Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Oscar (2012-2017, 203 nastupa)

73 člana su glasala

1. 1.

• Da
      13%
      4
    • Ne
      86%
      25

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nakon 8 godina napustio Kinu kao legenda kluba. 248 nastupa; 77 golova i 141 asistencija 192 miliona eura zaradio za ovih 8 godina.  

• Dogodine kao asistent za izvodjne prekida ili nesto tako

• Skidam mu kapu za onaj mec sa Juvetom i sto je donio dosta kesa u klub sa svojom prodajom.

Objavljene slike

Koliko ljudi tesko razlikuju ozbiljan post od neozbiljnog lol

A ti Oscare ubleho nikad se vratit nemoj!

Kako je majstorski propustio da dodirne loptu kad se našao u situaciji jedan na jedan sa Trappom nekoliko minuta pre gola PSG-a.

Goni se debilu jedan mrtvi.

Jebo majku koliko mrzim ovog igraca ovo nisu istine.NE znam koji je gori on ili Pedro mrs seronjo brazilska

Sta ovaj covek i dalje radi u klubu ne kapiram. Retard glupi retardirani ranije je bar znao da solidno odigra kad udje sa klupe, kakva prevara od igraca haos. Jebi se Oskare!

Da smo imali krstenog igrača poveli bi 2:1. Jebem ti krv brazilsku, Cae je potpuno u pravu za Oscara, trubi to već tri godine. Ja sam se prevario malo priznajem, zaslijepio me balvan. 

ja ne znam koju ste vi utakmicu gledali, ali oscar je opravdao hiddinkovo povjerenje te razlog zašto je ušao u igru

Uveo ga je da pomogne mikelu i odbrani i to je odlično uradio,primili smo gol,Fabregas mu je poslao loptu odličnu,ali naravno njegov je prijem smijurija obična,prodat' ga dok su ovi Kinezi zagrijani tj dok im neko nije otvorio oči i pokazao im koliko je ovaj Oscar mutav.

Ne znam kako sad Oscar ispade najveći krivac, nije baš da ga gotivim, ali što se mene tiče sljedeću bi krenuo umjesto onog prepotenka Hazarda.

Opet promasi penal, realno i ja bi odbranio kako je sutao, penal je trebao izvesti Fabregas ili Hazard.

Ja sam navijao da mu golman odbrani :D

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.