21. maj 2013.13 god. comment_124356 Umjesto da ga poÅ¡alju negdje na otoku da igra, oni ga Å¡alju u nizozemsku ligu koja je preslaba osim Ajaxa i eto Anderlechta. Anderlecht ga želi i pristupio nam je a to znaÄi da će vjerojatno kod njih i igrati Kod drugih to nije sigurno P.S. Anderlecht je belgijski klub Prijavi
8. juli 2013.13 god. comment_133366 According to Sudpress, Chelsea received 9 offers to sign him (loan or transfer) from France, Belgium, Germany and England. He will take part to the Asian Tour and then he will think about a move. Prijavi
8. juli 2013.13 god. comment_133368 bice od njega nesto,samo da ga zadrzimo,a onda 2 Hazarda u prvoj postavi i neka igre pocnu :D Prijavi
10. juli 2013.13 god. comment_133810 Mou zeli da vidi sve sto valja u nasem timu, nebitno da l su prvotimci ili omladinci u pitanju, pa ce tek onda da ih razvrsta kako dolikuje. Prijavi
11. juli 2013.13 god. comment_133908 Eden Hazard's younger brother Thorgan is wanted by Middlesbrough - The Times Prijavi
15. juli 2013.13 god. comment_134413 Ovom temu ne treba ni prebacivati niti mijenjat naziv izgleda :D Prijavi
15. juli 2013.13 god. comment_134438 mislim da je bolje da smo ga pozajmili Anderlehtu ili nekom boljem klubu da podigne malo nivo igre,ali i ovo je ok Prijavi
15. juli 2013.13 god. comment_134439 Ako je ovo istina steta za njega bolje da je otisao u neki klub u Champinshipu ili ako nista Vitesse. Prijavi
15. juli 2013.13 god. comment_134440 Ako je ovo istina steta za njega bolje da je otisao u neki klub u Champinshipu ili ako nista Vitesse. Zašto? Standardan je u 2. klubu belgijske lige i ove sezone igraju kvalifikacije za ligu prvaka. Naigrati će se i dobiti nešto iskustva u europi. A u novom klubu je upitno da li bi odmah ušetao u prvu postavu Prijavi
15. juli 2013.13 god. comment_134442 Some will complain that he's "too good for Belgium" at this point, but frankly, I just don't think this is true. He's certainly one of the better players in that league, but he's only been playing first team football for a year and another season worth of assured minutes might be the best thing for him. Prijavi
15. juli 2013.13 god. comment_134445 Zašto? Standardan je u 2. klubu belgijske lige i ove sezone igraju kvalifikacije za ligu prvaka. Naigrati će se i dobiti nešto iskustva u europi. A u novom klubu je upitno da li bi odmah ušetao u prvu postavu To je tacno, soxx je objasnio sta sam htio da kazem da ne ponavljam, mislim da je Holandska liga puno jaca, znamo svi kako su prosli Lukaku i KDB kad su dosli iz Belgije tamo su prekucali dok kod nas se nisu mogli odmah nametnuti. Ljudi on je isto godiste kao Lukaku, Eden je njegovih godina razvaljivao Francusku, stariji je od Chalobaha da ne nabrajam dalje.....zar nije vrijeme da igra jacu ligu? Prijavi
15. juli 2013.13 god. comment_134466 Ljudi on je isto godiste kao Lukaku, Eden je njegovih godina razvaljivao Francusku, stariji je od Chalobaha da ne nabrajam dalje.....zar nije vrijeme da igra jacu ligu? A Ribery i Drogba su u njegovim godinama (Äak i stariji) bili u drugoj i 3. francuskoj ligi - i nisu ispali loÅ¡e ;) Po meni je ovo dobra posudba. Svako ima pravo na svoje miÅ¡ljenje Prijavi
28. juli 2013.13 god. comment_136369 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DJUfh0CZ6Kc kakva golÄina a Äini mi se da je bila i njegova asistencija kod prvog gola Prijavi
2. august 2013.13 god. comment_137187 Postao je kapetan u Zulte-u Ne vidim smisao imenovanja igraÄa na posudbi kapetanom kluba, ali barem se zna da se ozbiljno raÄuna na njega u tom klubu i da će im i ove godine biti važan igraÄ. Prijavi
4. august 2013.13 god. comment_137464 Ispao problem zbog te kapitenske trake mogao bi i nazad u klub pa na novu posudbu..iako je ne vidim smisao zasto je uopste dobio kapitensku traku kada je samo tu na posudbi. Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142477 Razvalio Anderlecht danas. Pogodio za 1:1, zatim dve asistencije za 3:2 i 4:3; Inace utakmica sa 3 crvena kartona. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142655 Razvalio Anderlecht danas. Pogodio za 1:1, zatim dve asistencije za 3:2 i 4:3; Inace utakmica sa 3 crvena kartona. dobro si se setio da dodas i da je mitrović imao dve asistencije za anderleht nakon ulaska sa klupe Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142661 dobro si se setio da dodas i da je mitrović imao dve asistencije za anderleht nakon ulaska sa klupe Nema potrebe, ovo je tema o igracima Chelsea-ja ;) Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142663 Nema potrebe, ovo je tema o igracima Chelsea-ja ;) od jedne reÄenice nećeÅ¡ da se prevrnes ;)Å¡alim se,evo baÅ¡ Äitam danas da su derbi obeležili mladji brat azara i nova pojaÄanja anderlehta Prijavi
15. septembar 2013.13 god. comment_144297 Mali je dobar,voleo bih jako da vidim dva Hazarda u timu,mada tesko posto smo sada prenatrpani,ali ko zna,mozda jednom. Prijavi
28. septembar 2013.13 god. comment_145955 dao je gol sada Lokerenu, vode 1:0 trenutno u gostima Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.