Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thorgan Hazard (2012-2015, bez nastupa)

Istaknuti odgovori

Gledao sam ga bas protiv Srbije danas,ima tu kvaliteta,ali ima i dosta da se radi. Vidi se da ima viziju,lude driblinge i zamisli,ali mora se trcanje popraviti,odgovornost za rezultat...ima tu jos dosta posla.

• Odgovori 219
  • Pregledi 19,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Gledao sam ga bas protiv Srbije danas,ima tu kvaliteta,ali ima i dosta da se radi. Vidi se da ima viziju,lude driblinge i zamisli,ali mora se trcanje popraviti,odgovornost za rezultat...ima tu jos dosta posla.

O kome ti pričaš?  :huh:

EDIT: A, misliš na mladu reprezentaciju Belgije, sad sam se setio da su naši sa njima igrali.

Dečko puni 21 godinu za nekoliko nedelja, sledeće sezone ga tutnuti nekom klubu u PL odmah. Eden je u 21 igrao već za Čelsi.

Da,igrao je juce skoro 80 minuta protiv Srbije,mladi naravno. Treba mu i veci izazov od belgijske lige,ali i dosta vise rada.

• 1 mjesec kasnije...

„Na kraju sezone, vratiću se u London, pa ćemo razgovarati o opcijama. Ali, ne krijem da mi je želja da konačno zaigram u Premijer Ligi, ili možda u Bundes Ligi. Čelsi će odlučiti, jedino što je sigurno je da neću ostati u Belgiji“, kaže 21-godišnji Torgan.

• 2 sedmice kasnije...

Chelsea's Thorgan Hazard could be heading for Borussia Dortmund next season - he has spent this year on loan with Zulte Waregem in Belgium.[The Sun]

Zabio je u remiju protiv Genka

Nisam ocekivao od njega takvo ponasanje . Izgleda da je isti brat . Koga je zabio sudiju ili djecaka sto skuplja lopte ? 

• 3 sedmice kasnije...

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BFv8V4dgRy8 

Inace nalazi se na sirem spisku za Mundijal :) 

kako bi voleo da on uspe kod nas. Jedan od omijenih igraca na pozajmici uz Piazona.... Zamislite sledece sezone 2 Hazarda na terenu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.