21. novembar 2015.10 god. comment_242150 Razbio komplekse, pobedio 4-5 puta u 17 utakmica. Smou je u Madridu osvojio Primeru, kup i super kup. Barselona je, dok je on bio u Madridu, osvojila dve primere, kup, dva super kupa, ligu šampiona, kao i evropski super kup i sp za klubove. Ovaj klip iznad (kao i današnja utakmica) je tipičan susret između fudbala i takozvanih taktičkih genijalaca. Prijavi
22. novembar 2015.10 god. comment_242157 Razbio komplekse, pobedio 4-5 puta u 17 utakmica. Smou je u Madridu osvojio Primeru, kup i super kup. Barselona je, dok je on bio u Madridu, osvojila dve primere, kup, dva super kupa, ligu šampiona, kao i evropski super kup i sp za klubove. Ovaj klip iznad (kao i današnja utakmica) je tipičan susret između fudbala i takozvanih taktičkih genijalaca. Ne ide Murinjo u istu recenicu sa ovim likom sto trenutno vrsi duznost upravljanja zvezdama iz Madrida. Nebo i zemlja. Samo poredjenje je huljenje na lik i delo Posebnog i kao takvo bi trebalo biti sankcionisano banom. Barselona je u to vreme bila poznata kao Uefalona. Nije to slucajno iliti bezze :) Prijavi
22. novembar 2015.10 god. comment_242165 Barselona je u to vreme bila poznata kao Uefalona. Nije to slucajno iliti bezze :) Zato što su nabili komplekse ostatku fudbalkse javnosti pa su smišljali duhovite nadimke da bi kao omalovažili status najveće sile u istoriji fudbala. Prijavi
22. novembar 2015.10 god. comment_242170 Idži brate odvadi malo :) Vise nisam siguran da li trolas ili si ozbiljan kada je Murinjova proslost u pitanju :D Prijavi
22. novembar 2015.10 god. comment_242223 Zato što su nabili komplekse ostatku fudbalkse javnosti pa su smišljali duhovite nadimke da bi kao omalovažili status najveće sile u istoriji fudbala. 1. nemamo komlekse ----> 2. ----> 3. kompleksi nabijeni. Prijavi
22. novembar 2015.10 god. comment_242224 1. nemamo komlekse ----> 2. ----> 3. kompleksi nabijeni. Prijavi
24. novembar 2015.10 god. comment_242301 ne moze gol da nabije komplekse, to je sigurno. sudija moze, UEFA mafija moze. :D Prijavi
24. novembar 2015.10 god. comment_242315 Igi, on 21 Nov 2015 - 23:22, said: Razbio komplekse, pobedio 4-5 puta u 17 utakmica. Smou je u Madridu osvojio Primeru, kup i super kup. Barselona je, dok je on bio u Madridu, osvojila dve primere, kup, dva super kupa, ligu šampiona, kao i evropski super kup i sp za klubove. Ovaj klip iznad (kao i današnja utakmica) je tipičan susret između fudbala i takozvanih taktičkih genijalaca. Moje bogato zivotno iskustvo me je naucilo, izmedju ostalog, da postujem dobrog diskutanta. Kod tebe, primjecujem nesto sto se moze okarakterisati kao kompleks kada je u pitanju trenerska gromada Jose Mourinho. Zassto bi neko osjecao kompleks prema nekoj trecoj osobi koja se bavi ipak sporednom stvari kakva je fudbal? Previse emotivno dozivljaavs neke stvari, cak i tesko. Pa to vidimo i na ovom primjeru. Razlog mi je nepoznat. Kako god, savjetujem da ti je uzaludno trositi energiju na takve stvari. Jose Mourinho je medju najvecim trenerima svih vremena iz kojeg god ugla se to gledalo. Kada je cijenjeni Portugalac preuzeo madridske fensere, oni su imali ozbiljne psiholoske blokade protiv ekipe kao sto je Lyon, a o najjacoj ekipi tada suvisno je pricati. Perez bi mijenjao dvije LS za titulu u Primeri a Real je posljednju i jedinu u zadnjih 5 godina uzeo upravo sa takozvanim taktickim genijalcem. Perezovu opsesivvnu zelju za Realovomm dominacijom na domacem tlu je ostvario takozvani takticki genijalac. Mourinho mu je to donio i to na istorijski nacin. To je najdominantnija Realova sezona na domacem tlu u posljednjih nekoliko decenija jer su postigli rekordan broj golova do dana danasnjeg - 121 - sto nije uspjela ni ona Guardiolina Barcelona, i postali prvi spanski tim sa 100 bodova. Omalovazavati tako nesto je ipak stvar nemoci i odsustva percepcije. A Perez je ovo zasluzio. Sta da ocekuje kad otpusti Ancelottija da bi doveo Beniteza? Prijavi
24. novembar 2015.10 god. comment_242321 ne moze gol da nabije komplekse, to je sigurno. sudija moze, UEFA mafija moze. :D UEFA nabija komplekse, a Barsu si nazvao Uefalonom znači ipak imaš komplekse JESI GA SAMOM SEBI ŠUKNUO OPAAAAA :D Padobranca neću uzimati za ozbiljno. Dominacija, jedan trofej u tri godine, pripisivanje golova treneru i projektovanje svojih kompleksa u druge. =)) Prijavi
24. novembar 2015.10 god. comment_242344 UEFA nabija komplekse, a Barsu si nazvao Uefalonom znači ipak imaš komplekse JESI GA SAMOM SEBI ŠUKNUO OPAAAAA :D Padobranca neću uzimati za ozbiljno. Dominacija, jedan trofej u tri godine, pripisivanje golova treneru i projektovanje svojih kompleksa u druge. =)) 1. priznajem suk jbg. iskompleksiran sam zbog kolicine sumnjivih situacija. opaaa :D 2. To se zove "ad hominem", sad sam video na wiki. Napadas autora umesto komentar. Nije lepo. opaaa x2 :D mozda i nije, ako je ovaj fake acc, onda je "ad fakeaccountem" i onda si u pravu :D Prijavi
28. novembar 2015.10 god. comment_242638 Dominiraju: http://www.klix.ba/sport/nogomet/msn-trio-donio-pobjedu-barceloni-nad-real-sociedadom/151128096 Kad ćemo mi ovako? U 3 utakmice 13 golova dali, 1 primili. Prijavi
2. decembar 2015.10 god. comment_242959 Gary Neville novi trener Valencie. Hajde sad da vidimo njegovo znanje koje se cinilo prilicno dobro kada je radio na Sky-u. Znate kako kazu, lahko je biti general posle bitke pa donositi zakljuckei iznositi neke cinjenice. Prijavi
2. decembar 2015.10 god. comment_242960 Valencia je u kanalu ove sezone, losa ekipa + Gary ne govori spanski. A potpisao je ugovor samo do kraja tekuce sezone tako da ne vjerujem da cemo bas imati priliku dobro vidjeti njegove sposobnosti. Ako uspije odlicno, ako ne nista. Svakako da je odlican poznavalac fudbala i puno ce nedostajati njegove analize. Prijavi
2. decembar 2015.10 god. comment_242961 Valencia je u kanalu ove sezone, losa ekipa + Gary ne govori spanski. A potpisao je ugovor samo do kraja tekuce sezone tako da ne vjerujem da cemo bas imati priliku dobro vidjeti njegove sposobnosti. Ako uspije odlicno, ako ne nista. Svakako da je odlican poznavalac fudbala i puno ce nedostajati njegove analize. Realno i ja sam najvise volio njegove analize slusati.Pogotovo sto nije navijacki nastrojen vec je uvijek bio objektivan :D Prijavi
2. decembar 2015.10 god. comment_243015 Jedno je analizirati a drugo je voditi tim. Raditi sa ljudima je nešto najteže.Sent from my SM-G900F using Tapatalk Prijavi
5. decembar 2015.10 god. comment_243078 Gary Neville je odavno bio na glasu kao jedan od najglupljih nogometaša na Otoku, znam da su ga mediji ocrnjivali dosta Kao trener je vjerojatno nešto ala Igor Štimac, razumije gledati utakmice i dati komentar, ali voditi ekipu ne vjerujem. Valencija nema neki roster za prve 4 pozicije, Atletico, Real, Bareclona, Villareal, Sevilla, svi su bolji. Obrana i sredina su im debeli prosjek, imam dojam da je ekipa na brzinu sklepana bez nekog plana, trener je bio OK dok nisu utonuli u sivilo, e onda treba imati klasne igrače i klasnog trenera. Prijavi
5. decembar 2015.10 god. comment_243104 valencia bi bila skroz druga priča da im federico cartabia nije na pozajmici, hitno ga trebaju vratit u roster pa direkt na lijevo krilo hehe Prijavi
5. decembar 2015.10 god. comment_243174 Mi smo naseg vezali za svaki svaki slucaj. https://youtu.be/OvTEmdFPYEA Okršaj Segunde B u kome će se sastati Merida i Kadiz ne bi imao toliku medijsku pažnju da Real Madrid nije izbačen iz Kupa Kralja. Isto tako, pažnji je doprinela i marketing služba Meride koja se našalila na račun Kraljevskog kluba i peha sa Denisom Čeriševim. Naime, fudbaler tog kluba Žonatan Monago Vilja dobio je crveni karton 29. novembra u duelu protiv Linares Deportiva, i neće moći da zaigra na meču protiv Kadiza. Reklo bi se savršena situacija za šalu, pa su iz kluba "ragovali" i vezali ga selotejp trakom. Za svaki slučaj. hahahahhahaha kraljevski potez :D :D Prijavi
14. decembar 2015.10 god. comment_243747 Atletico opet dobio na krilima Griezmanna. Pogledajte im forme. Bolja od Barcine, a s njom dijele prvo/drugo mjesto. Nevjerojatan je ovaj Simeone. Svaka mu čast. Prijavi
20. decembar 2015.10 god. comment_244716 10 komada uvali Real jbt. I ovo se rijetko dešava. Zadnji put da ja znam da je netko desetku primio je mostarski Velež od nevesinjskog Veleža. I bilo je u nizozemskoj ligi prije 2 godine meni se čini. Prijavi
21. decembar 2015.10 god. comment_244798 Ja sam se naložio one godine protiv A. Ville da im možemo cenera uvaliti i malo nam falilo, Piazon promasi penal i jebi ga Prijavi
30. decembar 2015.10 god. comment_245873 https://twitter.com/Squawka/status/682314465262616577 Svaka čast. Trofejniji od našeg kluba. Prijavi
31. decembar 2015.10 god. comment_245889 Nije trofejniji. Ali Hazard ne moze s njim u istu recenicu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.