18. septembar 2011.15 god. comment_1491 Ulazi u uži u krug meni najdražih managera Chelseaja. Recite mi samo koji bi trener izbacio Lamparda nakon 45 minuta, a faktiÄki Lamps je stariji od njega. Care, naklon do poda ! B) Prijavi
18. septembar 2011.15 god. comment_1495 nemam nista protiv njega, al kad ga pogledam, facu njegovu, vidis ga ljut, ono "yebat cu im mater ovo ono, sto lose igraju" al lose se pokazuje kad igramo, mada ne danas igra bila izuzetak, izgubili smo na glup nacin al eto, lijepo je vidjeti Torresa i Matu kako suradjuju, Lampard ocekivano izasao, osjetilo se itekako, pogotovo Anelkina asistencija za odlican gol Torketa. vrijeme je da zaigramo, onako kako nama dolikuje Prijavi
19. septembar 2011.15 god. Autor comment_1558 Jebem mu misa Lampsy, jes ti procito moj post il nisi ? Sturridge bi igrao i kod Carla, u to sam siguran. Jedini lijevi bek u ekipi pored Colea jest Bertrand, a on uopce nije registrovan za LP. I sta sad, povrijedi se ne daj Boze Ash morat ce Ferreira na njegovo mjesto !? To govorim, glupo je sada pricati kako Andre daje sansu mladicima iz akademije kada to barem zasad nije na mjestu. Ja ne kazem da mozda jednog dana se ovo nece promijeniti, ali na osnovu dosadasnjeg zakljucak je da kostur ekipe ostaje. Toliko je igrao u njegovoj eri da je to sad prekaljeni igraÄ s tonu iskustva,pa dao ga je na posudbu. Prijavi
19. septembar 2011.15 god. comment_1563 Ne kažem da je igrao, nego da bi igrao. Da je Carlo ostao Sturridge bi sigurno dobio svoju šansu u prvoj ekipi ove godine jer je Talijan shvatio da je napravio kardinalnu grešku kad mu nije dao šansu prošle sezone. Prijavi
19. septembar 2011.15 god. comment_1566 Ovaj covjek zna sta radi.. Pocinje da mi postaje jedan od najdrazih trenera.. Dobra igra, Svaka cast Andre :D Prijavi
19. septembar 2011.15 god. comment_1567 Meni je on od pocetka drag jer mi je i Porto drag i pratio sam ga dok je bio u portu Prijavi
19. septembar 2011.15 god. comment_1642 Protiv Uniteda je bio odliÄan, možda je mogao staviti Luiza umjesto Ivanovića ali sve ostalo za 5. Dakle prva postava super. Pogodio je u sridu zamjenivši Lamparda Anelkom. Lukakuov ulazak je isto plus ali OPET nije Josha stavio u igru. Ako je Lukakua stavio u igru mogao je i McEachrana a ne Mikela, pa isto nam je izgubimo li 4-1 ili 3-1.... a s Joshom bi možda uspjeli stvorit još koju priliku više. Sve u svemu odliÄno 4.5/5 Prijavi
20. septembar 2011.15 god. Autor comment_1647 Meni jedino nije jasno Ivanović Luiz drugo je bilo sve ok i Možda Meireles Lampard bi ja osobno zamjenio Lamparda bi stavio u sredinu a Meirelesa na stranu. Prijavi
20. septembar 2011.15 god. comment_1650 AVB sigurno zna šta radi ili barem misli da zna šta radi, mada mislim da je vrijeme da Bosingwu smjesti na klupu malo a da na njegovo mjesto uskoÄi Bane, tj da bude obrana kao na mom wallpaperu. Prijavi
20. septembar 2011.15 god. comment_1656 Previše nepovjerenja u Boasa.. Ja sam isto bio razoÄaran kad sam Äuo da on sjeda na klupu a ne Guus ali sad sam dobio neko povjerenje u Boasa iako niu sam ne znam odakle. Uglavnom vjerujem u njegove poteze i odluke. Sigurno zna što radi i baš zato je on na klupi Chelsea a ne netko od nas.. ;) Prijavi
20. septembar 2011.15 god. comment_1667 dobar je ... vidit ce te da cemo kad tad postat ubojiti. jos triba vrimena da se sve to uklopi, pa nije ni mou osvojia nista veliko sa Rm prosle godine, ko ni fergie kad je dosa u mu. triba bit strpljiv i gledat momcad kako djeluje jer ipk sa ancelotijem smo igrali odlicno u poceku pa smo potonuli, a ne brinite se i manu ce potonit vidit ce te Prijavi
20. septembar 2011.15 god. comment_1675 A ako neosvojimo nista ove sezone ( fujj ruzne misli ) mislim da bi AVB trebao ostati , dosta vise sa mijenjanjem trenera svake godine. Promijeni Romane "malo" igrace , dovedi one koje treneri traze :) Prijavi
20. septembar 2011.15 god. comment_1677 Ako ne budemo prvaci sigurno trener neće biti kriv. Može biti samo kriv naš igraÄki kadar. Kad kupimo ili stvorimo vrhunske igraÄe onda ćemo biti i konkurentni. Usporedite naš vezni red i Barcelonin sad smo kao nebo i zemlja, a do prije samo 3-4 godine smo bili rame uz rame. AVB-u puna podrška, samo se od njega traži da izbori Ligu prvaka i za sljedeću godinu, ostalo će doći! Prijavi
20. septembar 2011.15 god. comment_1706 Ja sumnjam da ako ništa ne osvojimo da će AVB dobit otkaz jer nije ga Roman bezveze platio 13 miljona ili kolko već da ga dovede, vjerujem da će s njim imat strpljenja :) Prijavi
21. septembar 2011.15 god. comment_1792 Magarac, salje vazne igrace u je**ni Carling Cup, i povrijedi nam se Cech, Danny isto, ni Luiz nije najbolje, i onda jos vadi Josha koji jedini nesto moze aaa treba hitno poslat ca ovoga.. Prijavi
21. septembar 2011.15 god. comment_1796 Smiri doživaljaje care, nije on kriv što su se jedina dva igraÄa koja su nastupila iz prvog sastava i povrijedila. I meni je žao zbog Josha, al to je bio neophodan potez s igraÄem manje. Prijavi
21. septembar 2011.15 god. comment_1804 Smiri doživaljaje care, nije on kriv što su se jedina dva igraÄa koja su nastupila iz prvog sastava i povrijedila. I meni je žao zbog Josha, al to je bio neophodan potez s igraÄem manje. nisam se sekiro cijelu utakmicu sto nismo mogli gola zabiti, al me pravo iznerviralo sto riskira s igraÄima prvog tima u ovome.. Prijavi
21. septembar 2011.15 god. comment_1821 ma ljudi covjeku treba dati povjerenja. 5 utakmica odigrali,3 dobili na guzove pa šta ima veze, odma bi trebalo otkaz jeli ? Upravo zbog ovoga mi ne osvajamo trofeje redovno zog konstantne promjene trenera. Dolaskom novih trenera mijenja se taktika, naÄin rada i sve, tako da se igraÄi ne mogu odma naviknuti na to. Treba mijenjati sastav a ne trenera. Što je Man.utd konstantno dobar. Zato sto imaju drama trenera koji je već 20 god na klupi, igraÄi su se navikli na njegov naÄin rada, dovodi kvalitetna pojaÄanja gdje su mu potrebna i koja ce se naviknuti na igru koju on gaji a ne najskuplje , to je formula uspjeha. Kad Ferguson ode iz United-a, oni kreću od nule tada, bit će vrlo slabi, vidit ćete :D Prijavi
22. septembar 2011.15 god. comment_1896 ma ljudi covjeku treba dati povjerenja. 5 utakmica odigrali,3 dobili na guzove pa šta ima veze, odma bi trebalo otkaz jeli ? Upravo zbog ovoga mi ne osvajamo trofeje redovno zog konstantne promjene trenera. Dolaskom novih trenera mijenja se taktika, naÄin rada i sve, tako da se igraÄi ne mogu odma naviknuti na to. Treba mijenjati sastav a ne trenera. Što je Man.utd konstantno dobar. Zato sto imaju drama trenera koji je već 20 god na klupi, igraÄi su se navikli na njegov naÄin rada, dovodi kvalitetna pojaÄanja gdje su mu potrebna i koja ce se naviknuti na igru koju on gaji a ne najskuplje , to je formula uspjeha. Kad Ferguson ode iz United-a, oni kreću od nule tada, bit će vrlo slabi, vidit ćete :D Da vam kazem nesto za te usporedbe s Fergiejem, Fergie je prije dolaska u United igrao europska natjecanja sa škotskim, irskim i kojekakvim klubovima i osvajao prvenstva, trener je postao 10-ak godina prije dolaska u United, ovaj je trenirao Porto ako se ne varam 1-2 sezone i odma stigao kod nas, trebao je on prvo steci 5-6 godina iskustva pa makar i u puno, puno slabijim klubovima od Porta, a tek onda ga dovest...ovako, neiskusan je do bola Prijavi
22. septembar 2011.15 god. comment_1911 Da vam kazem nesto za te usporedbe s Fergiejem, Fergie je prije dolaska u United igrao europska natjecanja sa škotskim, irskim i kojekakvim klubovima i osvajao prvenstva, trener je postao 10-ak godina prije dolaska u United, ovaj je trenirao Porto ako se ne varam 1-2 sezone i odma stigao kod nas, trebao je on prvo steci 5-6 godina iskustva pa makar i u puno, puno slabijim klubovima od Porta, a tek onda ga dovest...ovako, neiskusan je do bola ja ga uopste nisam ni ujednom trenutku poredio sa Fergijem, samo sam govorio o tome koliko je dobro imati konstantnog trenera, a ne mijenjati ga svako mjesec dana kako bi neki od vas htjeli.... A jedno pitanje jeli Mourinho imao 5-6 godina iskustva kad je dolazio u Chelsea.. Normalno da nije, a napravio je toliko dobrih stvari sa Chelsejem Prijavi
23. septembar 2011.15 god. comment_1939 U 13:45 press uoci sutrasnje tekme, mozete direktno pratiti na ovom linku: http://www.chelseafc.com/page/LivePressConferences?WT.mc_id=livepressconf-newspromo Prijavi
23. septembar 2011.15 god. comment_1956 ma pustite covjeka da radi svoj posao vidjet cemo hoce li biti rezultata trenutno je prerano bilo sta reci za njega!!! Prijavi
26. septembar 2011.15 god. comment_2262 De ba @dubrovcanin, pretjeruješ brate dragi. Itekako trebamo biti zadovoljni (ja jesam) što nam je baš on trener. PriÄaj tako nakon jedne ili više sezona, ako ništa ne napravi. A ja mu vjerujem i drago mi je što je tu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.