Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Serie A (ITA)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 76,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sad ih treba jebati.  Daj Vlahovica na cetvorogodisnju pozajmicu, bez obaveznog otkupa i da ga posle placamo na 6 godisnjih rata.   

• King Chelsea
    King Chelsea

De Gea sinoc skida dva penala igracima Milana, prvo Theu Hernandezu pa Abrahamu, da bi Fonseca posle utakmice izjavio da je Pulisic zapravo taj koji je trebao izvoditi penale, haha e to je kad odeš u

• Na kraju ce Napulj slaviti Pedra koliko i Kontea.

Objavljene slike

• 3 sedmice kasnije...

Inter ako pobjedi Fiorentinu lako ce se podic od svih, trenutno nema prijetnju od Juventusa ili Milana, Napoli tu i tamo. Drago mi je što su ponovno u vrhu tabele, Genoa upravo pobjedila Milan sa 1:0 uz crveni karton Milana.

Kakav sjaj, igre s' glave nemaju, kao ni rezultata, ove godine bi trebala Roma uzeti, koliko zbog činjenice da su 100 godina unazad 2. na tabeli, toliko i zbog toga što imaju dobru ekipu.

Ali nemaju igre nikako, jos im se sad povrijedila trojica igraca, ukljucujuci dzeku, koji je kloc, pa im nece ni nedostajati, onako svi daju, samo on ne daje :D

Nece Roma sigurno osvojit. Prvo sto nema ko golove trpat, drugo zato sto nece :D vratice se milan u elitu!!

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

• 2 mjeseca kasnije...

E gledajte ove scene. Mi i Juventus. Pola dosadašnjeg dijela sezone smo bili u ISTOJ situaciji. Dakle prvaci lige od prošle godine koji su nerazumljivo loše počeli ovu sezonu i bili u zoni između 13. i 16. mjesta nacionalne tablice. I šta se u međuvremenu desilo? Juventus proigrao, evo ih sada na četvrtoj poziciji, približili se 6 bodova prvoplasiranom Interu, a mi ostali na dnu tj. nismo proigrali. Niti ćemo ikad proigrat s Mourinhov a ovakav strelovit skok kakav je Juve doživio u pola dosadašnjeg dijela sezone možemo samo sanjati.

E gledajte ove scene. Mi i Juventus. Pola dosadašnjeg dijela sezone smo bili u ISTOJ situaciji. Dakle prvaci lige od prošle godine koji su nerazumljivo loše počeli ovu sezonu i bili u zoni između 13. i 16. mjesta nacionalne tablice. I šta se u međuvremenu desilo? Juventus proigrao, evo ih sada na četvrtoj poziciji, približili se 6 bodova prvoplasiranom Interu, a mi ostali na dnu tj. nismo proigrali. Niti ćemo ikad proigrat s Mourinhov a ovakav strelovit skok kakav je Juve doživio u pola dosadašnjeg dijela sezone možemo samo sanjati.

Ali Alegri nije poseban hehe.

• 1 mjesec kasnije...
Juventus je bio u minus fazi jer je ostao bez nekoliko najvažnijih igrača u isto vreme. To je uzrokovalo modifikaciju stila igre a i pojačanjima je trebalo vremena da se uklope u sistem. Složili su kockice i sad grabe napred.
Kamo sreće da je takva situacija u Čelsiju..

Jebiga, Juve je ubo sa svim pojacanjima. Dybala je top igrac jebo majku.. Al smijesno mi je to sto Juve ipak mora da poklekne pred ajkulama. Prodase Vidala, sad ce i Pogbu. Pa ce tako redom svakog, osvajace scudeto a u lp ce duvat rinuka

Ne znam koliko si gledao, za mene prosjek igrac. Samo je Khedira solidan od pojacanja, ovo ostalo, ala Hernanes polovnjaci. Juve nema uopste tim dobar, osim odbrane, Pogbe i Morate, to je to sto valja.

To i ja diablo mogu tebi reci :D

Dybala je i mene impresionirao, zaista je jedan od boljih, mozda i najboljih njihov igrac ove sezone.

Igrac sa 9 golova najbolji igrac (kalinic ima vise lol), jebes ti takav tim, djubrentus ko god ozbiljno shvati je budala. Dybala u prvih 15 kola od koliko sam gledao mozda 9-10 tekmi je najvise solidno odigrao, smijesno bilo gledati tako precijenjenog igraca. Kazem samo Morata, Pogba i ovi iz odbrane su dobri, ovo ostalo talasika.

Budalice, to isto da se mi dicimo Oscaru :D

Dybala je u boljoj formi ove sezone od svih naših igrača na kvadrat, ne znam šta pričaš, dao lik 9 golova, koliko su naši dali krv ti jebem, da Costa u zadnjih par tekmi nije zabio par golova najbolji strelac bi nam bio Own goal, tako da...

Diablo kao i uvek fura svoje. Ne mora to da bude Bog zna koliko ispravno, al to je njegov stav, od kojeg ne odstupa za zivu glavu. 

DIbala na 18 utakmica postigao 9 golova i upisao 5 asistencija, kreirao 42 sanse za gol... 

To je daleko od loseg.

12507261_1292267017467191_38627624477420

Evo samo zadnje dvije stranice sa Juventusovog foruma, da vidis sta oni misle o njemu. Bit ce da ga nisi ni gledao a nesto pricas :P Ljudi ga velicaju kao Del Piera. 

http://www.juvebalkan.com/smf/index.php?topic=12008.270

http://www.juvebalkan.com/smf/index.php?topic=12008.285

Dobra ova maskota u Juventusa. Usporedite je sada sa maskotom BH reprezentacije:

151113136.5_xl.jpg

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.