jbte zivot da je ne znam kakva zajebancija il sarkazam ne mozes to radit!

Uređeno , autor izmjene: Brane

Posto se drug Wajz naljutio jer smo kritikovali osoblje na neprikladnim mestima, ja cu i ovde da vas kritikujem :D
Pogledajte dobro ko su moderatori trenutno najprometnijeg PDF-a transferi i glasine, i koliko cesto oni dolaze na Forum.
Ja sam svestan da svako od njih ima svoje obaveze, i da nije uvek u mogucnosti da se bakce ovim, ali smatram da tako prometna tema zasluzuje moderatore koji vise vremena provode na sajtu.
[quote name='Whisper#2' timestamp='1339364578' post='58294']
Posto se drug Wajz naljutio jer smo kritikovali osoblje na neprikladnim mestima, ja cu i ovde da vas kritikujem :D
Pogledajte dobro ko su moderatori trenutno najprometnijeg PDF-a transferi i glasine, i koliko cesto oni dolaze na Forum.
Ja sam svestan da svako od njih ima svoje obaveze, i da nije uvek u mogucnosti da se bakce ovim, ali smatram da tako prometna tema zasluzuje moderatore koji vise vremena provode na sajtu.
[/quote]

Ali također i ostatak foruma
Niko se nije naljutio, samo nisam očekivao od vas da na taj način reagujete. Ma koliko nekad i mene iziritirala činjenica da nemam ovlasti za određeni dio foruma gdje znam da su moderatori u velikim obavezama, isto tako treba cijeniti njihov doprinos. Tinmar i Cae pogotovo ne mogu stići, zato i razgovaramo o nekim promjenama.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1339079241' post='57360']
Neka se obrisu ili zakljucaju, a vecina ovih igraca se s nama vise nece ni vezivati.

Forum je za kvalitetnu diskusiju, a ne deponija bespotrebnih tema u kojima nista pametno ne mozes procitati. Uz to, pola tih tema nema veze sa nasim klubom. Ajde objasni mi samo sta ce nam teme o Isli, Kagawi, Krasicu, Leivi (hahah), Pjanicu, Dos Santosu i ostalima? Ljudi su se vezivali sa nama prije pola godine i to je to. A neki se nisu ni vezali. Najboicnije spamerske teme i nista vise.
[/quote]

U potpunosti se slazem sa Dvanaestim, latinicnom abecedom od A do Ž, cirilicnom azbukom od A do Ш.
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1339371052' post='58341']sat promjeni brajo pari da sam u engleskoj ne na balkanu[/quote]

U postavkama promijeni zonu

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.