12. august 2014.12 god. comment_183564 QPR insistira na prici, da nije istina da nije prosao medical, vec da je nesto drugo... Prijavi
12. august 2014.12 god. Autor comment_183567 I Demba je imao slicne probleme sa medicinskim pregledima, sjecam se da je vec bio u Stokeu kad je isao iz Njemacke da bi pao na pregledu i ostao bez tog transfera. Mislim da Remy ima nekih problema s koljenom, cini mi se da sam tako citao nekad davno prije.Nije los za back-up napadaca definitivno. Prijavi
12. august 2014.12 god. comment_183570 Ovo bi svakako bio transfer vrlo sliÄan Dembinom. Približno ista cijena, igro je na posudbi u Newcastleu proÅ¡lu sezonu, Äak je i zabio dosta golova s obzirom na to kakav je Newcastle bio i ne bi se zaÄudio kad bi ga doveli. E sad koliko bi on bio "pojaÄanje", pa Äak i adekvatna zamjena je vrlo upitno, ali vidjet ćemo. U svakom sluÄaju prvo se treba 100% vidjeti sta će biti s Drogbom. Prijavi
12. august 2014.12 god. comment_183573 I Demba je imao slicne probleme sa medicinskim pregledima, sjecam se da je vec bio u Stokeu kad je isao iz Njemacke da bi pao na pregledu i ostao bez tog transfera. Mislim da Remy ima nekih problema s koljenom, cini mi se da sam tako citao nekad davno prije. Nije los za back-up napadaca definitivno. Druže, Remijevi i Dembini problemi nisu ni sliÄni. Demba ima sa koljenom, dok Remi ima problema sa srcem... Naime, momak koji je profesionalnu karijeru zapoÄeo u dresu Liona davne 2006. godine, problem sa srcem ima već dugo godina.. Verovali ili ne, dragi moji forumaÅ¡i, ali Remi je od 2002. godine, kada je bio Älan mlaÄ‘ih kategorija francuskih Lavova, Äak Äetiri puta(!!) padao na medicinskim testovima, ne ukljuÄujući skoraÅ¡nji sunovrat u Bostonu,gde je obavljao testove za Liverpul A tek 2010. godine, kada je francuski reprezentativac trebalo da pojaÄa redove Marselja, otkriveno je da Remi ima defekt na srcu. TaÄnije, narodski reÄeno - rupu, koja mu pravi problem! Ovaj problem otkriven je mislim 19. avgusta 2010. godine, istog dana kada je na zvaniÄnom sajtu Marselja objavljeno da je postignut dogovor sa Nicom za posao vredan 15.000.000 evra... TadaÅ¡nji predsednik Marselja Žan-Klod Dasije je na zvaniÄnoj konferenciji za medije otkrio da je Remiju konstatovan problem sa srÄanim miÅ¡ićem i da će u narednih nekoliko dana biti otkriveno da li pomenuti defekt može da utiÄe na njegovu dalju karijeru. Centarfor je tada propustio susret s Lorijanom (21. avgusta), a dva dana kasnije odraÄ‘eni su specijalistiÄki pregledi, nakon kojih je postalo jasno – Remi može da se bavi fudbalom na najviÅ¡em nivou i dobio je zeleno svetlo da obuÄe dres Olimpika. Posle viÅ¡e nego solidnih partija tokom dve i po sezone, 95 odigranih meÄeva i 39 pogodaka, usledila je bitka Njukasla i Kvins Park Rendžersa, koji je na kraju dobio londonski klub. Njukasl je imao dogovor sa francuskim klubom za transfer vredan 10.000.000 evra. Ali kada je otputovao na Ostrvo, Remija su na aerodromu presreli emisari KPR-a, koji su ga privoleli da ostane u prestonici Engleske. Rendžeri su Marselju platili istu sumu novca, Å¡to je bio klupski rekord u to vreme, a igraÄu su dali nedeljnu platu od Äak 70.000 funti. Å to je, na kraju, bilo presudno. Kasnije je Remi i igrao za Njukasl na pozajmici, a zanimljivo je da su i Äelnici KPR-a i Svraka bili upoznati s problemom francuskog internacionalca. A, izmeÄ‘u ostalih, i Fudbalski savez Francuske, koji je Remija vodio na Mundijal u Brazil... MeÄ‘utim, u Liverpulu nisu želeli da rizikuju, kako se ne bi ponovio sluÄaj Doni. Jer koga zmija ujede i guÅ¡tera se plaÅ¡i.. I zato sam i rekao da ne bi proÅ¡ao medicinski pregled.. Prijavi
12. august 2014.12 god. Autor comment_183574 Izvinjavam se onda, zamijenio sam ovog Remya sa nekim drugim.Iskreno ne bih se upustao u potpis igraca sa srcanom manom, nit bih se bavio profesionalnim sportom da sam na njegovom mjestu. Al eto, Bog zna, moze citav zivot i karijeru prozivjet bez da mu se ista takvog tipa dogodi a moze i sutra kolabirati na terenu.. Prijavi
29. august 2014.12 god. Autor comment_185377 Ponovo se aktivirala priÄa da smo zainteresovani za njega kao Torresovu zamjenu. Spominje se cifra od 8.5 miliona funti. Prijavi
29. august 2014.12 god. comment_185433 Chelsea have reached an agreement with both QPR & Loic Remy. The club is rumoured to have paid the €10M release clause. Di Marzio Prijavi
29. august 2014.12 god. comment_185437 Izgleda da je dogovor postignut, sad slede lekarski i sutra bi trebalo biti sve zvanicno! Loic Remy to Chelsea is done-deal #CFC (Via @DiMarzio) vrlo pouzdan! Prijavi
29. august 2014.12 god. comment_185448 Ovaj ne moze proci preglede, jer ima neke probleme u glavi,javljaju mu se neke smetnje na frekvenciji mozga, pojavljuje mu se crna rupa s vremena na vrijeme . Prijavi
29. august 2014.12 god. comment_185453 Chelsea zna za njegove probleme i siguran sam da će ga pustiti da prođe taj pregled bez obzira na sve, jer ako momak nesmetano igra za klub + reprezentaciju Francuske, onda koji kurac se mi moramo nešto pravit glupi da ga ne pustimo da prođe? Prijavi
29. august 2014.12 god. comment_185459 ne bih ja ovog kloca sutra da gledam kako na terenu se slagira i umire, vidio sam tu jednom scenu i nije nimalo dobro Prijavi
30. august 2014.12 god. comment_185463 Ma vise Bony nego Remy, ali kako god, svako je bolji od Trollesa! Prijavi
30. august 2014.12 god. comment_185464 sutra da gledam kako na terenu se slagira i umire Still better than Torres... Prijavi
30. august 2014.12 god. comment_185481 Mogli su vala i Bamforda ostaviti za 3. napadaÄa :/ Al eto ima se,može se Prijavi
30. august 2014.12 god. comment_185497 Ma ovo je odliÄno pojaÄanje, ne bolje od Bonya, ali je dobro, momÄina trpa, zabio je i nama proÅ¡le sezone, fina zamjena za Costu kad ovaj ne može Prijavi
30. august 2014.12 god. comment_185507 Boljeg resenja od njega nema, to treba da bude jasno svima. 10 milki, plata mu nuje velika, a ne smeta mu sto je 2 napadac. Bony je duplo skuplji, oko 20 milki, em bi i imao vecu platu. Destro je isto 2x skuplji, al se meni licno nimalo ne svidj, video sam kakve je golove davao, najdalji mu je negde 7.5 metara od gol liije. Nikakav igrac, imo. Falcao, realno gledano takav igrac, a da nam greje klupu, pa ne ide da ga yebes. edit Loic Remy has agreed a 4-year contract deal with #Chelsea according to latest reports from France #CFC Prijavi
30. august 2014.12 god. comment_185522 I Redknapp je potvrdio. Å ta drugo reći nego dobrodoÅ¡ao, samo nek bude zdravlja bit će i golova, u svakom sluÄaju bolji drugi napadaÄ nego Fernanda. Prijavi
30. august 2014.12 god. comment_185535 Bez joÅ¡ jednog napadaÄa se ne može, to je jasno i Remy se u ovom trenutku Äini kao najbolje rjeÅ¡enje ja iskreno nisam bio za njega do sad nikako, ali sad mi je drago Å¡to je doÅ¡ao, nije on ni loÅ¡ igraÄ i dobro će poslužiti dobrodosao Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.