Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

David Luiz (2011-2014, 2016-2019, 248 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 168,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Iako ne gotivim Luiza previse, zapravo uopste ga ne gotivim priznajem da mi on ne deluje kao igrac koji ce busiti trenera. 

Mada se ovaj incident moze nadovezati na ranije price o nezadovoljstvu pojedinaca intenzitetom treninga.

Eee whisp vidiš i recimo stidentkinju lepu, sa sela, vaspitanu, misliš da ne bi pomislila ružno, opsovala i da drži do sebe, a ona se hrani najstarijim zanatom :D

Nije sve uvek kao što izgleda :D

Iako ne gotivim Luiza previse, zapravo uopste ga ne gotivim priznajem da mi on ne deluje kao igrac koji ce busiti trenera. 

Mada se ovaj incident moze nadovezati na ranije price o nezadovoljstvu pojedinaca intenzitetom treninga.

ali ove price o odlasku su previse, jedna utakmica i odmah kazu moguci odlazak u kinu.

smjesno

sinoc bi bili bolji da je luiz umjesto cahilla igrao.

Zar se i ti ne bojiš kada uradi onaj famozni lažnjak dok ga napada protivnički igrač. :D

Meni je to gore nego triler, nikada ne znaš šta će se desiti :D
  • 3 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Cahill je barem duplo bolji defanzivac od sideshow boba.

to si rekao sad i nikada više, jel jasno,,,jasno..

jedno je demokracija jedno je sloboda...ali kako više kako više..kako više što bi rekao mamić

Cahill je trom, zastarjeo igrac koji jedino moze otici pomoci prilikom prekida.

Luiz je kompaktibilniji u skoro svakom pogledu, ne dodaje lopte prvome do sebe, sudjeluje u igri, moze igrati i naprijed.

Capisci?

Ti mozes lipo priznati da ti je drag cahill, ali nemoj laprdati da je bolji od luiza jer jednostavno neznas sta znaci biti objektivan. Lisen si toga.
Ok. Nadam se da ce i za cahilla biti price kako ga zele face od klubova buduci da je bolji od luiza.

Ramos sminker, nes ti igraca, nisan gleda njegove 2 utakmice max, nemogu smislit te pedercice u spaniji
  • 8 mjeseci kasnije...
Dvorska luda ponovo jase. Cak i ovako rutinskoj pobjedi on je imao nepromisljene poteze. Cist penal je skrivio pred kraj utakmice.
Nervira me pojavom na terenu, umislio da je neki Pirlo glumi sigurnost a ustvari je obicna talasika.
  • 2 mjeseca kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.