18. august 2015.11 god. comment_229583 Čestitke Athleticu: http://www.klix.ba/sport/nogomet/athletic-bilbao-osvajac-super-kupa-spanije/150817123 Prijavi
23. august 2015.11 god. comment_230642 Slabo Real usao u sezonu, imali par finih sansi ali masili su dosta. Gledao sam samo prvo plouvreme i nisu me nesto odusevili. Debeli Benitez nema pojma. Lik stavio Hesea u spic, Bejla na 10ku, a Iska i CR-a na krila i ocekuje nesto sa takvom postavkom. Nidje veze. Umesto Ronalda da stavi u spic, jer je ionako zadnjih sezonu-dve postao gol igrac nije toliko prodoran ko ranije samo gleda da uvalja loptu u mrezu, Isko iza njega gde ubedljivo najbolje igra, i normalno Bejla i Hesea na krila. Jos James mu blei na klupi. Uzece Barsa i ove godine ligu. Jedva cekam u nekoj izjavi da se Murinjo malo popisa po Benitezu i Realu. Prijavi
26. august 2015.11 god. comment_231133 Ove godine će još veću razliku napraviti u odnosu na nas. http://www.index.hr/sport/clanak/prvi-put-u-povijesti-jedna-drzava-ima-pet-klubova-u-ligi-prvaka/838215.aspx Prijavi
26. august 2015.11 god. comment_231155 Rade iz godine u godinu, jbga, meni je mrzak njihov nogomet ali ostvaruju zadnjih godina duplo bolje rezultate nego Englezi, vjerojatno će i ove godine bar Europsku Ligu, ako ne Ligu prvaka, uzet Španjolci. Mi nemamo šanse, City je sirov u Europi redovito, ostale neću ni komentirati. Prijavi
26. august 2015.11 god. comment_231159 Prvo moraju nesto uraditi... To ti nikako ne stoji što si rekalo. Pa ako itko osvaja trofeje to su oni. Prošle sezone dupla kruna i LP i EL. Prijavi
26. august 2015.11 god. comment_231169 Pa ne kazem ja to, nego nema veze sto imaju jednog vise predstavnika, ako im to ne bude pilo vode. Mogu i oni lagano ispasti iz svakog takmicenja ;) Prijavi
27. august 2015.11 god. comment_231284 Ispade da je kojim slucajem Barselona u Engl. ligi da bi imala 80 bodova vise od svojih pratilaca :D Prijavi
27. august 2015.11 god. comment_231290 Ispade da je kojim slucajem Barselona u Engl. ligi da bi imala 80 bodova vise od svojih pratilaca :D Što i nije toliko daleko od istine, dobro, ne bukvalno 80, ali 10 ladno. Prijavi
27. august 2015.11 god. comment_231296 Barcelona jedino ima s nama problema,citya odere 3:0 bez problema a i ove trenutno slabije klubove bi lako rješili. Prijavi
27. august 2015.11 god. comment_231324 Daj ba, to stoke, to wba, to swansea, to totac, ne bi svi skidali gace pred barcom, vi kao da bi oni ima invinsible sezonu o'ma :D Kakvi oni, sa onakvom odbranom, nema sanse. Kada su mogli gubiti od onih debila iz primere, onda bi i ovdje. Prijavi
27. august 2015.11 god. comment_231367 U Engleskoj niko ne skida gace, svaki se bod znojem zaradjuje, nema unapredu upisanih pobeda i lakih protivnika. To je liga gde Kristal Palas(iako mu ta pobeda bodovno nista ne znaci), od fudbala rastavi najjaci tim u takmicenju, samo jer su se dobro osecali kad su tog jutra ustali. Zato je PL daleko najbolja liga na svetu. Mozda bi i osvajali, al daleko od toga da bi se setali, kako vi to vidite. Prijavi
27. august 2015.11 god. comment_231370 Ne skida kurac, šta možeš reć za predstavu WBA protiv Cityja u prvom kolu? Prijavi
27. august 2015.11 god. comment_231380 Ne skida kurac, šta možeš reć za predstavu WBA protiv Cityja u prvom kolu? Dlaka u jajcetu. Palite se na Barselonu ko hepo kockice. Prijavi
27. august 2015.11 god. comment_231382 Prežvakana tema, ali smešno je to što Barselona iz godine u godinu rutinski šamara Siti, Junajted i Arsenal, a diablo spominje neki WBA, Stoke i Swansea, lol. Možda ne bi završili sezonu bez poraza, ali bi sigurno oborili neke rekorde. Prijavi
27. august 2015.11 god. comment_231383 Barcelona bi možda i jedina ponovila Arsenalov uspeh iz 2004, i to u danjašnje vreme kad smo i mi i City supermoćni. Mislite vi šta oćete, kao Stoke City mesari ovo ono, kurac stari kad smo ih mi pod Benitezom naderali 4-0 na Britaniji... I oni su se propičkali, bili su mesarčine od 2008 do možda 2012.. Messi bi u Engleskoj dao preko 40 golova u PL, lagano. Čuj Totač, pa jebeš njih City razvali 4-0 kad oće, Barca Citya šamara ko pičku.. Imali bi sigurno 15 bodova više od svih. Prijavi
27. august 2015.11 god. comment_231385 Zato mi redovno deremo Barselonu.Cinjenica da bi se namucili,ali pretpostavljam da bi bili prvi favoriti za osvajanje. Prijavi
27. august 2015.11 god. comment_231386 Kad smo mi samo 3 poraza imali prospe sezone a pola sezone ko kurac igrali. Nema se sta pricat za barcu. Prijavi
27. august 2015.11 god. comment_231387 Pa de hajde realno.Ako Barselona zna izgubiti od Levantea,Malage,Celte i njima slicnih zasto mislite da ne bi mogli gubiti i od Palaca,Stoke-a,Njukastla...Daj ba,OK ljudi jesu najjaci ali mi imamo ligu ubjedljivo najujednaceniju,pogotovo imamo one "male" ekipe izuzetno jake.Zatim imamo 2 kupa,nema pauze,Boxing day...sve je na mnogo vecem nivouo nego Spanska Primera...itekako duga sezona,puuunoo faktora utice .. Opet kazem,vjerovatno bi bili prvi favorit za osvajanje,ali kurac bi se prosetali.Kod nas se veliki broj forumasa vodi logikom: Sve tudje je bolje. Prijavi
27. august 2015.11 god. comment_231389 Pa izgubi svake godine barem 1 ili 2 utakmice od ekipa tog ranga.I ne treba ti vise.I kod nas vodece i najbolje ekipe ne gube vise utakmica po sezoni od takvih protivnika.Ali onda dodas i utakmice sa najjacim protivnicima i dodjes na kraju do brojke od 3-4 poraza kolko jedna Barselona ima u svojoj ligi skoro svaka godine.Primjera radi,zadnje dvije sezone imali su 4 odnosno 5 poraza,respektivno. Prijavi
27. august 2015.11 god. comment_231394 Kod nas se veliki broj forumasa vodi logikom: Sve tudje je bolje. Koliko ironije u ovom postu. Govorim zato što smo mi Balkanci, a govorimo o engleskoj ligi kao našoj. :D Barselona gubi ponekad i od slabijih rivala, što se dešava samo kada promaše sve što se može promašiti. Prijavi
27. august 2015.11 god. comment_231396 Nema potreba da glumis neku cvjećku kad znas na sta sam mislio. Koliko ironije u ovom postu. Govorim zato što smo mi Balkanci, a govorimo o engleskoj ligi kao našoj. :D Barselona gubi ponekad i od slabijih rivala, što se dešava samo kada promaše sve što se može promašiti. Nema potrebe da glumis neku cvjećku kad znas na sta sam mislio. Prijavi
27. august 2015.11 god. comment_231400 Nemojmo se zavaravati... nisu engleski timovi podjednako dobri, nego losi... emgleska liga je najujednacenija, to.stoji, ali ne zbog preterane dobrote nego osrednjosti svih klubova... pocev od nas, preko citya, do stokea ili newcastlea..bio sam pobornik teorije mnogo su jaki timovi sa dna u PL... ali polako shvatam.. previse su slabi timovi iz vrha za ekipe sa dna... i tu nema puno filozofije...realno.. Barca tuce City iz zajebancije, Bayern takodje... mi se koprcamo sa Barsom, ali samo mi i niko vise... kalav Arsenal, Tottenham... to je smesno... nisu engleski klubovi blizu po dobrom fudbalu, nego po losem.. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.