Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thorgan Hazard (2012-2015, bez nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 219
  • Pregledi 19,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

€8m.

Realno malo. NIje Eden, ali je jedan od najtalentiranijih Belgijaca. Kakve se sve krampe u Engleskoj prodaju za duplo veće novce. Pa jedan Dejan Lovren je iz Dinama u Lyon otišao za skoro 11 mil eura. A ovaj za 8.

Sigurno mu je desetostruko skočila vrednost u odnosu na vreme kad smo ga pazarili i verujem da b mogli da ga utopimo za nekih 10 milke,imali bi u tom slučaju čistu zaradu od 10 miliona(uz ovo gore navedeno)

dobro sam ga procenio  :-?

mada možda se moglo još malo sačekati

....sad sačekati da mu poraste cena,kupiti ga ponovo za iste pare i posle ponovo prodati  :D

Potpisao za Borussiu, imamo pravo prvootkupa u budućnosti.

odma da napišem neke stvari jer mogu da pretpostavim šta će se desiti u budućnosti

smatram da je ovo fantastičan potez kluba iako smo možda trebali još malo da sačekamo

nema se torgan šta žaliti,pružena mu je fantastiča prilika,do pre dve godine je igrao sa našim klincima u akademiji ,neverovatan napredak

mislim da je od brata veći radnik,ali ne raspolaže sa talentom kao Edan,slabija eksplozivnost,dribling,brzina

ne verujem da bi imali neke koristi od njega u našem timu,iako ima svojih kvaliteta

fantastičan centaršut,vizija,šut sa distance ali ipak par stepenica ispod starijeg brata

mislim da može da izgradi pristojnu karijeru i imaće verovatno lepe brojke u borusiji Å¡to će naravno 

Ladno smo ga doveli za 800k haha.

Dobar posao.

Haha bravo za upravu! Jbt, 7 miliona zarade ko iz pičke. A ovo ćemo gledati sve češće u budućnosti, ako sve bude išlo kako treba.
Od Anjura Osmanovića do Atsua, šibaj brale

Ne boj se, nećemo ga šćjet.

• 1 godina kasnije...

552011_heroa.jpg

Chelsea only have 14 weeks left to activate Thorgan Hazard's buyback clause (£12.8m), which expires on December 31st. #CFC

Ove sezone zabio 7 golova u 10 mečeva.

Makar ga kupit pa prodat ako vec nece mu pruziti sansu. Zaradili bi koji milion taman da produzimo ugovore nasoj zadnjoj linijii.
  • 4 mjeseca kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.