Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Primera (ESP)

Istaknuti odgovori

Pa jel nije realan? I on i chelseathebest.
Vama cim neko kaze nesto objektivno, odma nesto preuvelicavate i ne znate dati argument nego pisete u fazonu ONDA IDI NAVIJAJ ZA NJIH!!!

To sto ti drkas na C. Ronalda i Reusa zbog frizurica, ne cini ih boljim igracima od Mesija, kao ni Real boljim od Barcelone.

Mi smo uzimali Barcelonu 2005 i 2006 na kvalitet, 2009 smo odigrali bolje dvomec a 2012 su nas rastavili a uzeli smo na srecu. I to je realnost.

Ljudi su jaci od svih BPL timova, Aston Villu i mi razbijamo 7:0, mislis da oni ne bi..

Prvo, gdje je iko napisao u ovih zadnjih par stranica, idi navijaj za njih ?

Drugo, ne raspravljamo o igračima nego o klubovima i kakve veze imaju frizurice, o čemu pričaš ti, nigdje veze samo sereš, dakle rečenica za kurac i kao argument je kurac ako već pišemo o argumentima.

Eto vidiš, 2012 su nas rastavili, da, uzeli smo na sreću, ali jebem mu mater na kurac mi ide stalno dizanje ostalih igrača na nebesa i svakodnevno pljuvanje naših, mi izgubimo od City-a 3:0 plač, jadi kukanje, Barselona ti izgubi od Bilba-a 4:0 ali to je u redu nema veze oni su sila, mislim ne kontam, oni vama kao da su mašinerije neke, nemam pojma, po vašim opisima kao da je pes pa ih uzmeš i odigraš ligu na easy nivou. Po roosteru i mi bi bili jači od skoro svih timova u španiji i naravno bara, bara sa barselonom i madridom, PO ROSTERU NE PO FORMI TRENUTNOJ.

Što niko ne spominje Bayern koji je bio 3-4 godine, silan, jak strašan, po uspjesima na papiru jači od svih, sa odličnom igrom, eto i oni su sila i oni su se šetali ligom.

Opet, ja ne govorim da je barsa kurčina od tima, da je messi loš igrač, ne, to nikad, drugo je što ja njih ne volim. Da, ti mrziš zvezdu, ali ne možeš reći da taj fudbalski klub nije velik, jer su osvojili šta su osvojili.

To da bi se oni prošetali ligom zaključimo nakon što razbiju City-a, a onda ako idemo tom logikom, njih bajern kada je uništavao od kurca, to znači da bi oni bili 2-3 u njemačkoj, dakle opet argument koji ne pije vodu, na osnovu igra protiv jednog kluba se zaključuje čitava liga. I čitava ta rasprava oko toga kakav bi ovaj tim bio u engleskoj, ovaj u španiji je nerealna i o tome se ne može pričati jer je to mlaćenje kitom po samaru, onda treba izvlačiti i duele međusobne timova iz sredine tabele, i oni se pitaju a ne samo prva četiri.

Mi jesmo prošle sezone zadnjih mjesec i po igrali za kurac, ali pazi, koliko smo bodova viška nakupili, da smo na kraju opet ležerno osigurali titulu, 3-4 kola prije kraja.

• Odgovori 2,3 hilj.
  • Pregledi 136,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• ja primeru pratio preko top gol emisije sto je kod nas bila u bosni na bht1 televiziji. dodjem iz skole i gledam pregled golova u svim ligama

• O snazi ove lige govori to sto ce je Barselona osvojiti sa Alonsom na stooeru

• Ne sikiram se dok imamo Hariba u napadu, sve što Benz može da uradi Haribo može duplo bolje.

U Spaniji pola ekipa skine gace Barceloni, u Engleskoj Newcastle gubi 4:0 na poluvremenu kod kuce od Arsenala i pocinju drugo poluvrijeme kao da je samo 1:0. Na kraju zavrsi nerijeseno.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

U Spaniji pola ekipa skine gace Barceloni, u Engleskoj Newcastle gubi 4:0 na poluvremenu kod kuce od Arsenala i pocinju drugo poluvrijeme kao da je samo 1:0. Na kraju zavrsi nerijeseno.

ma da je to barsa umjesto arsenala završilo bi 8:0 bolan šta ti je

Ti pričaš o utakmici koja se desi jednom u deset godina (Newcastle 4 - 4 Arsenal) i koja je ušla u anale nogometne povijesti. Kao da se u Španjolskoj nikada takvo što nije desilo u zadnjih 10ak godina Barceloni ili Realu. Ne pratim toliko Primeru ali sam uvjeren da bi ti netko mogao isčupati i takvu utakmicu.

Ali Barca u Primeri sezonski ima 5 eventualno jakih utakmica ostalo talasika. Hladno u skoro svakom kolu mogu uzimati bodove bez 5-6 prvotimaca, tj odmarati ih.

Jesi li se zapitao što ?

Zato što nemaju igrački kadar da im se suprotstave, zašto ? Zato što barsa, real za godinu od tv prava dobije koliko oni za 5 godina igranja u prvoj ligi, zato što jednostavno nemaju finansija

Vidim Englezi imaju finansije a City i Arsenal (njih sam naveo zato što redovno igraju sa Barcom) konstantno gube od iste, a to su ekipe koje su u vrhu Premier lige. Šta imač reći na ovo ?

Ti si ocito poglup momak, razlika je igrati svaku 2-3 subotu jaku tekmu i igrati je svaku subotu. A pogotovo je razlika igrati polusezonu pa odmarati i uz to igrati samo jedan kup kojeg i ne osjetis. Ritam je daleko jaci i tezi i sve je zbijedno i zgusnuto i jebeno i opasno i fizicki su jaci igraci u premu itd itd itd

Toliko jaka liga kao Primera ne smije bit podcjenjivana. Pa vidite kakve se samo obrane tamo igraju.
Pa njima je Soldado u 2 utakmice zabio samo 2 gola i ima samo 2 asistencije!
A svi znamo da je u Tottenhamu takav učinak imao skoro svaku utakmicu!

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

A Suarez??? Čovjek je više zabijao u Engleskoj u učmalom Liverpoolu nego u Barci.

A šta je s Baleom? Puno bolje igrao u učmalom Tottenhamu i puno više zabijao iako je pola karijere u Spursima igrao na beku.

I on i Suarez su bili efikasniji i dominantniji u Engleskoj nego u Španjolskoj.

PS. Oba Jamesova gola sinoć protiv Real Betisa. Lik je fenomenalan.

https://www.facebook.com/Nogometni.Transferi.HD/videos/894712963945742/

Suarezu je trebala polusezona da nadoknadi suspenzije i dok se privikne. Plus u Barci nije glavni igrac ko u Liverpoolu. A i tako se nazabijao.

Balea ne mozes usporedjivat. Ne uziva on bas u Realu. Nije mu to bas bio transfer. U tottacu se sve vrtilo oko Balea. Svaka jebena lopta njemu. A u Realu im je 3-4. Violina.

Toliko jaka liga kao Primera ne smije bit podcjenjivana. Pa vidite kakve se samo obrane tamo igraju.
Pa njima je Soldado u 2 utakmice zabio samo 2 gola i ima samo 2 asistencije!
A svi znamo da je u Tottenhamu takav učinak imao skoro svaku utakmicu!

Wow, prvo kao ne treba ocenjivati kvalitet lige na osnovu 6-7 najboljih klubova, a sad bi ocenio ligu kao krš zbog učinka jednog igrača na dve kao krš.

Isto važi i u obrnutom slučaju.

Realnost je sljedeca.Engleska liga je jaca i kvalitetnija os Spanske.Barselona i Real su jaci od svih ekipa iz Engleske.Tu je kraj price.Sta bi bilo kad bi bilo jednostavno ne vrijedi.

A Suarez??? Čovjek je više zabijao u Engleskoj u učmalom Liverpoolu nego u Barci.
A šta je s Baleom? Puno bolje igrao u učmalom Tottenhamu i puno više zabijao iako je pola karijere u Spursima igrao na beku.

I on i Suarez su bili efikasniji i dominantniji u Engleskoj nego u Španjolskoj.
PS. Oba Jamesova gola sinoć protiv Real Betisa. Lik je fenomenalan.

https://www.facebook.com/Nogometni.Transferi.HD/videos/894712963945742/

Skontaj da je u Tottenhamu Bale bio Bog a sada u Realu prioritet ima Ronaldo, Benzema tu je i mali James, ista prica za Suáreza, u Lpoolu je imao Sturridga (kako kad, zavisilo od povreda) i to je to, a ovamo ima Neymara i Messia
Po meni najbolji primjer za uporediti je Ronaldo i njegove statistike jer je u obje ekipe sve bilo podređeno njemu
  • 2 sedmice kasnije...

Ma to je zato što je Primera karina od lige, mi bismo tamo osvojili 10 bodova u 3 kola sa ovakvom igrom. :D

U Realu je lako biti trener, samo stojis sa strane i gledas :D

Pogledaj Murinja danas, izgleda da onda i dalje misli da je u Realu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.