Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

David Luiz (2011-2014, 2016-2019, 248 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 168,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Sad je panjina zbog ovog "autogola" protiv Uniteda ?

Nije panjina zbog autogola, nego je panjina zato što je loš defanzivac. :D

Znao sam ja da on protiv Uniteda dobro igra, kad je ozbiljian ja ga ne bih mjenjao na nijednog štopera na svijetu.

Odlična partija.

Preuzeto sa Chelsea FC.com

David Luiz dočekuje utakmice u ovoj veoma zaposlenoj sezoni.

Luiz je igrao cijelu utakmicu u četvrtak, ovo je bio njegov 41 nastup ove sezone, te je igrao u svakoj utakmici od 27.02. kada je uveden s klupe u utakmici protiv Middlesbrougha.

Prolaz dalje u Europa Ligi znači da Chelsea može igrati još 18 utakmica do kraja sezone, 66 sveukupno u ovoj sezoni, što bi bilo novi klupski rekord, ali Luiz inzistira da momčad ima način da se suprostavi ovakvom zgusnutom rasporedu, koji se nastavlja sutra kada ugostujemo naše sugrađane, West Ham United.

"Želim završiti ovaj tjedan sa odličnim rezultatom u nedjelju. Utakmica je teška, ali mi smo domaćini i moramo pobijediti. Moje noge su u redu, imam 25 godina. Ponekad kad imate više igrača za rotaciju, skidate golemi teret sa leđa cijele momčadi, ali ove sezone nemamo puno igrača kao ostali. Mislim da imamo na raspolaganju 22 ili 23 igrača, dok drugi veliki klubovi znaju imati po otprilike 30, pa je dosta teško treneru koji mora stalno igrati sa istim igračima. Ali ja želim igrati. Želim biti na terenu. Ponekad sam umoran, ali kad sjedim na klupi ne osjećam se umorno, obožavam igrati. Ne volim trenirati, ponekad to zna bit dosadno. Najviše volim igrati u utakmicama, i da moram igrati svaki dan utakmicu ne bi mi smetalo. Ponekad se naravno morate odmoriti, ali puno više volim utakmice nego treninge. Sutra igramo proptiv momčadi koja se odmarala od 02.03., te igrala samo 4 utakmice od početka veljače, dok smo ih mi odigrali 11."

sasvim dobar nastup bez gesaka,naprijed je imao nekoliko dobrih situacija i naravno jos jedan los pokusaj iz slobodnog udarca.Nadam se da povreda nije ozbiljnija i da ce se brzo vratiti na teren.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.