Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Carlo Ancelotti (2009-2011, trener)

Istaknuti odgovori

vjerojatno nešto ima u tome što on kaže, ali ljudi moji torres ako valja, ako je pravi el matador on će uz ovu veliku razliku u godinama izmeÄ‘u njega i didiera, sam uspjeti izgurati drogbu i postati prvi napadač chelsea...
jedinstvenu priliku ima upravo sada da to učini, neka trpa kome stigne, pa ćemo vidjeti koga treba prodati, njega koji je došao za masnu lovu i pokazao praktički ništa do sada (jer golova nema a napadač je), ili didiera koji se maximalno ugradio u svaki uspjeh kluba od kada je došao i koji je jedna od legendi kluba....

da se razumijemo, nemam ništa protiv torresa, i bilo bi mi drago kad bi konačno počeo trpati, ali ipak didy je didy i što se mene tiče do kraja karijere neka ostane na bridgeu, pa i kao drugi napadač, iza nanda...
  • Odgovori 235
  • Pregledi 25,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1326881127' post='18358']
[b]Ancelotti: Chelsea must sell Drogba[/b]
[url="http://soccernet.espn.go.com/news/story/_/id/1009826/ancelotti:-chelsea-must-sell-didier-drogba?cc=5739"]http://soccernet.esp...-drogba?cc=5739[/url]
[/quote]
kome, njemu u PSG :lol: :lol: :lol:
Carlo je u pravu. Torresu a i ostalim dobrim napadačima bi bilo lakše radit da Drogbe nema jer su svi u njegovoj sjeni koliko god bili dobri...
We can't live.. with or without you.. (Drog)
Carlo da je ostao jos godinu, bilo bi svega, ne bi vise bili bez titule prvaka europe..siguran sam u to.
I samo još jedna stvar.. one sezone kada smo osvojili Double. Tada smo ispali od Intera.. siguran sam da smo dobili bilo kojeg drugog protivnika osim Barcelone ili Intera da bi daleko dogurali. Nažalost smo ispali od osvajača Lige prvaka već u osmini finala (ako se ne varam). Ta sezona je ogromna, najveća... Carlo hvala ti
[quote name='Tinmar' timestamp='1327496021' post='20254']
I samo još jedna stvar.. one sezone kada smo osvojili Double. Tada smo ispali od Intera.. siguran sam da smo dobili bilo kojeg drugog protivnika osim Barcelone ili Intera da bi daleko dogurali. Nažalost smo ispali od osvajača Lige prvaka već u osmini finala (ako se ne varam). Ta sezona je ogromna, najveća... Carlo hvala ti
[/quote]
mi uvik ispadnemo ili od osvajača ili od viceprvaka
ko nas izbaci zna da ce igrat finale
[quote name='chelseathebest' timestamp='1327501755' post='20276']
al mora se priznat da smo te utakmice protiv intera odigrali katastrofalno, mislim da smo baš u to vrijeme bili u nekoj lošoj formi
[/quote]
Ne u goroj nego sada !

Ali tema je Carlo ! :)
[quote name='chelseathebest' timestamp='1327501755' post='20276']
al mora se priznat da smo te utakmice protiv intera odigrali katastrofalno, mislim da smo baš u to vrijeme bili u nekoj lošoj formi
[/quote]

Istina ali tadašnja loša forma je bila mala maca za ovo sada. I tada je ta forma trajala svega 20ak dana.
  • 2 sedmice kasnije...
[quote name='Wisey' timestamp='1328481517' post='23781']
Carlo stopostotan sa PSG-om dosad.
[/quote]
Zna čovjek posao. Ma mi imamo najgluplju upravu ikad. Pa on je prošlu sezonu imao duplo lošiju ekipu nego AVB ove sezone, nit je imao Mate ni Sturridgea, jedino su mu ovi stariji igrači bili godinu mlaÄ‘i iako je i to za bacit u blato jer je Drogba patio od malarije, Lampard isto bio loš.. Njemu se trebalo kredita dat još dvije sezone, pa nije slučajno s Milanom osvojio LP valjda.
Kasno je sada plakati za ovime ali izjeda to sve.
[quote name='Wisey' timestamp='1328481971' post='23785']
Pusti to brate, njega su čak kritikovali naši 'navijači' i za vrijeme Double sezone. Znam ja nas, jebo ti nas. ;)
[/quote]
Uf ma nekad zaželim da se sastanemo sa PSG-om u finalu LP i da nas Carlo pobijedi nekim svojim taktikama i tako pljune Romanu u facu. Heh, ne daj Bože da se to desi ali svejedno. Ionako finala nećemo još dugo vidjet..
10 Najtrofejnijih trenera današnjice.

http://svijetfudbala1.blogspot.com/2012/02/10-najtrofejnijih-trenera-u-21-vijeku.html

Možete pričat šta hoćete ali Carlo je 5 najtrofejniji trener u ovom vijeku i sa nama je osvojio duplu krunu.

I još nešto, znate li kada će se AVB moć slikat sa trofejeom Premier Lige i Fa Cupa kao Carlo na kraju sezone 2009/ 2010?
Nikad, pa prije će Dinamo prezimit u LP-a!
[quote name='soxx' timestamp='1329746503' post='28252']
Scolari spada u top10 isto pa opet karina kad je dosao,
[/quote]

Opet je bilo bolje s njim, nego s AVB-om sada, ali ja ništa ne kažem. AVB ima šansu da popravi dojam do kraja sezona a utakmica protiv Boltona može biti početak promjena ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.