Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Roman Abramovič (2003-2022, vlasnik)

Istaknuti odgovori

Kad gazda dolazi - dolazi sa stilom. Jahtom, zauzme pola Dubrovnika i laganini na šetnjicu. Pa nema nam ga jačeg :D
  • Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 140,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Covek dokazano nije imao nikakve veze sa ratom u Ukrajini. Pre toga kada je Covid harao nijedan radnik Chelsea nije otpusten. Klupski hoteli korisceni su kao smestaj za zdravstvene radnike. 

• King Chelsea
    King Chelsea

Odlazak ovog čovjeka iz kluba je datum kada smo postali prosječan klub, proći će godine i godine prije nego što mi dostignemo i dio onog Chelseaja kada se ovaj čiko pitao. Mislim da je Wisey na n

• Samo pratim da li će govna iz kluba staviti zvaničnu čestitku na stranicu i društvenim mrežama. Da vidim i da li će neko od igrača da mu čestita ili su svi jad. Ali bitno je da se pederi i svakakav ol

Objavljene slike

[url="http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/342586/Abramovic-u-Boki-sa-najvecom-jahtom-na-svetu"]http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/342586/Abramovic-u-Boki-sa-najvecom-jahtom-na-svetu[/url]

Dosao Abramovich u Boku Kotorsku sa navecom jahtom na svetu!
[quote name='Igi' timestamp='1347558009' post='78068']
Listam ja knjigu iz engleskog i oduševio sam se kad sam video lekciju o Romanu Abramoviču i Čutoki.
[/quote]

Još se nisu knjige promijenile.
Najbolja lekcija iz engleskog u cijelom školovanju
[quote name='stifmeister' timestamp='1347558534' post='78073']
[/quote]
Kako kome .
Mi od ove godine koristimo Gateway , isao je ove godine . Cak na toj knjizi ima neki kod koji ukucas na zvanicnu stranicu te knjige i nastavnik ima uvid u tvoje online vjezbe .
Evo njegova jahta slikana iz zraka :
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_ma1bxeJl8E1rffrp1o1_500.jpg[/img]
[quote name='stifmeister' timestamp='1347558534' post='78073']
[/quote]

Koju knjigu si imao? Ja koristim Headway upper intermediate, treća edicija. Spominje se i da je kupio Chlesea, ima i jedna sličica Stamford Bridgea. :D
[quote name='Igi' timestamp='1347564671' post='78105']
Koju knjigu si imao? Ja koristim Headway upper intermediate, treća edicija. Spominje se i da je kupio Chlesea, ima i jedna sličica Stamford Bridgea. :D
[/quote]

Tu, Headaway. Mislim da je ta
  • 2 sedmice kasnije...
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1348336149' post='79775']
Meni bilo smješno danas jakna Uefa Champions League :D Naložio se Roman :D
[/quote]
I ja sam to primjetio :D
  • 2 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...
[quote name='hunter' timestamp='1351069042' post='84929']
Danas mu rođendan :) Šteta što ga sinoć nije bolje proslavio.
[/quote]
Ako se uopce sjeca . Vjerujem da je on poceo slaviti vec u ponedjeljak :) .
  • 4 sedmice kasnije...
[quote name='Wisey' timestamp='1353103856' post='89011']
Evo jedan prikladan za hejtere, hehe:

[img]http://gifs.gifbin.com/042010/1272535664_roman-abramovich-is-happy.gif[/img]
[/quote]

Kako je samo srecan, ko malo dete....
On nije samo milijarder iz senke koji baca novac kako mu se prohte. Roman je pravi navijac Chelse-ja
Pravi naslednik legendarnog Kena Batesa.
Ako Bog da, kada Roman odluci da se povuce i malo odmori od svega, njegovi sin koji je suze prosipao u Minhenu, nastavice tada vec porodicnu obavezu.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1353147685' post='89040']
Ako Bog da, kada Roman odluci da se povuce i malo odmori od svega, njegovi sin koji je suze prosipao u Minhenu, nastavice tada vec porodicnu obavezu.
[/quote]

Arkadij je prakticno odrastao u Cobhamu, jurio je loptu na travnjaku Bridge-a...
Naucio je da voli Chelsea.
Steta bi bilo da neko drugi preuzme ovaj klub.
jebiga, Roman mora biti svijestan da ta njegova želja za "sexy" nogometom nije tako lako ostvariva i da ćemo trebati preći trnovit put do "savršenstva"

zato se nadam da će RDM imati dovoljno vremena da dokaže da je sposoban voditi naš tim
Jebem li ti mater rusku bolesnu u šupak dabogda Sahtar dobio Juve a mi popušili od Nordsjelanda sa tim tvojim novim trenerom, dabogda ne osvojili ni jedan kup, dabogda bili 5 u ligi a Arsenal a Arsenal imao 1 bod više od nas.
Pa majmune jedan koji ti je kurac više ima li ijedan trener na ovome svijetu da je dobar za ovaj jebeni klub. Sad ili vrati Moua ili se goni u 3 pičke materine jebem ti sjeme pokurčeno !
Ma nek se stjera odakle je doša, brate svaka mu čast na svemu što se tiče financija. ali čovjek ne kuži jebeni nogomet i hoće ekspresno sve. Goni se čovječe, zgadio mi se totalno.
Mars, smrade jedan, mislio sam da se promenio kada je poceo da se cenka oko kupovine igraca, a on jedva cekao da Di Mateu da otkaz. Dovedi Gvardiolu, placaj ga 30 miliona dnevno, pa i njemu uruci otkaz posle dve utakmice. Teraj se, mars.
Po nekim njegovim potezima zaista se dobije dojam da je Chelsea uistinu njegova igracka, zar je tesko ostaviti nakon par losih kola da odradi svoj posao kako sljeduje...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.