6. septembar 2015.11 god. comment_233178 Vidite li vi gdje je Juventus. Kako je ovo moguće? Zar im je toliko Vidal značio? Prijavi
6. septembar 2015.11 god. comment_233199 Nije samo vidal, nego i tevez i Pirlo. Ne mozes ti igrati kako treba sa Sturarom i takvim poluigracima. A onaj Dybala kurcina, barem zasad... Prijavi
24. septembar 2015.11 god. comment_235603 Inter se izvukao iz krize ide im dobro sad, Milan i Juve tu i tamo.. Ocekujem dosta zanimljivih susreta i borbu za prvaka Italije. Prijavi
27. septembar 2015.11 god. comment_236093 Pipita konačno hvata zalet. Biće opet na meti velikih u januaru... Prijavi
27. septembar 2015.11 god. comment_236096 Inter ako pobjedi Fiorentinu lako ce se podic od svih, trenutno nema prijetnju od Juventusa ili Milana, Napoli tu i tamo. Drago mi je što su ponovno u vrhu tabele, Genoa upravo pobjedila Milan sa 1:0 uz crveni karton Milana. Prijavi
28. septembar 2015.11 god. comment_236258 Forza rosoneri, vratimo stari sjaj!! Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
28. septembar 2015.11 god. comment_236262 Forza rosoneri, vratimo stari sjaj!! Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Kakav sjaj, igre s' glave nemaju, kao ni rezultata, ove godine bi trebala Roma uzeti, koliko zbog činjenice da su 100 godina unazad 2. na tabeli, toliko i zbog toga što imaju dobru ekipu. Prijavi
28. septembar 2015.11 god. comment_236272 Kakav sjaj, igre s' glave nemaju, kao ni rezultata, ove godine bi trebala Roma uzeti, koliko zbog činjenice da su 100 godina unazad 2. na tabeli, toliko i zbog toga što imaju dobru ekipu. Ali nemaju igre nikako, jos im se sad povrijedila trojica igraca, ukljucujuci dzeku, koji je kloc, pa im nece ni nedostajati, onako svi daju, samo on ne daje :D Prijavi
28. septembar 2015.11 god. comment_236296 Nece Roma sigurno osvojit. Prvo sto nema ko golove trpat, drugo zato sto nece :D vratice se milan u elitu!! Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
14. decembar 2015.10 god. comment_243748 E gledajte ove scene. Mi i Juventus. Pola dosadašnjeg dijela sezone smo bili u ISTOJ situaciji. Dakle prvaci lige od prošle godine koji su nerazumljivo loše počeli ovu sezonu i bili u zoni između 13. i 16. mjesta nacionalne tablice. I šta se u međuvremenu desilo? Juventus proigrao, evo ih sada na četvrtoj poziciji, približili se 6 bodova prvoplasiranom Interu, a mi ostali na dnu tj. nismo proigrali. Niti ćemo ikad proigrat s Mourinhov a ovakav strelovit skok kakav je Juve doživio u pola dosadašnjeg dijela sezone možemo samo sanjati. Prijavi
14. decembar 2015.10 god. comment_243778 E gledajte ove scene. Mi i Juventus. Pola dosadašnjeg dijela sezone smo bili u ISTOJ situaciji. Dakle prvaci lige od prošle godine koji su nerazumljivo loše počeli ovu sezonu i bili u zoni između 13. i 16. mjesta nacionalne tablice. I šta se u međuvremenu desilo? Juventus proigrao, evo ih sada na četvrtoj poziciji, približili se 6 bodova prvoplasiranom Interu, a mi ostali na dnu tj. nismo proigrali. Niti ćemo ikad proigrat s Mourinhov a ovakav strelovit skok kakav je Juve doživio u pola dosadašnjeg dijela sezone možemo samo sanjati. Ali Alegri nije poseban hehe. Prijavi
15. januar 2016.10 god. comment_246920 Juventus je bio u minus fazi jer je ostao bez nekoliko najvažnijih igrača u isto vreme. To je uzrokovalo modifikaciju stila igre a i pojačanjima je trebalo vremena da se uklope u sistem. Složili su kockice i sad grabe napred. Kamo sreće da je takva situacija u Čelsiju.. Prijavi
15. januar 2016.10 god. comment_246924 Jebiga, Juve je ubo sa svim pojacanjima. Dybala je top igrac jebo majku.. Al smijesno mi je to sto Juve ipak mora da poklekne pred ajkulama. Prodase Vidala, sad ce i Pogbu. Pa ce tako redom svakog, osvajace scudeto a u lp ce duvat rinuka Prijavi
15. januar 2016.10 god. comment_246927 Ne znam koliko si gledao, za mene prosjek igrac. Samo je Khedira solidan od pojacanja, ovo ostalo, ala Hernanes polovnjaci. Juve nema uopste tim dobar, osim odbrane, Pogbe i Morate, to je to sto valja. Prijavi
15. januar 2016.10 god. comment_246928 Ne znam koliko si gledao, za mene prosjek igrac. Samo je Khedira solidan od pojacanja, ovo ostalo, ala Hernanes polovnjaci. Juve nema uopste tim dobar, osim odbrane, Pogbe i Morate, to je to sto valja. To i ja diablo mogu tebi reci :D Dybala je i mene impresionirao, zaista je jedan od boljih, mozda i najboljih njihov igrac ove sezone. Prijavi
15. januar 2016.10 god. comment_246930 Igrac sa 9 golova najbolji igrac (kalinic ima vise lol), jebes ti takav tim, djubrentus ko god ozbiljno shvati je budala. Dybala u prvih 15 kola od koliko sam gledao mozda 9-10 tekmi je najvise solidno odigrao, smijesno bilo gledati tako precijenjenog igraca. Kazem samo Morata, Pogba i ovi iz odbrane su dobri, ovo ostalo talasika. Prijavi
15. januar 2016.10 god. comment_246931 Morata moze ici u Real Madrid za 35 miliona, tako mu pise u ugovoru. Prijavi
15. januar 2016.10 god. comment_246932 Evo samo zadnje dvije stranice sa Juventusovog foruma, da vidis sta oni misle o njemu. Bit ce da ga nisi ni gledao a nesto pricas :P Ljudi ga velicaju kao Del Piera. http://www.juvebalkan.com/smf/index.php?topic=12008.270http://www.juvebalkan.com/smf/index.php?topic=12008.285 Prijavi
15. januar 2016.10 god. comment_246954 Budalice, to isto da se mi dicimo Oscaru :D Dybala je u boljoj formi ove sezone od svih naših igrača na kvadrat, ne znam šta pričaš, dao lik 9 golova, koliko su naši dali krv ti jebem, da Costa u zadnjih par tekmi nije zabio par golova najbolji strelac bi nam bio Own goal, tako da... Prijavi
15. januar 2016.10 god. comment_246990 Diablo kao i uvek fura svoje. Ne mora to da bude Bog zna koliko ispravno, al to je njegov stav, od kojeg ne odstupa za zivu glavu. DIbala na 18 utakmica postigao 9 golova i upisao 5 asistencija, kreirao 42 sanse za gol... To je daleko od loseg. Prijavi
15. januar 2016.10 god. comment_247011 Evo samo zadnje dvije stranice sa Juventusovog foruma, da vidis sta oni misle o njemu. Bit ce da ga nisi ni gledao a nesto pricas :P Ljudi ga velicaju kao Del Piera. http://www.juvebalkan.com/smf/index.php?topic=12008.270http://www.juvebalkan.com/smf/index.php?topic=12008.285 Dobra ova maskota u Juventusa. Usporedite je sada sa maskotom BH reprezentacije: Prijavi
15. januar 2016.10 god. comment_247021 Dobra ova maskota u Juventusa. Usporedite je sada sa maskotom BH reprezentacije: Od svih životinja, da nije plave boje mene bi ovo asociralo na krme kada glavu gledam :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.