8. august 2019.7 god. comment_288239 Nisam bio tad na forumu, ali sigurno ne bih napisao ConteOut zbog toga. Ne znam za ostale. Steta sto bas Arsenalu, ali mozda se pokaze jos gore od Mustafija i kompanije. Prijavi
8. august 2019.7 god. comment_288240 Ja Conteu nikad nisam zamjerao što se posvadio s Luizom. Prijavi
8. august 2019.7 god. comment_288242 Prodajom Davida Luiza Arsenalu mi zapravo oslabljujemo direktnog rivala. Prijavi
8. august 2019.7 god. comment_288243 https://twitter.com/CFCMod_/status/1159540309665210370?s=19 Neke od njegovih grešaka prošle sezone Prijavi
8. august 2019.7 god. comment_288244 Kakvo ogromno poačanje za Chelsea. Najvece smece koje je igralo za chelsea... Prijavi
8. august 2019.7 god. comment_288245 Pojaco nas je forsirati vise Zoumu i Cristiansena, plus Azpilicuetu prebaciti nekad na stopera. Pohvale za Lamparda. Prijavi
8. august 2019.7 god. comment_288246 Ovo mu poručujem: MRŠ! Pojaco nas je forsirati vise Zoumu i Cristiansena, plus Azpilicuetu prebaciti nekad na stopera. Pohvale za Lamparda. Takodje ostaviti i Tomorija da bude 4. opcija. Mislim da Rudigera nece biti u prvih par utakmica. Prijavi
8. august 2019.7 god. comment_288247 Iskren da budem, ono sto sam vidio od Zoume nimalo mi ne ulijeva povjerenje. Drag mi je igrac ali kako se cini nakon povratka s posudbe on izgleda dosta klimavo. Jos kilavi premekani Danac i zeleni Tomori, nismo nas u dobroj situaciji. Nijedan od njih nije lider odbrane.Valjda se carapar Rüdiger vrati ubrzo, i on je daleko od neke klase ali je sigurno najbolji od ovog sto imamo. Ceka se i Reece James ko ozeblo sunce, da imamo tu barem neke opcije. Zanima me takodjer moze li Alonso odigrati ista na stoperu.Al da ne duljim vise na ovoj temi. Sve u svemu cini se da ovaj mamlaz nije slusao trenera, pravio se pametan i dobio lagano sut kartu. Ne vidim neki problem vala sto je u Arsenala otiso, ko mu jebe mater.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
8. august 2019.7 god. comment_288248 Ako se stvarno suprostavljao Lampsu, onda jedini pravi potez je bio da se nabije nogom iz kluba. To gdje je otisao nije ni vazno, narocito jer je takav karakter, nula od covjeka i profesionalca. Nije ba ni cudno da je onako proslavljao gol protiv nas, dok je igrao za PSG. Nula od covjeka. Eto koliko je volio klub, koliko je zelio igrati za isti, malo nesto nije po njegovom, ide kontra legendi Lampsu, te potom i odlazak iz kluba. Ma mrs govedo jedno. Prijavi
8. august 2019.7 god. comment_288249 Kod prethodnih trenera se ovo i moglo tolerirati. Sada ne moze više. Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk Prijavi
9. august 2019.7 god. comment_288250 Ako je istina da je razlog odlaska što se zamjerio Lampardu, onda je ovaj odlazak najveći dobitak u smislu da je konačno klub stao uz trenera a ne igrača. A to je prvi korak ka boljim vremenima. Prijavi
9. august 2019.7 god. comment_288251 On je bio niko i ništa.Vidjet će se tek kad Lampard zakuca Williana za klupu,kako će uprava postupiti. Prijavi
9. august 2019.7 god. comment_288252 Cudno kako je otisao nakon produljenja, sigurno je tu nesto bilo. Kako god, nije da cu plakati za njim, nezgodno je samo sto ni ostatak nije nesto bolji osim rudigera Prijavi
9. august 2019.7 god. comment_288255 Neka ide, ima jos tu materijala u timu koji treba da bude otjeran. Prijavi
9. august 2019.7 god. comment_288256 Nema tu šta biti čudno.Produžio ugovor dok je Sarri bio trener i dok mu je bilo zagarantovano mjesto u prvih 11, kad je Lamps došao reko mu da neće biti prvi izbor odlučio da ode. Vala neka je, nadam se samo da će i kod Alonsa i Williana ego proraditi kad budu sjedili na klupi.Ego do neba,a kvalitet 0. Prijavi
9. august 2019.7 god. comment_288257 Iskren da budem, ono sto sam vidio od Zoume nimalo mi ne ulijeva povjerenje. Drag mi je igrac ali kako se cini nakon povratka s posudbe on izgleda dosta klimavo. Jos kilavi premekani Danac i zeleni Tomori, nismo nas u dobroj situaciji. Nijedan od njih nije lider odbrane. Valjda se carapar Rüdiger vrati ubrzo, i on je daleko od neke klase ali je sigurno najbolji od ovog sto imamo. Ceka se i Reece James ko ozeblo sunce, da imamo tu barem neke opcije. Zanima me takodjer moze li Alonso odigrati ista na stoperu. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Mora da Lamps vidio bolje cim mu je rekao da nece imati zagarantovano mjesto. Volio bih da Zouma eksplodira i zaigra kao prije povrede. Prijavi
9. august 2019.7 god. comment_288258 Iskren da budem, ono sto sam vidio od Zoume nimalo mi ne ulijeva povjerenje. Drag mi je igrac ali kako se cini nakon povratka s posudbe on izgleda dosta klimavo. Jos kilavi premekani Danac i zeleni Tomori, nismo nas u dobroj situaciji. Nijedan od njih nije lider odbrane. Valjda se carapar Rüdiger vrati ubrzo, i on je daleko od neke klase ali je sigurno najbolji od ovog sto imamo. Ceka se i Reece James ko ozeblo sunce, da imamo tu barem neke opcije. Zanima me takodjer moze li Alonso odigrati ista na stoperu. Al da ne duljim vise na ovoj temi. Sve u svemu cini se da ovaj mamlaz nije slusao trenera, pravio se pametan i dobio lagano sut kartu. Ne vidim neki problem vala sto je u Arsenala otiso, ko mu jebe mater. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Alonso moze jedino na levog stopera u formaciji sa trojicom pozadi, sto je neretko i igrao u Fiorentini. Prijavi
10. august 2019.7 god. comment_288259 Ove sezone uz Rudigera će igrat Zouma/Christensen, imaju jednu sezonu da se neko od njih dvojice dokaže da vrijedi, ako ne na ljeto u shopping po top stopera i to je to. Ovo i je sezona za isprobati što valja šta ne. Puno bolja opcija nego da je ostao klaun Luiz koji svakako nije i ne smije biti dugoročno rješenje ako se ikad više mislimo boriti za ikakvu titulu. Prijavi
24. august 2019.7 god. comment_288816 https://twitter.com/CarefreeLewisG/status/1165320718432854016?s=19 Kakvog smo igrača pustili hahahaha Prijavi
24. august 2019.7 god. comment_288823 Skrivio penal i direktni krivac za treci go, ubica od stopera al po svoju ekipu Prijavi
24. august 2019.7 god. comment_288837 Klasicni klaun Luiz, otkad je dosao prvi put u Englesku ovo radiSent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
24. august 2019.7 god. comment_288838 Al oduvijek mu je to trademark, zatrcava se kao kakva budala i onda ispadne smijesan, pravi klaun Prijavi
15. septembar 2019.7 god. comment_289130 Kako vrijeme odmiče sve se više pokazuje da je ovo bila jako dobra odluka. Christensen, Tomori, Ampadu - to je budućnost, uz Rudigera naravno. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.