Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thorgan Hazard (2012-2015, bez nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 219
  • Pregledi 19,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Umjesto da ga pošalju negdje na otoku da igra, oni ga šalju u nizozemsku ligu koja je preslaba osim Ajaxa i eto Anderlechta.

Anderlecht ga želi i pristupio nam je a to znači da će vjerojatno kod njih i igrati

Kod drugih to nije sigurno

P.S. Anderlecht je belgijski klub

• 1 mjesec kasnije...

According to Sudpress, Chelsea received 9 offers to sign him (loan or transfer) from France, Belgium, Germany and England. He will take part to the Asian Tour and then he will think about a move.

mislim da je bolje da smo ga pozajmili Anderlehtu ili nekom boljem klubu da podigne malo nivo igre,ali i ovo je ok

Ako je ovo istina steta za njega bolje da je otisao u neki klub u Champinshipu ili ako nista Vitesse.

Ako je ovo istina steta za njega bolje da je otisao u neki klub u Champinshipu ili ako nista Vitesse.

Zašto?

Standardan je u 2. klubu belgijske lige i ove sezone igraju kvalifikacije za ligu prvaka. Naigrati će se i dobiti nešto iskustva u europi. A u novom klubu je upitno da li bi odmah ušetao u prvu postavu

Some will complain that he's "too good for Belgium" at this point, but frankly, I just don't think this is true. He's certainly one of the better players in that league, but he's only been playing first team football for a year and another season worth of assured minutes might be the best thing for him.

Zašto?

Standardan je u 2. klubu belgijske lige i ove sezone igraju kvalifikacije za ligu prvaka. Naigrati će se i dobiti nešto iskustva u europi. A u novom klubu je upitno da li bi odmah ušetao u prvu postavu

To je tacno, soxx je objasnio sta sam htio da kazem da ne ponavljam, mislim da je Holandska liga puno jaca, znamo svi kako su prosli Lukaku i KDB kad su dosli iz Belgije tamo su prekucali dok kod nas se nisu mogli odmah nametnuti.

Ljudi on je isto godiste kao Lukaku, Eden je njegovih godina razvaljivao Francusku, stariji je od Chalobaha da ne nabrajam dalje.....zar nije vrijeme da igra jacu ligu?

Ljudi on je isto godiste kao Lukaku, Eden je njegovih godina razvaljivao Francusku, stariji je od Chalobaha da ne nabrajam dalje.....zar nije vrijeme da igra jacu ligu?

A Ribery i Drogba su u njegovim godinama (čak i stariji) bili u drugoj i 3. francuskoj ligi - i nisu ispali loše ;)

Po meni je ovo dobra posudba. Svako ima pravo na svoje mišljenje

• 2 sedmice kasnije...

Postao je kapetan u Zulte-u

Ne vidim smisao imenovanja igrača na posudbi kapetanom kluba, ali barem se zna da se ozbiljno računa na njega u tom klubu i da će im i ove godine biti važan igrač.

• 4 sedmice kasnije...

dobro si se setio da dodas i da je mitrović imao dve asistencije za anderleht nakon ulaska sa klupe

Nema potrebe, ovo je tema o igracima Chelsea-ja ;)

• 2 sedmice kasnije...

Mali je dobar,voleo bih jako da vidim dva Hazarda u timu,mada tesko posto smo sada prenatrpani,ali ko zna,mozda jednom.

• 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.