Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thorgan Hazard (2012-2015, bez nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 219
  • Pregledi 19,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Jedan od mojih omiljenih igraca na pozajmici  (pored Lukakua i Piazona,mozda jos nekog) opet trese mreze,pogodio za 1:1 za Zulte protiv Wigana,poceo je i Engleze da "puni". Dao Bog da nam dodjes u Chelsea malo,dao Bog. I to mozemo reci da je solidan gol dao. 

http://www.youtube.com/watch?v=-61DqqRiuiI 

Tako je momak, privikavaj se na engleske klubove da trpas.

I ja sam za ovo :).Zamislite naredne sezone da igraju zajedno Hazardovi to ce bude ludilo  :chemu:

• 3 sedmice kasnije...

Zulte Waregem manager Francky Dury believes Thorgan Hazard is ready for Chelsea. 

"I remember the thorgan who arrived at Zulte 18 months ago. He's developed enormously since then. He's totally focused on his development" 

"He wants to play in play offs, then he should not stay here"

• 3 sedmice kasnije...

Jel zna neko nesto novo o njegovom prelasku ili su i dalje samo tracevi?

pa sve što nije službeno jelte,može da bude samo glasina,tračevi kako god,nebitno....kakva rečenica #-o

on je vezan za dotični klub do kraja sezone 2013/14  i tu se javljaju tri strane,zulte,matični klub i sam igrač ,Anderleht se tu niÅ¡ta ne pita,oni mogu samo da pokažu svoje interesovanje sve ostalo zavisi od matičnog klub i njegovog trenutnog kluba a i ovo je informacija od 2 januara,Å¡ta se sve izdeÅ¡avalo u proteklih 4-5 dana,pojma nemam

tako da dal je prešo, nije,ima li zainteresovanih ima

Ne bi voleo da ode u Anderleht,to je jako lose. Igra u Zulteu,ako vec ostaje u Belgiji,neka ostane u Zulteu,sto da ide kod konkurenta kada su na slicnim pozicijama u vrhu. Ako menja klub,neka ide negde dalje,samo ne u Vittese,ima nas previse tamo :D

Uz Piazona i Lukakua,igrac kojeg bi jednog dana voleo da vidim u Chelsea,po mogucnosti u istoj postavi sa bratom... Inace ni ja vidim razlog da sada ode u Anderleht,da je negde van Belgije,ok...ovo drugo nema smisla. Eto njega sledece godine u Vitteseu.

Morate da budete strpljivi,do pre 2 godine niko nije ni čuo za njega,ostao u senci starijeg brata,kupljen za neku siću,rekao bih čisto iz dobre volje prema porodici Azar.

Nakon toga,dobre partije na pozajmici,vrednsot na tržištu vrtoglavo raste,asistencije,golovi,poziv za reprezentaciju,polako gradi svoj put te mu mediji posvećuju sve više pažnje. Ovih dana aktuelna i ta borba izmedju sadašnjeg kluba i Anderlehta...

Prerano je govoriti o nekim partijama u plavom dresu,u najboljem slučaju zaigraće pored brata u dresu Čelzija u najgorem slučaju,zaradiće se debelo na njemu,možda se pokaže kao jedna od najboljih investicija u eri Abramoviča.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.