13. juni 2014.12 god. comment_177575 Vjerovatno će pokidati na SP a onda kada se vrati u klub pitanje je kakav će biti.. Mislim da Mourinho želi u Chelseau baš onakvog Oscara kako je igrao sinoć. Prijavi
13. juni 2014.12 god. comment_177576 Ne mora da znači,njegov pad igre je posledica predstojećeg SP mlad je,ima problema sa disciplinom kao i većina igrača iz Brazila,pala mu je koncentracija u mislima još pre 6 meseci bio daleko od Čelzija,dal je tu moglo nešto da se promeni,popravi,to samo Murinjo zna,ne verujem da je njemu promako taj detalj nekako imam utisak da je prema Oskaru bio malo blaži,Ramireša je izvredjao pošteno a znamo da je on pored Oskara najviše propao opravdanja za to nema zato stojim iza toga da je zaslužio sve kritike u drugom delu sezonu,pljuvanja su potpuno zaslužena sad dal je to dovaljan razlog za prodaju(ovog leta),rekao bih da nije zaslužuje još jednu priliku definitivno pod uslovom da mu se u budućnosti skrene pažnja na neke stvari a ako se u tom pravcu ne popravi prodati ga po kratkom postupku Prijavi
24. juni 2014.12 god. comment_178727 "I had contacts with PSG, it's true but it did not go further." "The next season, I will stay at Chelsea." Prijavi
24. juni 2014.12 god. comment_178740 "I had contacts with PSG, it's true but it did not go further." "The next season, I will stay at Chelsea." Prijavi
24. juni 2014.12 god. comment_178793 Nema veze... Što bolje odigra, više će PSG dati para za njega :D Ako nastavi ovako jedno 60 miliona ćemo uzeti za njega i dovesti Reusa :D ovo bi bio posao godine. Prijavi
25. juni 2014.12 god. comment_178848 Oscar has completed 16 successful tackles, so far the most in the 2014 FIFA World Cup 2014. Work rate evo zašto bi voleo da ga Čelzi zadrži,ne postoji 10-tka koja tolko radi za tim ajd možda Ture,al on je više box to box e sad to što on pruža bolje partije u rep to je već neko drugo pitanje Prijavi
25. juni 2014.12 god. comment_178878 Ja stvarno ne znam šta reći. Mene ne može sekunde zadiviti niti jedan njegov nastup u Brazilu, ne zato što on igra loše (dapače, igra odlično - uz Neymara najbolji u reprezentaciji), nego zato što ja nisam navijač Brazila nego Chelseaja i mogu samo vrednovati njegove nastupe u plavom dresu koji su uz dužno poštovanje njegovim oscilacijama ispod očekivanja i ispod prosjeka. Prijavi
25. juni 2014.12 god. comment_178879 Imao je on odlicnih partija u plavom dresu. Nadam se da je usporio drugi dio sezone zbog SP a ne da je pao u formi. Vidjeli smo majstora protiv PSG-a. Sljedece sezone uz Hazarda nas najvazniji igrac vjerujem. Prijavi
25. juni 2014.12 god. comment_178886 Imao je on odlicnih partija u plavom dresu. Nadam se da je usporio drugi dio sezone zbog SP a ne da je pao u formi. Vidjeli smo majstora protiv PSG-a. Sljedece sezone uz Hazarda nas najvazniji igrac vjerujem. Ja se nadam da je pad forme, ako se namerno štedeo sve vreme za SP, ne zaslužuje da odigra ni minut više za klub. Prijavi
25. juni 2014.12 god. comment_178897 Ja se nadam da je pad forme, ako se namerno štedeo sve vreme za SP, ne zaslužuje da odigra ni minut više za klub. Taman sam ovo htio reći, BRAVO Igi! Ma naravno da je imao on odličnih partija, a i jako loših. Kad se sve zbroji, to je ispod očekivanja za ove dvije sezone. Prijavi
25. juni 2014.12 god. comment_178903 Odigrao je 2 meseca dobro ostale bljeskove na svakoj 5 utakmici po 10 minuta (Torres mod) ni ne racunamo. I ja vise verujem da se cuvao za SP. Prijavi
26. juni 2014.12 god. comment_178911 Ako je stvarno tako, onda treba očekivati da eksplodira sledeću sezonu. Ako ne bude tako, prodati ga što pre, po mogućnosti u januaru da mu ne padne cena :D Znači videćemo kako će odigrati od augusta do kraja decembra.. Prijavi
26. juni 2014.12 god. comment_178915 ne verujem da se čuvao,u stvari siguran sam u to kako je to moguće,šta nije trčao dovoljno,nije šutnuo loptu dovoljno jako?? verujem da je kod njega problem bio psihičke prirode,u glavi trebao je Murinjo da mu raspali par šamara Motka jedna da radi Prijavi
29. juni 2014.12 god. comment_179237 Koja je ovo prevara od igrača, pa sunce ti žarko. Više ni u Brazilu ne može sakriti svoje mane. Prijavi
29. juni 2014.12 god. comment_179242 Cae bolan sad ni u brazilu nevalja? Sta je s onog beka holandije? Jel jos uvijek bi njega prije luisa Prijavi
29. juni 2014.12 god. comment_179245 Cae bolan sad ni u brazilu nevalja? Sta je s onog beka holandije? Jel jos uvijek bi njega prije luisa Naravno da bih, mlađi i bit će sigurno i bolji. Al da budem iskren danas zakazao. Jbg i mladim majstorima se može omaknuti u jednoj od četiri utakmice. PS. Oscar da što prije ode, brazilska prevara kao i Ramires. (čak mi se čini da je i Hulk precijenjen). Prijavi
29. juni 2014.12 god. comment_179247 Mene fascinira kako od kada smo počeli kupovati mlade i talentirane igrače kada neki igrač dodje ili se povezuje sa nama koji je malo stariji odma on ne valja odigraće svega, 2, 3 sezone i slične spike. Pa ne mogu ti sve mladići biti u timu. Prijavi
1. juli 2014.12 god. comment_179400 Jel igrao Oscar protiv Cilea? Jeste, uposlio neymara 2 puta, dao mu sto postotne sanse, ali idiot nije dao gol. Prijavi
3. juli 2014.12 god. comment_179620 Vi svrsavate na Oscara koji za Chelsea vec dugi niz utakmica apsolutno nista nije pokazao. Cuvao se za Brazil, to dosta govori o njemu koliko ceni klub. Prijavi
3. juli 2014.12 god. comment_179631 Vi svrsavate na Oscara koji za Chelsea vec dugi niz utakmica apsolutno nista nije pokazao. Cuvao se za Brazil, to dosta govori o njemu koliko ceni klub. Ne mogu to oni da shvate, oprostit ćemo im (ovaj put). Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.