25. novembar 2013.12 god. comment_151834 takvog trenera je za pozeljeti jer ima nevjerovatan odnos s igracima,sigurno najbolji trener koji je trenirao Chelsea uz Hidinka i Mourinha.Njegovo otpustanje iz kluba je najveca greska jer tad nisu doveli pravog trenera na klupu nego onog nesposobnjakovica Boasa koji je sigurno najslabiji trener koji je bio u klubu. Prijavi
18. mart 2014.12 god. comment_167843 "Glavonja" postao prvi trener koji je 5 razlicitih klubova vodio u 1/4 finalu Lige Sampiona. Bravo Maestro. Ima sjajnu sezonu do sada, Primeru ima na tacni za vikend, Kup takodje finale, za Ligu Sampiona cemo videti. Prijavi
17. april 2014.12 god. comment_171950 „Italijan je osvajanjem Kupa kralja postao tek drugi trener u istoriji koji je taj trofej pridodao onima iz FA kupa i Kupa Italije. Pre njega to je uradio samo Žoze Murinjo.†Makar zbog velikog Karla da mi bude drago. :D Prijavi
17. april 2014.12 god. comment_171955 Volim ovog covjeka uz Moua omiljeni trener, bravo Carlo deri hobite ! Prijavi
24. maj 2014.12 god. comment_175634 Toliko mi je drago sto je Real Madrid osvojio ligu prvaka isto ko da smo je mi osvojili,samo zbog Ancelotia,i priljuci se ostalim trenerima koji su osvajali ligu prvaka sa razlicitim klubovima. Prijavi
25. maj 2014.12 god. comment_175656 A OVA KONJINA ĆE DOBITI SVE ZASLUGE ZA TIM KOJI MU JE MOU OSTAVIO, BRAVO KING CARLO!!!!!!!!!!!!!!!! MILIJARDE I MILIJARDE, BRAVO ZA DECIMU, JES DA SI KURAC OD TRENERA, AL PARE SU PARE, A I ZVEZDE https://www.youtube.com/watch?v=vbF50O7Yl1I Prijavi
25. maj 2014.12 god. comment_175686 A OVA KONJINA ĆE DOBITI SVE ZASLUGE ZA TIM KOJI MU JE MOU OSTAVIO, BRAVO KING CARLO!!!!!!!!!!!!!!!! MILIJARDE I MILIJARDE, BRAVO ZA DECIMU, JES DA SI KURAC OD TRENERA, AL PARE SU PARE, A I ZVEZDE https://www.youtube.com/watch?v=vbF50O7Yl1I Cemu takvo razmisljanje,prvi trener koji je osvojio Ligu i FA Cup i podcjenjujes ga,pogledaj timove koje je vodio Juventus,Milan,Chelsea,PSG,Real Madrid i gledaj uspjehe.Covjek osvojio ligu prvaka i ti tako razmisljas. Prijavi
25. maj 2014.12 god. comment_175688 Uvijek se najezim kad poslusam ovo njegovo: "Come on CHELSEAAAA" http://youtu.be/aeD7KfR6MzQ Prijavi
25. maj 2014.12 god. comment_175690 Cemu takvo razmisljanje,prvi trener koji je osvojio Ligu i FA Cup i podcjenjujes ga,pogledaj timove koje je vodio Juventus,Milan,Chelsea,PSG,Real Madrid i gledaj uspjehe.Covjek osvojio ligu prvaka i ti tako razmisljas. TO NIJE ZATO ŠTO JE KVALITETAN TRENER NEGO ZATO ŠTO JE BIO NESHVAĆENI SLOBODNI UMETNIK ČIJE SLIKE NISU NIKAD ZAVRŠILE NA ZIDOVIMA LUVRA U PARIZU A PRE TOGA JE BIO BOMBAŠ SAMOUBOJICA IZ ZIMBABVEA PA MU SE U OVOM ŽIVOTU VRAĆA ZA SVE NESREĆE IZ PRETHODNIH KARMA E Prijavi
25. maj 2014.12 god. comment_175698 Milan Tarot i na ovom forumu. Ne seri Igi. Ozbiljno vam kažem, gledao sam mu natalnu kartu, rođen je pod srećnom zvezdom. Prijavi
29. maj 2014.12 god. comment_175940 Carlo Ancelotti sa kćerkom (krajnje lijevo) i djevojkom (u sredini). Kralj. Prijavi
29. maj 2014.12 god. comment_175945 Carlo Ancelotti sa kćerkom (krajnje lijevo) i djevojkom (u sredini). Kralj. Ide tvojim stopama i ganja maloljetnice. Prijavi
21. oktobar 2014.11 god. comment_190469 „Sećam se kako su pevali You’ll never walk alone na poluvremenu, iako je njihov tim gubio sa 3:0. To je jedna od najupečatljivijih uspomena u mojoj karijeri. Oni su zaista neverovatni. Izaći ću na Enfild nešto ranije, kako bih ponovo mogao da ih čujem i osetim tu atmosferu“, rekao je Ancelotti Bolje mu je da dodje na JNA ili u Pionir da cuje kako grmi Volim crno bele, a ne ove splacine da slusa :D „Pratim Liverpul još od 1984. kada smo izgubili od njih na penale. To je klub koji u meni uvek budi posebne emocije.“ Prijavi
22. oktobar 2014.11 god. comment_190563 Carlo Ancelotti: "I loved England. I was very happy at Chelsea. I liked the atmosphere, the supporters. I have the best memories. As I said I have no problem with Abramovich. They were two beautiful years. I don't say no (to a return). I certainly wouldn't say no." Prijavi
23. oktobar 2014.11 god. comment_190647 Carlo provocira Katalonce. "Nisam ni morao da ga zovem,sam je dosao" . Naravno rec je o izmeni Ronalda na utakmici sa Liverpulom i situaciji kada je Messi odbio da izadje dan pre. Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_197020 Smatra da je Juventus jači od nas i od Bajerna.................. Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_197023 Smatra da je Juventus jači od nas i od Bajerna.................. Udario mu duhan u glavu Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_197034 Smatra da je Juventus jači od nas i od Bajerna.................. Izvor gdje si to procitao. Prijavi
2. januar 2015.11 god. comment_197037 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2015&mm=01&dd=02&nav_id=943077 Nama i Bajernu fale zrelost. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.