Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

Hrvatska golovima Mandže i Dudua došla do pobjede nad Walesom i vrlo lako moguće prvog mjesta u skupini ( trenutno Belgija 0:0 igra sa Škotima ). Sjajna igra naših momaka, toliko požrtvovnosti i zalaganja rijetko se danas viđa na nogometnim travnjacima. Wales potpuno nadigran, mislim da smo uputili preko 30 udaraca na gol Pricea. Apsolutno zaslužena pobjeda, oni mogu biti sretni što su primili samo dva gola.

Ibišević, Džeko i Pjanić zabili za pobjedu BiH nad Litvom, nisam gledao utakmicu ali sigurno veseli ovaj rezultat, neka netko napiše kakva je igra bila ;)
  • Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Svaka cast BiH na vecerasnjoj partiji . Pjanic je mnogo , mnogo nedostajao protiv Grka , vidjelo se to danas . Kako samo servira lopte kao na tacni svojim saigracima .
Sljedeca u Martu protiv Grka za ovjeru 1. pozicije !
Stalno govorim da je Pjanić pola ekipe, sjajan gol, dvije asistencije, ali kakvi prodori, kakvi pasovi...
[img]http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/397288_494617870578434_2076945861_n.jpg[/img]

(Troll Football)

[b]zanimljiv komentar[/b]

[url="http://www.facebook.com/viktorzz"]Viktor Zeneli[/url] Bosnia has a very strong squad for a new country which went through all that shit... so does Montenegro, Switzerland is another very strong squad currently, along with Belgium... these three countries (Bosnia, Belgium and Switzerland) will shine in the next 4-5 years
[url="http://www.facebook.com/viktorzz"][img]http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc6/275725_1257844020_505628444_q.jpg[/img][/url]
jebem ti srbiju mrtvu kakav smo mi mrtav narod jebem ti bogove svete, najveći smo retardi na balkanu čitavom i sami sebe pobjedimo jebo te bog

čestitam svih hrvatima sa foruma, zasluženo idete sa belgijom u brazil
[quote name='Kalouda' timestamp='1350462744' post='83698']
jebem ti srbiju mrtvu kakav smo mi mrtav narod jebem ti bogove svete, najveći smo retardi na balkanu čitavom i sami sebe pobjedimo jebo te bog

čestitam svih hrvatima sa foruma, zasluženo idete sa belgijom u brazil
[/quote]

Cuti KAle, ako budemo dobri, mozda i nas povedu tamo :D
Ma kurac, ne zaslužujemo igrati na školskom turniru u Donjim Smrtićima, a kamoli na SP u Brazilu. Jebote, kolko sam se iznerviro.

BiH kida, lagano će otići na prvenstvo.. Posebno kad imaju majstora na terenu.
[quote name='klicko' timestamp='1350467966' post='83705']
Uzmi u obzir da je BIH u mnogo laksoj grupi :D
[/quote]
Makedonija je svakako respektabilna ekipa. Ma daj, molim te. Činjenica je da repka Srbije ide u potpuno rasulo ponajviše zahvaljujući konju na njezinoj klupi i to me nimalo ne čudi.
[quote name='Wisey' timestamp='1350468399' post='83706']
Makedonija je svakako respektabilna ekipa. Ma daj, molim te. Činjenica je da repka Srbije ide u potpuno rasulo ponajviše zahvaljujući konju na njezinoj klupi i to me nimalo ne čudi.
[/quote]

Sto se fudbala tice, Srbija je zemlja Ramadanija, Zahavija i ko god jos da zastupa Srpske "talente" te njihovih pulena u vidu celnih ljudi FSS-a.
I ti mladi "talenti" koji su prebaceni u A tim, radi navodnog podmladjivanja ekipe, tu su samo radi nabijanja cene, te veceg procenta od njihove prodaje... Ali kome ih prodati kad dve blage s fudbalom nemaju.
Bez klasicnog spica, sa laznom devetkom cije je koriscenje za srpski fudbal nano doba. Izostavljanje Subotica iz prve postave... I jos mnogo taktickih gresaka....
Ali svaka cast selektoru sto je Baneta i Kolarova krivio za poraz od Belgijanaca... Takvo bezanje od odgovornosti se danas retko vidja.
Na kraju Bane kaznjen stavljanjem na klupu, a preko te strane duvala promaja ceo mec.... Jos Tomovic napravio penal....

Jedini covek koji je mogao nesto napraviti s reprezentacijom je oteran kao kriminalac iz Srpskog fudbala. Jos mu se zamera i to sto je hteo da mu se isplate dugovanja...

Anticu oprosti im.....
Ne znaju sta rade....
[quote name='Whisper#2' timestamp='1350470201' post='83708']
Sto se fudbala tice, Srbija je zemlja Ramadanija, Zahavija i ko god jos da zastupa Srpske "talente" te njihovih pulena u vidu celnih ljudi FSS-a.
I ti mladi "talenti" koji su prebaceni u A tim, radi navodnog podmladjivanja ekipe, tu su samo radi nabijanja cene, te veceg procenta od njihove prodaje... Ali kome ih prodati kad dve blage s fudbalom nemaju.
Bez klasicnog spica, sa laznom devetkom cije je koriscenje za srpski fudbal nano doba. Izostavljanje Subotica iz prve postave... I jos mnogo taktickih gresaka....
Ali svaka cast selektoru sto je Baneta i Kolarova krivio za poraz od Belgijanaca... Takvo bezanje od odgovornosti se danas retko vidja.
Na kraju Bane kaznjen stavljanjem na klupu, a preko te strane duvala promaja ceo mec.... Jos Tomovic napravio penal....

Jedini covek koji je mogao nesto napraviti s reprezentacijom je oteran kao kriminalac iz Srpskog fudbala. Jos mu se zamera i to sto je hteo da mu se isplate dugovanja...

Anticu oprosti im.....
Ne znaju sta rade....
[/quote]

Mihajlovic je samo lutka sa svim onim spagama i konopcima, a Ramadani odozgo samo pomijera te konopce i diktira ponasanje lutke zvane Mihajlovic. Tako to sljaka. I treba da nas dobija Makedonija, kad nam fudbalom upravljaju siptari a ovamo se siri neki kvazipatriotizam. Kakva komedija...
Joj da je Antić ostao, druga bi priča sad bila. Kako smo igrali kvalifikacije za SP 2010.

Uf kad se setim samo, al šta ćeš sad gledaj i ćuti.
nasa reprezentacija na najbolji moguci nacin zavrsila kvalifikacijske utakmice za ovu sezonu,jos da su slovaci iscupali x grcima bilo bi lakse.Hrvatska igra odlicno i bice im prava borba s Belgijom za prvu poziciju.Srbija nema sanse da bude druga jer moraju igrati dvomec sa Hrvatskom i moraju ici u Belgiju.
zanimljivo je to da se jedan moj frend upoznao i družio sa Pjanićevim mlađim bratom Mirzom (ako se dobro sjećam, tako se zove) koji je u to vrijeme (bilo je to prije jedno 3 godine kad je u Lyonu bio Pjanić) bio veliki talent i navodno su ga tražili Milan i još neki veliki klubovi, sad ne znam šta je s njim
sad nisam 100 posto siguran, ali mislim da se i sa samim Miralemom upoznao
[quote][color=#fff0f5][font=helvetica, arial, sans-serif]Makedonija je svakako respektabilna ekipa. Ma daj, molim te. Činjenica je da repka Srbije ide u potpuno rasulo ponajviše zahvaljujući konju na njezinoj klupi i to me nimalo ne čudi.[/font][/color][/quote]

Uzmi i u obzir da smo najmladja repka u Evropi sa prosekom tacno 24god.Pogledaj nam samo napad,sve deca.Zato cemo mi za 2-3 god biti jedna od jacih repki i Mihajlovic je sjajan trener za Srbiju uostalom koga bi stavili na klupu Srbije?
[quote name='klicko' timestamp='1350495977' post='83749']
Uzmi i u obzir da smo najmladja repka u Evropi sa prosekom tacno 24god.Pogledaj nam samo napad,sve deca.Zato cemo mi za 2-3 god biti jedna od jacih repki i Mihajlovic je sjajan trener za Srbiju uostalom koga bi stavili na klupu Srbije?
[/quote]
[img]http://pleated-jeans.com/wp-content/uploads/2011/09/when-you-were-young-and-heard-someone-curse.gif[/img]
[quote name='klicko' timestamp='1350495977' post='83749']
[/quote]

Mnogo gresis prijetelju....

Milovan Rajevac, Ivan Jovanovic, Bora Milutinovic i nemoguca misija Radomir Antic...

Ja bih, pre svega na mestu selektora voleo da vidim Milovana Djorica ili Milana Zivadinovica... Ne iz fudbalskih razloga, vec zato sto su njih dvojica zadrzali svoje odlicne veze sa ljudima u savezu, a bili su glavni zagovornici smene Radomira Antica... Hteo bih da bar jednom izmile iz svojih rupa i pokazu svoje raskosno znanje svetu...
Samoprozvani stručnjak na klupi Srbije na pitanje zašto je Kolarovu promijenio broj sa 11 na 3:

[size=4][b]“Ti si lev bek i nosićeš broj 3, tako da mogu da te prepoznam”[/b][color=#122E3F][font=Arial][background=rgb(240, 240, 240)].[/background][/font][/color][/size]
[quote name='Kalouda' timestamp='1350471839' post='83714']
Joj da je Antić ostao, druga bi priča sad bila. Kako smo igrali kvalifikacije za SP 2010.

Uf kad se setim samo, al šta ćeš sad gledaj i ćuti.
[/quote]
Lepo si rekao kvlifikacije smo dobro odigrali,ali ni njih nismo do kraja dobro odigrali.Zatim lose tri pripremne utakmice,los rezultat na SP i lose dve utakmice na pocetku kvalifikacija.Ne bi mnogo bilo bolje,mozda malo,jer je Antic sjajno motivisao ekipu,ali takticki ne,Srbija isto igra godinama,na Zigica,ali sada njega nema.Tako je Miha odlucio,i naravno pogresio.Da ne zaboravimo da je Antic gurao u prvih 11 R.Petrovica,koji tada nije bio standardan ni u Partizanu,a igrom slucaja,Anticev sin je menazder R.Petrovica.Iznosim ovo,ne da bih omalovazavao Antica,taman posla,covek je legenda Uzica,i sjajan trener,nego da bi ljudi uvideli da protiv mafije od menazdera nema odbrane.Ni Antic nije mogao protiv njih,niti ce iko dok je Tole na celu saveza.
Diže se velika prašina oko slučaja rasizma od neki dan i utakmice Srbije s Engleskom. Da je to tako govori i činjenica da je sam potpredsjednik FIFE Jim Boyce oštro osudio taj slučaj iskazujući želju da se još oštrije Srbija kazni. Više u tekstu:

[i]"UEFA bi trebala oštro kazniti Srpski nogometni savez. Mislim da bi trebali igrati utakmice pred praznim tribinama, a čak se zalažem i za to da ih se izbaci nekog budućeg europskog natjecanja", [/i]oštro je poručio Boyce.

[i]"Ovo nije prvi put da gledamo ovakve slike iz Srbije, koja ima veliki problem s rasizmom. A ja kao veliki protivnik rasizmu, u bilo kakvom obliku, smatram da bi UEFA trebala drastično kazniti Srbiju"

"Mislim, povijest nas uči da novčane kazne jednostavno nisu dovoljne, jednostavno nemaju veliki učinak. Kreteni koji uzrokuju takve probleme ne zanima nogomet, ali ni to što će klub i nogometni savez morati platiti visoku odštetu zbog njihovog sramotnog ponašanja", poručuje Englez.

"UEFA mora poduzeti neke ozbiljne mjere, a naročito protiv Srbije"[/i]
  • 2 sedmice kasnije...
Dinamo Zagreb ispao iz kupa Hrvatske
[url="http://www.kurir-info.rs/ni-mamic-nije-pomogao-dinamo-ispao-iz-kupa-clanak-485837"]http://www.kurir-inf...a-clanak-485837[/url]
[url="http://www.jutarnji.hr/sok-na-maksimiru-zadar-velikim-preokretom-usred-zagreba-izbacio-dinamo-u-1-8-finala-kupa-/1063244/"]http://www.jutarnji.hr/sok-na-maksimiru-zadar-velikim-preokretom-usred-zagreba-izbacio-dinamo-u-1-8-finala-kupa-/1063244/[/url]
Neverovatno,zar ne?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.