Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Carlo Ancelotti (2009-2011, trener)

Istaknuti odgovori

Nidje veze smijenili covjeka ni u oktobar nismo zagazili. Al neka hajd ko im jebe mater, lijepo ih je vidjeti kako se koprcaju.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• Odgovori 235
  • Pregledi 25,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Anceloti je veliko trenersko ime, cisto sumnjam da ce Bayern ovako nastaviti, dice se ta ekipa i digla bi se i sa njim na klupi. Svi problemi su poceli dolaskom Salihamidzica i ovodjenja nekih nebitnih mjera poput zabrane pusenja u klubu i slicnih stvari. Mislim da se Ancelotiu nije dala sloboda kao sto je imao u svim drugim klubovima. Sinoc je ostavio neke najbolje igrace na klupi kao da je jedva cekao da dobije otkaz.

Carlo Ancelotti je dobar trener koji je nas doveo do duple krune, ali pomalo u nekim segmentima precijenjen. Koliko je samo godina vodio Milan recimo i ima samo jednu titulu prvaka države s njim. Trener starog kova koji možda i nije za moderni nogomet. Ali evo govore da će Montella dobiti otkaz u Milanu i da će se Ancelotti vratiti. A Tuchel će preuzeti Bayern.

Cuj Zeme, Salihamidzic kriv 😂😂

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Nigdje nisam reko da je on kriv, procitaj sto sam napisao. Svi problemi su poceli njegovim dolaskom i uvodjenjem nekih nebitnih mjera.

I opet nema veze sa Carlovim otkazom, kazu da su 5 nezadovoljnih igrača krivci za Carlov odlazak.
Salihamidzic uopste nema apsolutno nikakve veze, ni direktne ni indirektne.

Kad se realno pogleda situacija, na vrijeme je dobio otkaz, dok se jos moze sezone spasiti i dok nije otislo vise u rasulo, kao kod nas sto se odugovlacilo sa Murinjom.

Od pripremnih utakmica vidjelo se da nesto ne stima sa Bayernom ove sezone, moje neko misljenje jeste da Carlo nije iz nekih razloga uspio nametnuti svoj fudbal, nekako mi se sve svodilo na a la gvardilo stil igranja.

Daleko i od toga da je Carlo ostetio Bayern, jednostavno ovi iz Bayerna nista ne prepustaju slucaju, sto na neki nacin podrzavam.

Ja bih Carla itekako volio opet vidjeti u Chelsiu. Neopravdano je dobio otkaz plus sezonu prije smo odigrali savrseno.

Ja bih Carla itekako volio opet vidjeti u Chelsiu. Neopravdano je dobio otkaz plus sezonu prije smo odigrali savrseno.

Daleko bilo, Murinjo je trener za dve sezone, a Carlo je trener za jednu.

Meni je Ancelloti jedan od dražih trenera, ali nikako ga ne bi nazad u Chelsea. Njegovo vrijeme lagano prolazi, ne treba nam novi has been...

Carlo Ancelotti se dosta podcjenjivao i prije nego sto je trebao doci, pa smo imali onu fenomenalnu sezonu u engleskoj sa mnostvo prelijepih akcija i golova.

I druga sezone nije bila toliko neuspjesna, jeste da nismo nista tad osvojili, ali ipak smo zavrsili drugi u engleskoj, A i tad smo mogl

• 2 mjeseca kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • 1 godina kasnije...
Carlo Anceloti:"Nadam se da ce Sari podici pehar Europa lige, navijat cu za Chelsea, radio sam tamo i jos uvijek su mi dragi".
  • 1 godina kasnije...
🎙️ "Nisam iznenađen da vidim Franka u ulozi menadžera jer je kao igrač imao fantastične tehničke kvalitete. Sada čekam Terryja u toj ulozi, mislim da obojica posjeduju strašne kvalitete da budu odlični menadžeri. Naravno, Frank već radi veoma dobar posao u Chelseau."

- Carlo Ancelotti
  • 4 mjeseca kasnije...
  • 3 mjeseca kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.