Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Primera (ESP)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,3 hilj.
  • Pregledi 136,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• ja primeru pratio preko top gol emisije sto je kod nas bila u bosni na bht1 televiziji. dodjem iz skole i gledam pregled golova u svim ligama

• O snazi ove lige govori to sto ce je Barselona osvojiti sa Alonsom na stooeru

• Ne sikiram se dok imamo Hariba u napadu, sve što Benz može da uradi Haribo može duplo bolje.

[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1335029959' post='42444']
Svim srcem veceras uz Real !!!!!

Da koliko toliko izmore ona govna za utorak !
[/quote]
(ovo je ruzno sto cu reci) po mogucnosti da se neki igrac Barcelone povrijedi . :3
puno je tu bilo kalkulacija, kako bi "nama" pasalo ali na kraju mogu reć da sam zadovolja, Barci smo sad mi sve ili ništa i ako ne budu imali brzo pozitivan rezultat počet če pničarit i živčanit , a onda dolaze greške koje mi moramo iskoristit, samo tre odigrat hladne glave i pametno i koncentrirano. Što se el cirkusika tiče nije neka utakmica, čisti smor, skoro sam proljev dobio, barca nije uspijel uspostavit pas igru, jako malo prilika su imali a i to što jesu je onaj Tello poslao nebu pod oblake. Ovakve Barce se netreba bojat dapače treba ih nalupat dok su na podu i dok im ništa nejde od ruke tj. noge :) Realu čestitke na naslovu a Barca i Platini već vjerojatno pripremaju delegaciju i sudačkio trio za utorak -.- muka mi od njih!!!!!
[quote name='Caeruleus' timestamp='1335052438' post='42512']
Nemojte da vas ovo prevari. Thiago i Tello igrali umjesto Cesca. Znao je Guardiola da ne mogu stići Real, večeras su bili rezervirani. Spremaju se za nas. :/
[/quote]
Ma daj ba Cero , nisu mogli stici .

Problem Barcelone i Guardiole je taj sto misle da je njihov podmladak vanzemaljski , da ti mladi mogu parirati jednom Ozilu , Di Mariji , Alonsu . Previse su oni svoje mlade igrace digli u nebesa i drago mi je da ih je Mou i Real spustion na zemlju .

Ja samo znam da nas u utorak ocekuje najteza utakmica ove sezone.
Revolt Sevillinih navijaca zbog pomjeranja termina njihove utakmice :D
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_x4vF67sGl0
http://bljesak.info/web/article.aspx?a=aac778ac-5918-4913-ae05-0884d329d9d0&c=2e4902b1-8cfa-4dde-82f5-024581f02d1f

Pa šta uradismo ovom jadnom Guardioli, otjerasmo čovjeka s Nou Campa ...
E šta uradismo jadnom čovjeku, evo s index-a:

[i]JOSEP GUARDIOLA potvrdio je odlazak s klupe Barcelone na današnjoj press konferenciji! Popularni Pep nakon četiri godine s klupe katalonskog ponosa otići će po završetku ove sezone: "Vrijeme mi je da odem, moja odgovornost mi tako govori", priopćio je Guardiola.

Guardiola je u srijedu navečer održao sastanak s klupskim predsjednikom Sandrom Rosellom i premda su se u prvom trenutku pojavile informacije da su dogovorili nastavak suradnje, 41-godišnji stručnjak ipak je nakon četiri godine odlučio napustiti Camp Nou.

Španjolski mediji pišu kako se Pepe jutros pojavio na treningu gdje je igračima rekao: "Dečki, odlazim iz Barcelone."[/i]
[i]Madridski As objavio je informaciju da se Guardiola 29. veljače u Parizu sastao s predsjednikom Chelseaja Romanom Abramovičem. Je li ranije znao da odlazi?

U čudesne četiri godine na klupi Blaugrane, Guardiola je katalonski klub odveo do 13 naslova - tri u španjolskoj Primeri i španjolskom Superkupu, dva u Ligi prvaka, Europskom superkupu i Svjetskom klupskom prvenstvu te jedan u Kupu kralja.[/i]

http://www.index.hr/sport/clanak/guardiola-potvrdio-odlazak-odgovornost-mi-nalaze-da-kazem--zbogom-/612103.aspx
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1335547541' post='43887']
Oficijalni dresovi za 2012-13 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA

[img]http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/01/FC-Barcelona-2012_2013-kits.jpg[/img]
[/quote]
ala nema vise lezernosti u nogometu ovo ko da su dali modnom macku da smisli

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.