24. februar 2013.13 god. comment_108999 Ne znam kako moze neko reci da je Barcelona u glavi kad je jedini plakao nakon poraza od Corinhiansa u finalu . Prijavi
24. februar 2013.13 god. comment_109000 [quote name='Caeruleus' timestamp='1361732807' post='108998'] Slažem se s podebljanim posebno, ali slažem se i s ostatkom napisanim. Ne govorim o tome. Čovjek ne daje najbolje partije u zadnje vrijeme, to da. Ali nije fino govoriti "Barcelona mu je u glavi". Čovjek rekao da mu laska što ga Barca traži k'o što bi i svakom igraču laskalo, iako je to ciganski klub. To nema nikakve veze s njegovim dobrim/lošim igrama za CFC ako si na to aludirao. [/quote] Oprosti, ali ja nista podebljano ne vidim ovde Prijavi
24. februar 2013.13 god. comment_109001 [img]http://24.media.tumblr.com/b35f4e58550a3e954b14b7359b33fc03/tumblr_mf8jfbEiFp1roijv7o1_250.gif[/img] [img]http://www.101greatgoals.com/wp-content/gallery/gimages/david-luiz-crying.jpg[/img][quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1361732983' post='109000'] Oprosti, ali ja nista podebljano ne vidim ovde [/quote] S tvojim podebljanim , citirao te Prijavi
24. februar 2013.13 god. comment_109028 Momak je vjerovatno veći plavac od mnogih u klubu. Na prste jedne ruke ih jedino možeš nabrojati, tako da, ta vam priča ne pije vode. A što se tiče njegovih partija, istina, nije na nivou, ali nije sad ni najgori jbg. Bgm pretjeruje se ovdi, plaho. Odbrana cijela je u qurcu, morate priznati, pa tako i DL4. Ma kad Mou dođe, sredit će se sve, pa će DL4 biti makar novi Carvalho Prijavi
25. februar 2013.13 god. comment_109050 [quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1361731711' post='108989'] Coveku je u glavi Farcelona, hteli mi to da priznamo, ili ne. [/quote] Ma tebi je u glavi grmljavina xD (nemoj da ljutiš se :) ) Nije igrao dobro ali kakva Barcelona crna xD Ako ode u Barcelonu svojom voljom eto hvalit ću Oscara u svakoj narednoj analizi Prijavi
25. februar 2013.13 god. comment_109134 [quote name='Tinmar' timestamp='1361763697' post='109050'] Ma tebi je u glavi grmljavina xD (nemoj da ljutiš se :) ) Nije igrao dobro ali kakva Barcelona crna xD Ako ode u Barcelonu svojom voljom eto hvalit ću Oscara u svakoj narednoj analizi [/quote] Sutra idem da predam prijavu za sportskog direktora Farcelone. Salu na stranu, mnogo je neozbiljan, sto znatno utice na njegovu igru. A i nema potrebe da me ubedjujete da nisam u pravu. To je moj stav, a cak i ja imam prava na gresku Prijavi
3. mart 2013.13 god. comment_110094 [img]http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/69278_453010164770300_901014368_n.jpg[/img] Prijavi
4. mart 2013.13 god. comment_110366 stigao u London posle par dana provedenih sa porodicom i upoznao drugaricu na aerodromu :D Prijavi
6. mart 2013.13 god. comment_110574 Izvor: ChelseaFC.com "Brazil je zemlja nogometa. Ako ste muško, želite igrati nogomet, ako ste žensko, želite igrati nogomet. Ljudi žive i dišu nogomet." David Luiz je potvrdio ono što svi mislimo. Brazil je zemlja zaluđena nogometom. Olimpijske Igre su nam u Londonu pokazale da nema ničega jačeg što može ujediniti cijelu naciju nego sportski uspjeh, se sa Svjetskim Prvenstvom i Igrama koje će se održati u Brazilu u sljedeće tri godine, naš obrambeni igrač je izjavio da je uzbuđen kad pomisli o oblačenju poznatog žutog dresa kad bude okršaj sa Rusijom na Stramford Bridgeu. "Ja sam ponosan Brazilac, te volim igrati za moju državu. Nadam se da ću biti uključen u takvu veliku priliku igranja kod kuće sa mojom reprezentacijom. Moje srce je zeleno - žuto, pa će ovo biti još jedan poseban trenutak mog života." Kao i većina nas, Luiz je kako dječak maštao o tome kako bi bio kapetan svoje reprezentacije. Za razliku od nas, njegov san se ostvario kad je zamjenio uobičajenog kapetana Thiaga Silvu na kraju 2012, te na u utakmici protiv Engleske prošlog mjeseca. "imam privilegiju u svom životu te se svakog dana zahvalim Bogu na tome. Biti kapetan svoje zemlje te imati tu odgovornost je ostvareni san. Kad sam bio mlad, dok sam nabijao loptu u zidove, vrata i prozore, dok su se ljudi derali zbog toga, sanjao sam i gledao na televiziji Cafua i Gilberta Silvu kao kapetana, samo sam ih gledao i želio taj žuti dres, a sada sam imao tri prilike da budem kapetan. Ja sam sretnik. Utakmica protiv Engleske na Wembleyu je bila posebna za mene. Nisam znao hoću li igrati, nisam trenirao dva tjedna prije utakmice, nego dan prije, ali bio sam kapetan. Igrati tu utakmicu nakon par teških tjedana, kad sam imao tretmane od sedam ujutro do sedam navečer je bilo jako posebno. Nismo imali sreće što se tiče rezultata, ali je utakmica bila dobra i obje strane su se trudile." Idući test koji će imati Luiz i njegovi suigrači, pod vodstvon Luis Felipe Scolaria je utakmica protiv momčadi Fabia Capella Londonu. Sjedeći u svlačionici domaćih na Stamford Bridgeu, bivši igrač Benfice je izjavio da bi bila čast igrati u tako poznatom okruženju. "Ovo mjesto je zadivljujuće. Volim ovu svlačionicu, gdje prije utakmice uživam u trenucima sa suigračima i osobljem. Možemo biti i koncentrirani na druge stvari prije utakmice. Svi znaju da volim igrati za Chelsea na Stamford Bridgeu, to je mjesto posebno za mene. Najdraža stvar mi je atmosfera kad se igra neka važnija utakmica. Navijači su blizu terena, dok su drugdje udaljeniji. takav je stil engleskih stadiona, lijep stil, kojeg volim." Zajedno s njim bi kroz tunel mogli izaći i klupski suigrači Oscar i Ramires, koji djele osjećaje uzbuđenja zbog nadolazeće utakmice. Luiz, koji od njih trojice najbolje vlada engleskim jezikom, često djeluje kao glasnogovornik tria. "Nisam vođa, njih dvojica su više sramežljivi nego ja. Uvijek pokušavam ljudima pokazati tko je onaj pravi David Luiz. Sjećate li se kad sam stigao u London? Nisam znao riječ engleskog, ali sam se htio pokazati pred ljudima da sam prijateljski raspoložen te da želim stvoriti nova prijateljstva. Neki ljudi to ne znaju, ali ljudi su mi puno pomagali kad sam tek došao u Chelsea, te su stvorili ugodnu atmosferu za mene. Rami i Oscar su više sramežljivi nego ja, ali provodimo vrijeme zajedno jer smo prijatelji, a ne samo suigrači. Pomažem im u nekim stvarima, kao što oni meni pomažu u drugim stvarima, mi smo kao mala obitelj. Bili smo u mom stanu zajedno za Božić, a kod Ramiresa za Novu Godinu. To pokazuje kakav je naš život izvan Chelsea. Luiz je rekao par riječi za trenera Brazila, Scolaria: "Poznajem Scolaria dugo godina, on je dobar trener. Svi znaju da je trenirao i Chelsea te da je osvojio Svjetsko Prvenstvo sa Brazilom 2002. godine. Radio je velike poslove u Europi, ima puno iskustva te se vratio nama kao trener da nam pomogne. Jednom sam davao intervju u Portugalu, rekao sam da bi volio raditi sa Scolariem jednog dana. Sada imam tu priliku." Prijavi
8. mart 2013.13 god. comment_110874 ma ide sve samo mi nje jasno zašto bi neko nagurao kravatu u košulju Prijavi
8. mart 2013.13 god. comment_110935 David Luiz je govorio Chelsea TV-u nakon poraza od Steaue Bukurešt, te se nada da će momčad ostana koncentrirana tokom sljedećih utakmica. Plavci će tražiti da preokrenu rezultat u uzvratnoj utakmici sljedeći tjedan na Stamford Bridgeu nakon penala Raula Rusescua koji je donio pobjedu Steaui još u prvom poluvremenu na Nacional Areni. Luiz, koji je igrao u poziciji centralnog obrambenog igrača, zajedno sa kapetanom Johnom Terryem, trudio se u borbi protiv Adriana Pope, te priznaje da je bila teška utakmica. "Ja i JT radimo zajedno duže vrijeme. Plan je bio da ja budem na lijevoj strani jer je njihovo desno krilo brzo, a ja sam malo mlađi od Johna pa sam trebao više trčati. Bila je teška utakmica na teškom terenu. Nismo mogli igrati pravilni nogomet, nogomet kakav Chelsea zna igrati. nismo mogli igrati sa zadnje linije ili riskirati, ali i dalje nam preostaje uzvratna utakmica koju moramo pobijediti da ostanemo u ovom natjecanju. Steaua je dobra momčad, dugo igraju zajedno. Imaju snažnu potporu i nebi bili u natjecanju da nisu dobri." Nakon naše pedesete utakmice ove sezone, koja je odigrana u Bukureštu, druge samo čekaju u nizu, od kojih je sljedeća protiv Uniteda na njihovom Old Traffordu u nedjelju u okviru šeste runde FA Kupa. David Luiz se nada da će Chelsea uspijeti preokrenuti rezultat u Europa Ligi, te da će ispadanje Uniteda iz Lige Prvaka od strane Real Madrida dati dodatnu prednost Plavcima. "Igramo u još tri natjecanja i moramo biti koncentrirani u svim utakmicama. Veliki igrači vole igrati velike utakmice. Želim igrati u ovoj utakmici protiv odlične momčadi sa odličnim igračima i velikim trenerom, moramo biti spremni za njih. Nadam se da će to na njih utjecati, izgubili su utakmicu, ali Manchester United ima jak mentalitet te iskusne igrače, biti će to još jedna teška utakmica." Prijavi
10. mart 2013.13 god. comment_111107 ja bih ga stavio u prvu protiv uniteda I ja , voli igrat protiv ManU-a i nadam se da ce dobit priliku na zadnjem veznom . Kladim se da ce bit jedan od boljih ako igrao ;) Prijavi
10. mart 2013.13 god. comment_111134 Slučajno ili ne, momak je panjina. http://www.youtube.com/watch?v=OqLnwjbavgQ I ovo je bilo slučajno. Prijavi
10. mart 2013.13 god. comment_111147 Ti ne da si samo fulao temu nego se svakom recenicom sve vise ukopavas. Sad je panjina zbog ovog "autogola" protiv Uniteda ? Joj sta se sve nece procitati na ovom forumu. Majko draga... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.