6. novembar 2017.8 god. comment_276255 Ma ocigledno da je nesto srao on oko taktike i to, pa je zaradio da dobacuje lopte na treningu. Ako se uozbilji, onda ce i igrati, ako ne, onda ce mu se desiti da postane diego costa :D Prijavi
6. novembar 2017.8 god. comment_276256 Iako ne gotivim Luiza previse, zapravo uopste ga ne gotivim priznajem da mi on ne deluje kao igrac koji ce busiti trenera. Mada se ovaj incident moze nadovezati na ranije price o nezadovoljstvu pojedinaca intenzitetom treninga. Prijavi
6. novembar 2017.8 god. comment_276257 Eee whisp vidiš i recimo stidentkinju lepu, sa sela, vaspitanu, misliš da ne bi pomislila ružno, opsovala i da drži do sebe, a ona se hrani najstarijim zanatom :D Nije sve uvek kao što izgleda :D Prijavi
6. novembar 2017.8 god. comment_276261 Iako ne gotivim Luiza previse, zapravo uopste ga ne gotivim priznajem da mi on ne deluje kao igrac koji ce busiti trenera. Mada se ovaj incident moze nadovezati na ranije price o nezadovoljstvu pojedinaca intenzitetom treninga. ali ove price o odlasku su previse, jedna utakmica i odmah kazu moguci odlazak u kinu. smjesno sinoc bi bili bolji da je luiz umjesto cahilla igrao. Prijavi
6. novembar 2017.8 god. comment_276263 Sta je sad Cahill uradio lose ? Covjek i kad igra bez greske opet na udaru. Prijavi
7. novembar 2017.8 god. comment_276279 Zar se i ti ne bojiš kada uradi onaj famozni lažnjak dok ga napada protivnički igrač. :D Meni je to gore nego triler, nikada ne znaš šta će se desiti :D Prijavi
28. novembar 2017.8 god. comment_276666 Real hoće da ga dovede u Januaru, pregovori izgleda u toku Prijavi
29. novembar 2017.8 god. Autor comment_276678 Da je uzet za njega 30-ak miliona, to bi bio bingo. Prijavi
29. novembar 2017.8 god. comment_276680 kolko je meni drago zbog njega što je uzeo i tu titulu u prvenstvu ima ona priča kad je Roman naleteo na njega u baru, noć pred finale LŠ i svi kao nešto pod tremom, neizvesnost i ovaj kaže Romanu da se ne brine ništa, kako osvajaju :D Prijavi
29. novembar 2017.8 god. comment_276683 Ja se nadam da Luiz ostaje, iskusan je stoper, i da ce se pomiriti sa Conteom. Prijavi
5. januar 2018.8 god. comment_277770 Ne odlazi preko zimskog prijelaznog roka! Fala kurcu da je abramovic ovako reagirao, ne trebamo vise riskirati sa onim panjem od kapetana, jos da i konte to uvidi i obrana je vrh Prijavi
6. januar 2018.8 god. comment_277781 Cahill je barem duplo bolji defanzivac od sideshow boba. Prijavi
6. januar 2018.8 god. comment_277790 Cahill je barem duplo bolji defanzivac od sideshow boba. to si rekao sad i nikada više, jel jasno,,,jasno.. jedno je demokracija jedno je sloboda...ali kako više kako više..kako više što bi rekao mamić Prijavi
6. januar 2018.8 god. comment_277795 Ahahaha zato ga i oce real kupit Kao simbol dobrog igraca je ako ga real zeli kupiti? Da li zeli Luiza? Prijavi
6. januar 2018.8 god. comment_277797 Cahill je trom, zastarjeo igrac koji jedino moze otici pomoci prilikom prekida. Luiz je kompaktibilniji u skoro svakom pogledu, ne dodaje lopte prvome do sebe, sudjeluje u igri, moze igrati i naprijed. Capisci? Ti mozes lipo priznati da ti je drag cahill, ali nemoj laprdati da je bolji od luiza jer jednostavno neznas sta znaci biti objektivan. Lisen si toga. Prijavi
6. januar 2018.8 god. comment_277798 Obojica su defanzivci, gdje je Cahill bolji. Ramos ti je vjerovatno top jelde ? :D Prijavi
6. januar 2018.8 god. comment_277799 Vratio se, igra danas od prve. Neka, treba nam on u ekipi. Brzo se zaboravlja prosla sezona.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
6. januar 2018.8 god. comment_277800 Ok. Nadam se da ce i za cahilla biti price kako ga zele face od klubova buduci da je bolji od luiza. Ramos sminker, nes ti igraca, nisan gleda njegove 2 utakmice max, nemogu smislit te pedercice u spaniji Prijavi
15. septembar 2018.8 god. comment_283725 Dvorska luda ponovo jase. Cak i ovako rutinskoj pobjedi on je imao nepromisljene poteze. Cist penal je skrivio pred kraj utakmice. Nervira me pojavom na terenu, umislio da je neki Pirlo glumi sigurnost a ustvari je obicna talasika. Prijavi
25. novembar 2018.7 god. comment_284405 Da se hocemo rijesiti ovog kvazi igraca rodio bih se ponovo. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.