Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

David Luiz (2011-2014, 2016-2019, 248 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 168,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Spaha' timestamp='1360511864' post='106865']
iduci pu mu treba reci da pokusa osutati sa sredine terena

Sent from my Brain using Tapatalk

[/quote]

ahahahahah,valjda će se sa 50 m lopta spustiti do gola :P :D

http://www.chelseafc.com/news-article/article/3069907/title/david-luiz-happy-returns
Luiz je Bogom dan za Farcelonu, to se mora priznati. Prvo sto je bolji stoper od Piquea, Mascherana i kompanije, a drugo sto bi se zbog svojih karakteristika fenomenalno uklopio u njihov stil.
Nije on dan niti ce ga iko ikada dati,to zajebi odmah!

A blentavi novinari sto nemaju sta drugo da pisu nego stare price, mogu samo da se poklope,citao sam to na ovim nazovimo sportskim sajtovima(nasim a i stranim),ima i na stranim ali budale stavili kao dokaz one novine gdje na naslovnici on kaze kao "Na putu za Barcu"(to je ono kada je isao da odradi onu Nike reklamu) i cim sa to vidio,bilo mi je jasno da oni samo sprdaju narod......ovome ovdje nema mjesta,nema ovdje vise rasprave,Luiz je nas igrac i tako ce ostati jos dugo!

[url="http://api.ning.com/files/vf4DkD4*4JSWaSf5crgTEcpnKijj6FhMJUM57RS8c1t9AeyugksyH95FSFlSh9au3P60ZPrPnYT8T*f7Gc381ctHw87r1aBw/luizmirror.png?width=175"]http://api.ning.com/files/vf4DkD4*4JSWaSf5crgTEcpnKijj6FhMJUM57RS8c1t9AeyugksyH95FSFlSh9au3P60ZPrPnYT8T*f7Gc381ctHw87r1aBw/luizmirror.png?width=175[/url]
U Toresa više ne verujem,neznam kakvo svetsko čudo treba da izvede da bi se stvari preokrenule,jednostavno za njegovo dobro i za dobro samog kluba treba ga prodati i tu nema nikakvih subjektivnih osećanja,jednostavno iskoristio je sve i više od toga,atmosfera je narušena,mora negde da se preseče.

Luiz na drugu stranu igra bar po mom nišljenju najgoru sezonu do sad( nije jedini nažalost) ali on za razliku od Toresa ima još malo kredita

Dao bih mu zadnju šansu da se popravi il ćao .

I mnogo bolji igrači od njega su odlazili iz Čelzija pa nikom ništa

Svaku utakmicu pokušavam da mu nadjem nešto pozitivno i sve se na kraju svede da mora bar nešto da zajebe kolko god dobro da odigra

Da ne ispadne sad da samo njega kudim,cela odbrana,osim Azpija ne igra na svom nivou ove sezone,primili smo mnogo jeftinih golova.

Na kraju,biće to teška odluka koju treba da donese,nadam se novi trener Čelzija
Nema tog igrača koji je ove sezone bez greške odigrao. Luiz zna pogriješiti (većinom u predaji lopte), ali isto tako fenomenalan posao radi nazad, "hiljadama" lopti oduzme protivniku, blokira udarce, a bgm zna i proigrati..

To što nema precizan šut, nije toliko važno jer kada se ponovo postavi na stopera, tih šuteva neće biti haman nikako.

O greškama je uzaloudno govorit, jer ako ćemo na osnovu toga prodavati igrače, ode nam cijela odbrambena linija, a opet Luiz bi posljednji bio koji bi otišao,er svi su više griješili od njega. I Bane i Cahill i Cole, a o Terryu da ne pričam koji je ove sezone u najmanju ruku, smiješan.

Ja ga ne bih dao ni za 50 milki, da se nešto pitam. A vjerujem da neće ni ova naša uprava ga htjeti prodati. Baš kao što ne vjerujem, da bi on tek tako prešao u Barcelonu ili bilo koji drugi klub.

Luiz je pretalentovan (već veoma kvalitetan igrač, po meni najbolji stoper u ekipi), a i ionako je pozitivan lik. On je veliko blago, koje treba čuvati.
Daj ljudi sta pricate pa prodat Luiza bi bilo suludo jest da zna nekad zasrat ali zbog jedne "loše" sezone da ga se otpiše.....Covjek ima talenat, pozitivan je sto kaze hyn,prodavanje bi bilo luđački potez.
To sto sam ja rekao da bi se on odlicno uklopio u Farcelonin stil igre, ne znaci da ga se odricem, niti ja, niti bilo ko od nas(sem mozda Wajza, ali on u poslednje vreme nije bas sav svoj, tako da mu necemo uzeti za zlo), vec samo isticem cinjenice. I nema razloga da odmah dizete prasinu oko toga #-o
Barceloni bi došao ko kec na desetku. Al neka njega kod nas, samo nek se uozbilji u par utakmica i mjesto stopera mu je zacementirano. Samo ozbiljnosti Davide, samo ozbiljnosti. ;)
"According to reports in [i]El Mundo Deportivo[/i], [b]Borussia Dortmund [/b]defender [b]Mats Hummels[/b] and [b]Chelsea's David Luiz[/b] are key transfer targets for Barcelona in the summer. Reports in Germany have also previously suggested Hummels is wanted by Barcelona."

Treba mu dati da bude urednik portala,ima odma da se uozbilji i da prestane da pije B-) :-
Ha oduvijek mi je simpatičan momak, drag dapače, ali ponaša se kao klinac od 12 godina. Dobar dobar i onda zajebe s glupošću, čini mi se da bi mu baš dobro sjele 3-4 odgojne onako.
Ne znam sta mu je bilo danas. U stvari znam - jos uvek je nezreo !
Od prvog dana, do danas se nimalo nije promenio. Uspeo je malo da prikrije svoje adolescentno ponasanje, ali vuk dlaku menja, cud nikako.
Danas odlican .

Pri rezultatu 4:0 , na sredini terena , ne prijeti neka velika opasnost , onakav start zaista nepotrebno .
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1361111043' post='107866']
U pravljenju bespotrebnih faulova...

Nista sem toga uradio nije.
[/quote]
Kako kome .

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.