Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Carlo Ancelotti (2009-2011, trener)

Istaknuti odgovori

Jedna od najvećih grešaka naše uprave (Romana) je što su mu dali otkaz, nikad nisam gledao ljepši nogomet nego pod Carlom.

• Odgovori 235
  • Pregledi 25,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

znalo se to i prije da ce otici tamo jer je sam izjavio da nijedan trener ne bi mogao odbiti da trenira Real Madrid.

Jedna od najvećih grešaka naše uprave (Romana) je što su mu dali otkaz, nikad nisam gledao ljepši nogomet nego pod Carlom.

krivo, greška je bila WIlkinsa otpustit (ne produžit mu ugovor), nakon njegova odlaska Chelsea nije igrao zamorniji i dosadniji nogomet, u tandemu su fino funkcionirali njih 2, šteta što su u upravi to sjebali.

Ancelotti u Realu. Jako vruća stolica je to. Imat će klanove u svlačionici i morat će pokazati autoritet odmah, kao i Capello dok ih je vodio. Nadam se da neće opet taÅ¡tine proraditi, jer ni on nije baÅ¡ tratinčica. Å to se tiče njegove epizode u Chelseaju, sviÄ‘ala mi se njegova efikasnost, ali niÅ¡ta viÅ¡e. Dobar je trener, zna s Brazilcima, prilagoÄ‘ava igru rosteru, ali  dosta često slabo zatvara utakmice. Vjerojatno će ga mediji u Å¡panjolskoj potkopavati i slagat mu ekipu, a njega to mora kad tad iziritirat. Ne vjerujem da će uzet LP s Realom, barem ne sljedeće sezone. 

krivo, greška je bila WIlkinsa otpustit (ne produžit mu ugovor), nakon njegova odlaska Chelsea nije igrao zamorniji i dosadniji nogomet, u tandemu su fino funkcionirali njih 2, šteta što su u upravi to sjebali.

nakon wilkinsa sve je krenulo nizbrdo
kako smo dobro krenuli u 2010/2011 sezoni a onda pad forme

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Ancelotti u Realu. Jako vruća stolica je to. Imat će klanove u svlačionici i morat će pokazati autoritet odmah, kao i Capello dok ih je vodio. Nadam se da neće opet taÅ¡tine proraditi, jer ni on nije baÅ¡ tratinčica. Å to se tiče njegove epizode u Chelseaju, sviÄ‘ala mi se njegova efikasnost, ali niÅ¡ta viÅ¡e. Dobar je trener, zna s Brazilcima, prilagoÄ‘ava igru rosteru, ali  dosta često slabo zatvara utakmice. Vjerojatno će ga mediji u Å¡panjolskoj potkopavati i slagat mu ekipu, a njega to mora kad tad iziritirat. Ne vjerujem da će uzet LP s Realom, barem ne sljedeće sezone. 

ma daj ko ce mu slagati ekipu ako nece sam on,gdje god radio osvojio je nesto tako ce biti i u Real Madridu ako ode.Ubjedljivo najbolji trener koji zna s igracima evo sad procita da je Ibrahimovic ga molio da ne odlazi iz PSG i rekao je da ako on napusti klub da i on nije siguran u ostanak u klubu.

• 4 sedmice kasnije...

Obavezno otjerati kiksera i izdajnika Casillasa koji živi na staroj slavi u klubu i dovesti u red razmaženka Ramosa da ima mir u svlačionici. Želim mu puno sreće tamo i da začepi usta svim novinarima-špijunima.

Juventus,Milan,Chelsea,PSG,Real Madrid RESPECT

uopste ne sumnjam dali ce napraviti uspjeh s Real Madridom i znalo se da ce preuzeti Real Madrid jer je sam izjavio da bi bilo tesko odbiti njihovu ponudu.

Bolje da je ostao u PSG-u.

Previse je on dobar strucnjak za PSG i Francusku ligu. 

Zivo me zanima kako ce izaci na kraj za nista manje zahtevnim gazdom od Romana, preplacenim egocentricima, konstantnim pritiskom medija... 

On je trener kakav je potreban Realu, sa ogromnim isukustvom rada na velikoj sceni i izuzetnim poznavanjem fudbalske taktike. Mou nije uspeo da ih dovede na krov Evrope mozda i zbog toga sto je izuzetno tvrdoglav, i tera ili po svome, ili nikako. Carlo je pragmaticniji, prilagodljiviji... 
Ako uspe da izdigne sebe kao autoritet, predvidjam mu svetlu buducnost u Realu. 

Točno to, preplaćeni egocentrici (Ronalda ne računam u njih jer daje sve od sebe i najbolji je igrač). Navodno licemjerčina Casillas je u svađi s Arbeloom i Xabijem jer su oni do kraja podržavali Mou-a i to je prvi problem u svlačionici. Casillas sije razdor. Zatim, Casillas ne voli ni portugalsku koloniju, zna se da je bio u svađi s Ronaldom više puta, s Coentraom ne priča, s Pepeom je hladan isto. Realova svlačionica ima jedan jedini problem. Kriva osoba je kapetan koji ne daje apsolutno ništa u Realu zadnjih ajmo reći 7-8 godina.

• 4 mjeseca kasnije...
U očima navijača Čelsija možda nikada neće biti kao Posebni Žoze Murinjo, ali Karlo Anćeloti će ostati upamćen kao jedan od najvećih trenera koje je klub iz Zapadnog Londona ikada imao. Kao takav sa Plavcima je osvojio duplu krunu u sezoni 2009/2010, a za vreme mandata italijanskog stručnjaka Čelsi je igrao vrlo dobro. Mnogi smatraju čak i najbolje od odlaska portugalskog stručnjaka 2007. godine.
Anćeloti tvrdi da je tajna njegovog uspeha bila u tome što je uvek imao sjajan odnos sa igračima i da sa njima nikada nije imao problema... Osim jednom prilikom, kada je dotičnog fudbalera pokušao da “ubije“, ali kako sam kaže, nije uspeo.
"Zaista nikada nisam imao problema sa igračima. Doduše, samo jednom se desilo da sam imao frku, dok sam bio trener Čelsija. Tog igrača sam pokušao da ubijem jer je došao na trening sa 30 minuta zakašnjenja i time je javno pokazao da me ne poštuje kao trenera. Ali nisam uspeo, jer taj čovek je neuništiv", našalio se Anćeloti, koji je kasnije rekao da se radi Didijeu Drogbi, legendi Plavaca, za kojeg mnogi kažu da je “pola čovek, pola zver“.
"Morao sam da ga kaznim, zato nije odigrao jednu utakmicu. Ali, mi smo se uvek poštovali jako, što je za mene uvek bio ključ uspeha", zaključio je 54-godišnji Italijan.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.