20. maj 2013.13 god. comment_123991 Jedna od najvećih grešaka naše uprave (Romana) je što su mu dali otkaz, nikad nisam gledao ljepši nogomet nego pod Carlom. Prijavi
20. maj 2013.13 god. comment_124000 znalo se to i prije da ce otici tamo jer je sam izjavio da nijedan trener ne bi mogao odbiti da trenira Real Madrid. Prijavi
20. maj 2013.13 god. comment_124007 Jedna od najvećih grešaka naše uprave (Romana) je što su mu dali otkaz, nikad nisam gledao ljepši nogomet nego pod Carlom. krivo, greška je bila WIlkinsa otpustit (ne produžit mu ugovor), nakon njegova odlaska Chelsea nije igrao zamorniji i dosadniji nogomet, u tandemu su fino funkcionirali njih 2, šteta što su u upravi to sjebali. Prijavi
20. maj 2013.13 god. comment_124015 Ancelotti u Realu. Jako vruća stolica je to. Imat će klanove u svlačionici i morat će pokazati autoritet odmah, kao i Capello dok ih je vodio. Nadam se da neće opet taštine proraditi, jer ni on nije baš tratinčica. Što se tiče njegove epizode u Chelseaju, sviđala mi se njegova efikasnost, ali ništa više. Dobar je trener, zna s Brazilcima, prilagođava igru rosteru, ali dosta često slabo zatvara utakmice. Vjerojatno će ga mediji u španjolskoj potkopavati i slagat mu ekipu, a njega to mora kad tad iziritirat. Ne vjerujem da će uzet LP s Realom, barem ne sljedeće sezone. Prijavi
20. maj 2013.13 god. comment_124054 Jedna od najvećih grešaka naše uprave (Romana) je što su mu dali otkaz, nikad nisam gledao ljepši nogomet nego pod Carlom. krivo, greška je bila WIlkinsa otpustit (ne produžit mu ugovor), nakon njegova odlaska Chelsea nije igrao zamorniji i dosadniji nogomet, u tandemu su fino funkcionirali njih 2, šteta što su u upravi to sjebali.nakon wilkinsa sve je krenulo nizbrdokako smo dobro krenuli u 2010/2011 sezoni a onda pad forme Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Prijavi
28. maj 2013.13 god. comment_125939 Zanimljiv text....ako im ne prodje deal za Carla imaju i plan B The Ancelotti's agent says his move to Real Madrid is "very difficult" http://ecodiario.eleconomista.es/futbol/noticias/4861210/05/13/El-agente-de-Ancelotti-afirma-que-su-fichaje-por-el-Real-Madrid-esta-muy-dificil.html Prijavi
28. maj 2013.13 god. comment_126004 Ancelotti u Realu. Jako vruća stolica je to. Imat će klanove u svlačionici i morat će pokazati autoritet odmah, kao i Capello dok ih je vodio. Nadam se da neće opet taštine proraditi, jer ni on nije baš tratinčica. Što se tiče njegove epizode u Chelseaju, sviđala mi se njegova efikasnost, ali ništa više. Dobar je trener, zna s Brazilcima, prilagođava igru rosteru, ali dosta često slabo zatvara utakmice. Vjerojatno će ga mediji u španjolskoj potkopavati i slagat mu ekipu, a njega to mora kad tad iziritirat. Ne vjerujem da će uzet LP s Realom, barem ne sljedeće sezone. ma daj ko ce mu slagati ekipu ako nece sam on,gdje god radio osvojio je nesto tako ce biti i u Real Madridu ako ode.Ubjedljivo najbolji trener koji zna s igracima evo sad procita da je Ibrahimovic ga molio da ne odlazi iz PSG i rekao je da ako on napusti klub da i on nije siguran u ostanak u klubu. Prijavi
25. juni 2013.13 god. comment_131317 Službeno preuzeo Real Madrid. Sretno lave ! http://www.youtube.com/watch?v=21xUTZcmU1s Prijavi
25. juni 2013.13 god. comment_131320 Nadam se da ce zavesti red u onom cirkusu. I da ce nam prodati Varanea :D Prijavi
25. juni 2013.13 god. comment_131324 Obavezno otjerati kiksera i izdajnika Casillasa koji živi na staroj slavi u klubu i dovesti u red razmaženka Ramosa da ima mir u svlačionici. Želim mu puno sreće tamo i da začepi usta svim novinarima-špijunima. Prijavi
25. juni 2013.13 god. comment_131338 Juventus,Milan,Chelsea,PSG,Real Madrid RESPECT uopste ne sumnjam dali ce napraviti uspjeh s Real Madridom i znalo se da ce preuzeti Real Madrid jer je sam izjavio da bi bilo tesko odbiti njihovu ponudu. Prijavi
25. juni 2013.13 god. comment_131344 Šteta što je otišao na tamo, iskreno, nadam se da se neće dugo zadržati. Prijavi
25. juni 2013.13 god. comment_131393 Nadam se da ce uspjeti sa Realom i da dugo ostane tamo na klupi i pravi probleme Barceloni. Prijavi
25. juni 2013.13 god. comment_131449 King Carlo zaslužuje kraljevski klub :) sve mu najbolje želim Prijavi
25. juni 2013.13 god. comment_131503 Jedan meni omiljenih a sigurno i najboljih strucnjaka na svijetu (njegovo otpustanje razocaralo me skoro kao i otpustanje Moua i Di Mattea), nek je sretno Carlo :sal2: Prijavi
26. juni 2013.13 god. comment_131607 Bolje da je ostao u PSG-u. Previse je on dobar strucnjak za PSG i Francusku ligu. Zivo me zanima kako ce izaci na kraj za nista manje zahtevnim gazdom od Romana, preplacenim egocentricima, konstantnim pritiskom medija... On je trener kakav je potreban Realu, sa ogromnim isukustvom rada na velikoj sceni i izuzetnim poznavanjem fudbalske taktike. Mou nije uspeo da ih dovede na krov Evrope mozda i zbog toga sto je izuzetno tvrdoglav, i tera ili po svome, ili nikako. Carlo je pragmaticniji, prilagodljiviji... Ako uspe da izdigne sebe kao autoritet, predvidjam mu svetlu buducnost u Realu. Prijavi
26. juni 2013.13 god. comment_131612 Točno to, preplaćeni egocentrici (Ronalda ne računam u njih jer daje sve od sebe i najbolji je igrač). Navodno licemjerčina Casillas je u svađi s Arbeloom i Xabijem jer su oni do kraja podržavali Mou-a i to je prvi problem u svlačionici. Casillas sije razdor. Zatim, Casillas ne voli ni portugalsku koloniju, zna se da je bio u svađi s Ronaldom više puta, s Coentraom ne priča, s Pepeom je hladan isto. Realova svlačionica ima jedan jedini problem. Kriva osoba je kapetan koji ne daje apsolutno ništa u Realu zadnjih ajmo reći 7-8 godina. Prijavi
26. juni 2013.13 god. comment_131631 Cuj Casillas ne daje nista klubu zadnjih 7-8 godina X_X NE daje puno. Više kiksa nego što radi dobro. Prijavi
26. juni 2013.13 god. comment_131651 Cuj Casillas ne daje nista klubu zadnjih 7-8 godina X_X Ne verujem da je Tore mislio na igracke kvalitete Casillasa ;) Prijavi
26. juni 2013.13 god. comment_131692 teško će išta napravit u realu osim ako potpuno ne promjene politiku kluba... Prijavi
25. novembar 2013.12 god. comment_151799 http://hotsport.rs/2013/11/25/ancelotijevih-drim-tim/ Upitan je za svoj dream team od svih igraca koje je trenirao,a on je ovako poslozio ekipu. Bufon – Kafu, Teri, Tijago Silva, Maldini – Pirlo, Zidan, Lampad – Ibrahimović, Kaka, Ševčenko. Prijavi
25. novembar 2013.12 god. comment_151825 U očima navijača Čelsija možda nikada neće biti kao Posebni Žoze Murinjo, ali Karlo Anćeloti će ostati upamćen kao jedan od najvećih trenera koje je klub iz Zapadnog Londona ikada imao. Kao takav sa Plavcima je osvojio duplu krunu u sezoni 2009/2010, a za vreme mandata italijanskog stručnjaka Čelsi je igrao vrlo dobro. Mnogi smatraju čak i najbolje od odlaska portugalskog stručnjaka 2007. godine. Anćeloti tvrdi da je tajna njegovog uspeha bila u tome što je uvek imao sjajan odnos sa igračima i da sa njima nikada nije imao problema... Osim jednom prilikom, kada je dotičnog fudbalera pokušao da “ubije“, ali kako sam kaže, nije uspeo. "Zaista nikada nisam imao problema sa igračima. Doduše, samo jednom se desilo da sam imao frku, dok sam bio trener Čelsija. Tog igrača sam pokušao da ubijem jer je došao na trening sa 30 minuta zakašnjenja i time je javno pokazao da me ne poštuje kao trenera. Ali nisam uspeo, jer taj čovek je neuništiv", našalio se Anćeloti, koji je kasnije rekao da se radi Didijeu Drogbi, legendi Plavaca, za kojeg mnogi kažu da je “pola čovek, pola zver“. "Morao sam da ga kaznim, zato nije odigrao jednu utakmicu. Ali, mi smo se uvek poštovali jako, što je za mene uvek bio ključ uspeha", zaključio je 54-godišnji Italijan. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.