Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

[quote name='Caeruleus' timestamp='1349337509' post='81816']
Napokon sam očekivao pobjedu Dinama u LP :/ a pobjedi Dynamo.
[/quote]

A kako ocekivat pobjedu. Kad onaj idiot Cacic imao za taktiku zgusnut sredinu i preko sredine probit blok Kieva. Pa kolki debil moraš bit da igraš bez bokova?!? I kolki debil moraš bit da zgusneš sredinu a vezni igraci ne pokrivaju nikoka :/ I onaj sammir dobio poziv u repku... Pa neka mi ga neko nakon onog jucer pohvali i veli da je on zasluzio poziv. Pa tim jos u jednoj od 1000 tekmi nije napravio ništa.

Jedina svjetla točka je onaj mali Kovacic. Kakav pregled mali ima i kakve duge passeve. Šteta što nemamo napadace koji bi to znali iskoristit. A i mali je jako pokretljiv i brz. Imat ce on veliku karijeru pred sobom
  • Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Kelava je stvarno panj (doduše, i obrana je tu zajedno s njim), stvarno više ne znam kolko je golova sjebo pogrešnim dodavanjem
imao je on nekoliko dobrih obrana prošle sezone i ništa više od toga, prosjek golman

Kovačić će biti igračina, daleko bolji od onog Halilovića

a Dinamo po običaju pokušava biti najgora momčad lige prvaka, čini se da im je cilj srušiti svoj prošlogodišnji rekord, makar teško da će im netko opet 7 komada utrpat
[quote name='chelseathebest' timestamp='1349357943' post='81884']
Kelava je stvarno panj (doduše, i obrana je tu zajedno s njim), stvarno više ne znam kolko je golova sjebo pogrešnim dodavanjem
imao je on nekoliko dobrih obrana prošle sezone i ništa više od toga, prosjek golman

Kovačić će biti igračina, daleko bolji od onog Halilovića

a Dinamo po običaju pokušava biti najgora momčad lige prvaka, čini se da im je cilj srušiti svoj prošlogodišnji rekord, makar teško da će im netko opet 7 komada utrpat
[/quote]

Ovaj Dinamo ima igrače s kojima bi mogao radit velike probleme suparnicima, ali sve je uništeno s Mamicem i njegovim glupim izborom trenera!!! Dinamo je izgledao na momčad zadnji puta u vrijeme Halihodžića! ostalo je bilo pi*kin dim
jbg, spušili 1:4

Mateo Kovačić je zvijer, s nedavno navršenih 18 godina brži i daleko bolji od drugih
bojim se i pomislit kakva će to zvijer biti za koje 2 godine dok još malo i fizički ojača
uostalom, cijeli stadion mu je pljeskao kad je izlazio iz igre

samo da ne ode u mrtvi luzerski Arsenal, tako neambiciozan klub nikako nije pravo mjesto za tako perspektivnog mladog igrača
[quote name='chelseathebest' timestamp='1349693402' post='82545']

samo da ne ode u mrtvi luzerski Arsenal, tako neambiciozan klub nikako nije pravo mjesto za tako perspektivnog mladog igrača
[/quote]

a šta kod nas bi uspio? bolje mu je da ode u arsenal tamo će barem igrati i uspeti u karijeri...
[quote name='Wisey' timestamp='1349888385' post='82884']
Bojim se da nismo zreli za to, niti ćemo biti do 2015. Na veliku žalost svih normalnih ljubitelja ove prelijepe igre.
[/quote]
Ne pita niko fudbalske saveze da li su za to ili nisu,ako mafija iz uefe tako odluci zbog nekih svojih interesa(profita),liga ce se napraviti,taman bilo vise specijalaca na stadionu nego navijaca.
Posle regionalne lige u kosarci,rukometu i vaterpolu,ovo je sledeci korak.
[quote name='Kalouda' timestamp='1349889635' post='82892']
a šta kod nas bi uspio? bolje mu je da ode u arsenal tamo će barem igrati i uspeti u karijeri...
[/quote]

ma nisam mislio kod nas, samo ne u Arsenal (jer je već izjavio da mu se sviđa njihov stil igre i da bi volio tamo igrati il tako nešto) :D
[quote name='chelseathebest' timestamp='1349891456' post='82909']
ma nisam mislio kod nas, samo ne u Arsenal (jer je već izjavio da mu se sviđa njihov stil igre i da bi volio tamo igrati il tako nešto) :D
[/quote]

nek ide gde oće, gde mu se sviđa samo nek uspe u karijeri pošto sam ga gledao par puta i može postat, čuj može.. mora postat prava igračina ;)
[quote name='Kalouda' timestamp='1349891652' post='82912']
nek ide gde oće, gde mu se sviđa samo nek uspe u karijeri pošto sam ga gledao par puta i može postat, čuj može.. mora postat prava igračina ;)
[/quote]

ma da, ali bilo bi mi bed ga gledati u Arsenalu gdje ne može ni prismrditi trofejima ;)
Ta regionalna liga bi bila čudo jedno, opća kvaliteta same lige a time i klubova u njoj bi bila za par godina strašno veća nego sada i definitivno bi se mogli ravnopravno natjecati u Ligi prvaka s ostalima za razliku od Partizana/Dinama danas koji su u tom istom natjecanju, na žalost svih nas, kanta za napucavanje.

Ali kvaka su navijači. Ustvari, ne navijači, nego skupine jebenih huligana i no-lifera kojima je cilj uništit sve dobro u ovoj igri veličajući svoje narodne pripadnosti na totalno pogrešan i glup način. Zabrana gostovanja navijača bi možda pomogla, ali onda to naprosto nije to.

Uveo bi ja kamere na stadion, ali mnogo, jako mnogo kamera koje bi bile sposobne identificirati izgrednike i onda, nakon utakmice, opaliti ih ondje gdje najviše boli - po džepu. Ali, to naše države pokušavaju otkad ja znam za sebe i nikad nisu uspjeli do sada, tako da sam i povodom ovoga skeptičan.
Ne može regionalna liga iz hiljadu i jednog razloga. Jednostavno, nije vrijeme. UEFA to sigurno neće nametnuti, svjesni su oni toga sigurno i mogućih posljedica.
Definitvno bi pojačalo interesovanje i kvalitet svih bakanskih kliubova. Napravno, tu su malopumni ljakani i svašta bi tu bilo.

Kada bi mene neko pitao složio bih se.
http://www.index.hr/sport/clanak/hajduk-blizu-gasenja-klub-u-stecaj-policija-cuva-zgradu-banovine-splitu-prijete-neredi-/641382.aspx

oj jebote hahahaha
ovi Hajduk pak ima same sposobne uprave (sposobni da kradu :P )
Moglo bi bit velikih nereda po Splitu zbog ovog.

Jbga, to ispadne kad doslovno tovarima daš da vode jedan od dva najveća kluba u državi. Iskreno, nimalo me ovo ne čudi.
Mlada reprezentacija Srbije u revans utakmici baraza za EP izgubila od vrsnjaka iz Engleske sa 1-0 golom u nadoknadi(prva utakmica isto 1-0 za Engleze).Mec je bio dinamican,odigran u visokom ritmi,ali ipak bez velikih prilika.Na kraju,doslo i do nemilih scena,tuca igracam,pa cak i klupa dva tima.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.