Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Carlo Ancelotti (2009-2011, trener)

Istaknuti odgovori

takvog trenera je za pozeljeti jer ima nevjerovatan odnos s igracima,sigurno najbolji trener koji je trenirao Chelsea uz Hidinka i Mourinha.Njegovo otpustanje iz kluba je najveca greska jer tad nisu doveli pravog trenera na klupu nego onog nesposobnjakovica Boasa koji je sigurno najslabiji trener koji je bio u klubu.

• 3 mjeseca kasnije...
  • Odgovori 235
  • Pregledi 25,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

"Glavonja" postao prvi trener koji je  5 razlicitih klubova vodio u 1/4 finalu Lige Sampiona. Bravo Maestro.

Ima sjajnu sezonu do sada, Primeru ima na tacni za vikend, Kup takodje finale, za Ligu Sampiona cemo videti. 

Samo mi njih da zaobidjemo za ostalo cemo lako :) 

• 4 sedmice kasnije...

„Italijan je osvajanjem Kupa kralja postao tek drugi trener u istoriji koji je taj trofej pridodao onima iz FA kupa i Kupa Italije. Pre njega to je uradio samo Žoze Murinjo.”

Makar zbog velikog Karla da mi bude drago. :D

• 1 mjesec kasnije...

Toliko mi je drago sto je Real Madrid osvojio ligu prvaka isto ko da smo je mi osvojili,samo zbog Ancelotia,i priljuci se ostalim trenerima koji su osvajali ligu prvaka sa razlicitim klubovima.

A OVA KONJINA ĆE DOBITI SVE ZASLUGE ZA TIM KOJI MU JE MOU OSTAVIO, BRAVO KING CARLO!!!!!!!!!!!!!!!! MILIJARDE I MILIJARDE, BRAVO ZA DECIMU, JES DA SI KURAC OD TRENERA, AL PARE SU PARE, A I ZVEZDE

https://www.youtube.com/watch?v=vbF50O7Yl1I

A OVA KONJINA ĆE DOBITI SVE ZASLUGE ZA TIM KOJI MU JE MOU OSTAVIO, BRAVO KING CARLO!!!!!!!!!!!!!!!! MILIJARDE I MILIJARDE, BRAVO ZA DECIMU, JES DA SI KURAC OD TRENERA, AL PARE SU PARE, A I ZVEZDE

https://www.youtube.com/watch?v=vbF50O7Yl1I

Cemu takvo razmisljanje,prvi trener koji je osvojio Ligu i FA Cup i podcjenjujes ga,pogledaj timove koje je vodio Juventus,Milan,Chelsea,PSG,Real Madrid i gledaj uspjehe.Covjek osvojio ligu prvaka i ti tako razmisljas.

Uvijek se najezim kad poslusam ovo njegovo: "Come on CHELSEAAAA"

http://youtu.be/aeD7KfR6MzQ

Cemu takvo razmisljanje,prvi trener koji je osvojio Ligu i FA Cup i podcjenjujes ga,pogledaj timove koje je vodio Juventus,Milan,Chelsea,PSG,Real Madrid i gledaj uspjehe.Covjek osvojio ligu prvaka i ti tako razmisljas.

TO NIJE ZATO ŠTO JE KVALITETAN TRENER NEGO ZATO ŠTO JE BIO NESHVAĆENI SLOBODNI UMETNIK ČIJE SLIKE NISU NIKAD ZAVRŠILE NA ZIDOVIMA LUVRA U PARIZU A PRE TOGA JE BIO BOMBAŠ SAMOUBOJICA IZ ZIMBABVEA PA MU SE U OVOM ŽIVOTU VRAĆA ZA SVE NESREĆE IZ PRETHODNIH

KARMA E

Milan Tarot i na ovom forumu.

Ne seri Igi.

Ozbiljno vam kažem, gledao sam mu natalnu kartu, rođen je pod srećnom zvezdom.

Carlo Ancelotti sa kćerkom (krajnje lijevo) i djevojkom (u sredini).

Kralj.

10352768_516439518478605_237017532030714

Ide tvojim stopama i ganja maloljetnice.

• 4 mjeseca kasnije...

„Sećam se kako su pevali You’ll never walk alone na poluvremenu, iako je njihov tim gubio sa 3:0. To je jedna od najupečatljivijih uspomena u mojoj karijeri. Oni su zaista neverovatni. Izaći ću na Enfild nešto ranije, kako bih ponovo mogao da ih čujem i osetim tu atmosferu“, rekao je Ancelotti

Bolje mu je da dodje na JNA ili u Pionir da cuje kako grmi Volim crno bele, a ne ove splacine da slusa :D 

„Pratim Liverpul još od 1984. kada smo izgubili od njih na penale. To je klub koji u meni uvek budi posebne emocije.“

Carlo Ancelotti: "I loved England. I was very happy at Chelsea. I liked the atmosphere, the supporters. I have the best memories. As I said I have no problem with Abramovich. They were two beautiful years. I don't say no (to a return). I certainly wouldn't say no."

Carlo provocira Katalonce. 

"Nisam ni morao da ga zovem,sam je dosao" . 

Naravno rec je o izmeni Ronalda na utakmici sa Liverpulom i situaciji kada je Messi odbio da izadje dan pre. 

• 2 mjeseca kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.