28. august 2014.12 god. comment_185326 Kakva golcina krv ti jebem.Svaka cast momku,ali moram napomenuti da sam zeleo bolju pozajmicu za njega,ali ipak cini se da tamo ima sve sto mu treba.Pogledajte kolko je momak nervozan kod penala. Prijavi
31. august 2014.12 god. comment_185867 Lol. Ovom golmanu Sarajeva je bitno samo sutnuti po golu i lopta ce sama uci. Kakva rupetina na golu Prijavi
21. oktobar 2014.11 god. comment_190504 Dace Bog da dodjes pa sa bratom da odigras utakmicu,kakva kidalica :D Prijavi
10. novembar 2014.11 god. comment_192459 Ne pokazuje se baš kao neki talenat, iako bi u ovim godinama već trebao kidati. U Monchengladbachu od zadnjih 9 odigranih utakmica 8 puta ušao sa klupe. U ligi mislim da nema ni jedan pogodak, samo jednu asistenciju. U kupu mislim da nema više od jednog gola. Ne znam šta se dešava, ali ako misli zaigrati u Chelseaju moraće mnogo bolje. Prijavi
7. decembar 2014.11 god. comment_194476 Å¡ta ovaj relo mlati,nema pojma :D mi smo ga već isplatili,trebalo bi da je Borusija za njegovu pozajmicu platila neÅ¡to viÅ¡e od 1.3 miliona funti,tako da već imamo zaradu od pola miliona Do pre par godina niko nije ni znao da Azar(naÅ¡) ima mladjeg brata sad je već drugaÄija slika,dosta je napredovao od tad. Sigurno mu je desetostruko skoÄila vrednost u odnosu na vreme kad smo ga pazarili i verujem da b mogli da ga utopimo za nekih 10 milke,imali bi u tom sluÄaju Äistu zaradu od 10 miliona(uz ovo gore navedeno) Ne znam zaÅ¡to se opterećujete time ima li za njega budućnosti u ÄŒelziju,"pajser" je kupljen kako bi pridobili njegovog burazera a na kraju ćemo joÅ¡ i profitirati od toga :D Sledeći korak je da osigura sebi mesto startera u Borusiji i da greje klupu kod Vilmoca u reprezentaciji. evo slikao sam njegovu vrednost prema sajtu "transfermarkt",nije to sad neka dogma,istina al verujem da ćemo u najgorem sluÄaju lepo zaraditi od njega u budućnosti Prijavi
22. decembar 2014.11 god. comment_195788 http://www.standard.co.uk/sport/football/chelsea-transfer-news-blues-open-talks-with-borussia-monchengladbach-over-thorgan-hazard-sale-9939254.html Blues open talks with Borussia Monchengladbach over Thorgan Hazard sale Prijavi
17. januar 2015.11 god. comment_198675 nadam se da je ona izjava o Thorganu i Mourinhu istinita, da nije Negro sport izvor. Prijavi
17. januar 2015.11 god. Autor comment_198677 nadam se da je ona izjava o Thorganu i Mourinhu istinita, da nije Negro sport izvor. Istina je, juÄer je to bilo na press konferenciji. Neki novinar ga pitao za Thorgana. Prijavi
17. januar 2015.11 god. comment_198704 Istina je, juÄer je to bilo na press konferenciji. Neki novinar ga pitao za Thorgana. Odlicno,voleo bi da se oproba kod nas. 2 brata da terorisu na terenu Prijavi
20. januar 2015.11 god. comment_199206 Mourinho: “He’s one of the few players I travel to see play live and we like him very much but there is here one player in front of him who is not bad, a guy called Hazard like him, but Eden. The best decision was for him to go to Borussia and also Bundesliga is a good championship for him to play in and we’ll see what happens. They (the Hazards) can play in the same squad and even be in same team, one in one side and the other in the other. We have Eden, (Andre) Schurrle, Oscar and Willian. We have a lot so for him it is better for him to play there. Is he coming back or staying at Borussia? Do we want to buy or sell? Do we want money to make financial operations? This is something we have to take step by step. He is one of players we have on loan that has enough potential to play for Chelsea one day." Prijavi
21. januar 2015.11 god. comment_199247 Haha pa ovaj se ne moze izboriti za mjesto u prvoj u prosjecnom Bundesligasu, kamoli u Chelsea. Dovesti ga da ulazi sa klupe i u kupovima i to mu je plafon. Prijavi
21. januar 2015.11 god. comment_199369 Guardian maloÄas napisao da bi se on mogao prodati Gladbachu u cilju dovoÄ‘enja Cuadrada jer će izgleda zapeti sa Salahom i Romom. Prijavi
23. januar 2015.11 god. comment_199587 Kada Eden ode u Real Thorgan će ga naslijediti u plavom dresu i 2 puta će mu pred nosom uzeti titulu najboljeg igraÄa svijeta. Prijavi
14. februar 2015.11 god. comment_203240 asistirao sad za pobedu svog tima u zadnjim trenucima We are still in good talks with Chelsea. The fact is that Thorgan is happy to stay here. The fact is also that Chelsea have signalled that they can see it happening. And it's a fact that we are very keen to take Thorgan. Source: Mail. Prijavi
14. februar 2015.11 god. comment_203245 Sumnjam da će ikad ovaj zaigrat za Chelsea, treba uzeti paru na prezimenu jer pogledajte samo šta je Eden radio u njegovim godinama pa još i mlađi kad je bio, jebavao keve štoperima po francuskoj, a ovaj jaro jedva par asistencija povezao, a o mjestu u prvom timu da ne govorim. Prijavi
19. februar 2015.11 god. comment_204104 ima platu izgleda samo 10.000 :D ili ti 23 x manje nego njegov stariji brat :D sad mi je jasno zaÅ¡to Borusija želi da ga zadrži joÅ¡ jednu sezonu minimum,pa gde ćeÅ¡ naći bolju zamenu za taj kikiriki,tolko primaju ovi klinci Å¡to izlaze sa akademije ,Ake npr ima 20.000 a Kristijansen Äini mi se 4000,Bejker 8000 Prijavi
20. februar 2015.11 god. comment_204180 To bi bio pravi posao, 10 miliona Äistog profita.. Al ko zna, možda saÄekati joÅ¡ malo, možda mu skoÄi cijena na 15-17 mil, to su već ozbiljne pare Prijavi
23. februar 2015.11 god. comment_204726 Potpisao za Borussiu, imamo pravo prvootkupa u budućnosti. Prijavi
23. februar 2015.11 god. comment_204727 Potpisao za Borussiu, imamo pravo prvootkupa u budućnosti. kolko smo inkasirali ? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.