15. januar 2014.12 god. comment_157894 CHiba nisam mislio sledece godine,ali nekada u buducnosti :) Mada kako je Eden govorio,ovaj je bolji od njega,disciplinovaniji,vredniji... ko zna,jednog dana. U svakom slucaju ako nista drugo moze se lepo zaraditi na njemu,kao sto ti kazes. Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159305 Chelsea Youth â€@chelseayouth2m Thorgan Hazard has officially requested to switch from Zulte Waregem to Anderlecht. ZW rejected the request, Hazard refused to train y'day. Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159312 Ne znam zašto ovo radi. Stvarno mi nije jasan. Umjesto da nastavi pružati sjajne partije u Waregemu i da osigura kartu za Brazil on bi u sred sezone u Anderlecht... Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159313 Slazem se,ne znam koji mu je djavo... sto to radi,ima sve u Zulteu,kao sto bi imao u Anderlehtu,jedino ako navija za njih,onda ga kao i razumem. Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159345 Covjek osjeca da je spreman za sledecu stepenicu u karijeri i da u Zulteu stagnira, po meni sasvim normalan slijed stvari. Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159388 Covjek osjeca da je spreman za sledecu stepenicu u karijeri i da u Zulteu stagnira, po meni sasvim normalan slijed stvari. Bilo bi normalno da je velika razlika izmedju Anderlehta i Zultea,medjutim oboje imaju 44 boda u prvenstvu,Evropu nece moci da igra,mada je Anderleht ni ne igra,tako da mi nije normalno da prelazi u sred sezone za Anderleht... Ponavljam jedino ako je navijac Anderlehta pa zeli da igra dok ne ode preko. Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159404 Zulte ima priliku posle ne znam kolko godina da se bori za titulu i sta oni urade uzmu i prodaju dobre igrace.Treba da predje negde na ostatak sezone pa makar i Anderleht mada bi ja voleo drugu liku mozda cak i Englesku. Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159413 Zulteu izmakla prosle sezone titula u poslednjem kolu. Ove godine isto dobro stoje,mada 3 tima zaostaju za Standardom 7 bodova ako se ne varam,medju ta tri tima su Klub Briz,Anderleht i Zulte,svi po 44 boda... Ako bi prelazio,mislim da je najbolje i najnormalnije da ode van Belgije,jer u Belgiji da predje u Anderleht nista novo ne bi dobio,a i ja bi najvise voleo da predje u Championship i da proba tamo :) Prijavi
23. januar 2014.12 god. Autor comment_159430 Thorgan Hazard has decided to stay on loan at Zulte Waregem from Chelsea despite interest from Belgian champions Anderlecht. Hazard, the younger brother of Blues star Eden, has been in sparkling form for Waregem since going on loan and has been named as the best player in the Jupiler Pro League for 2013. Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159442 Mozda i najpametniji potez zasto rizikovati da predje negde gde se mozda ne uklopi ili cak mozda i ne bude igrao.Za ostatak sezone odlican potez,a vec sledece poslati u bolji klub sa vecim ambicijama.Ja iskreno nebi imao nista protiv da ode u Atletiko Madrid. Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159592 “I have decided to stay at Zulte Waregem. I wanted to go to Anderlecht but the parties have unfortunately found no agreement. I wish to stop the soap opera. Yesterday I was absent from training because I was all the fuss around me. I have talked about it with my family, they thought it better that I stayed with Essevee." Prijavi
24. januar 2014.12 god. comment_159758 Kada je Mou upitan na konferenciji za praznocu u timu,rekao je imamo igrace na pozajmicama,kao npr Thorgan,Moses.. E ovo mi se svidja,mozda ne bude proslo dugo a vidimo i Thorgana medju plavcima. Prijavi
27. januar 2014.12 god. comment_160513 [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=upJYu_z9NhQ[/youtube] Prijavi
27. januar 2014.12 god. comment_160515 probio se poÅ¡to je potpisao za ÄŒelzi,pitam se da li bi se stvari odvijale na isti naÄin da nije igraÄ ÄŒelzija Prijavi
27. januar 2014.12 god. comment_160546 Jedva cekam da ga vidim i dresu Chelsea,a kada bi sa druge strane bio bracala,uf :) Ima mali potencijala,ima i to puno... A ako ne daj Boze ne dodje do toga,mada ga je Mou spominjao u jednom intervjuu kao nekog ko ce popuniti rupe,lagano moze da se proda za bar 15 miliona,ali bi ja radije da ga vidim u plavom dresu. Prijavi
27. januar 2014.12 god. comment_160547 dok trci vodi loptu kao i buraz. Thorgane dobro radi na defanzivnim osobinama to ti je kljuc uspjeha kod mourinha. Prijavi
27. januar 2014.12 god. comment_160556 Pa i sam je Eden je izjavio da je Thorgan talentovaniji od njega. Iskreno na pocetku sam mislio da je doveden samo zbog brata,da je priljepak.Razuvjerio me vec sada. Prijavi
27. januar 2014.12 god. comment_160561 Trebalo bi pojacati pozajmicu u nekom klubu koji se bori za jace ciljeve.Tipa koji uvec ide na top4 u nekoj od najjacih liga i barem 1/4 finale lige sampiona. Prijavi
9. februar 2014.12 god. comment_162759 Ista sitacija i sa Thorganom nema ni gola ni asitencije u 2013 godini. Trebao bi se malo posavjetovati sa bratom :P Prijavi
9. februar 2014.12 god. comment_162761 Trebalo bi pojacati pozajmicu u nekom klubu koji se bori za jace ciljeve.Tipa koji uvec ide na top4 u nekoj od najjacih liga i barem 1/4 finale lige sampiona. Miror puÅ¡ta neku priÄa da ÄŒelzi planira da ga gurne na pozajmicu negde u Englesku sledeće godine. Meni se to ne svidja,mnogo se brzo stvari razvijaju,mislim da bi mu lepo legla Francuska od leta Prijavi
10. februar 2014.12 god. comment_162867 Miror puÅ¡ta neku priÄa da ÄŒelzi planira da ga gurne na pozajmicu negde u Englesku sledeće godine. Meni se to ne svidja,mnogo se brzo stvari razvijaju,mislim da bi mu lepo legla Francuska od leta Bas suportno treba engleska da malo ocvrstne i bude bolji u duelima kao i Eden,a ne da ima samo par dodira sa loptom vec da moze da je drzi u nogama kolko oce jer je tolko JAK!!!!! :D Prijavi
10. februar 2014.12 god. comment_162888 Miror puÅ¡ta neku priÄa da ÄŒelzi planira da ga gurne na pozajmicu negde u Englesku sledeće godine. Meni se to ne svidja,mnogo se brzo stvari razvijaju,mislim da bi mu lepo legla Francuska od leta Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.