Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Oscar (2012-2017, 203 nastupa)

73 člana su glasala

1. 1.

• Da
      13%
      4
    • Ne
      86%
      25

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nakon 8 godina napustio Kinu kao legenda kluba. 248 nastupa; 77 golova i 141 asistencija 192 miliona eura zaradio za ovih 8 godina.  

• Dogodine kao asistent za izvodjne prekida ili nesto tako

• Skidam mu kapu za onaj mec sa Juvetom i sto je donio dosta kesa u klub sa svojom prodajom.

Objavljene slike

Ne mora da znači,njegov pad igre je posledica predstojećeg SP

mlad je,ima problema sa disciplinom kao i većina igrača iz Brazila,pala mu je koncentracija

u mislima još pre 6 meseci bio daleko od Čelzija,dal je tu moglo nešto da se promeni,popravi,to samo Murinjo zna,ne verujem da je njemu promako taj detalj

nekako imam utisak da je prema Oskaru bio malo blaži,Ramireša je izvredjao pošteno a znamo da je on pored Oskara najviše propao

opravdanja za to nema

zato stojim iza toga da je zaslužio sve kritike u drugom delu sezonu,pljuvanja su potpuno zaslužena

sad dal je to dovaljan razlog za prodaju(ovog leta),rekao bih da nije

zaslužuje još jednu priliku definitivno pod uslovom da mu se u budućnosti skrene pažnja na neke stvari a ako se u tom pravcu ne popravi prodati ga po kratkom postupku

• 2 sedmice kasnije...

Nema veze... Što bolje odigra, više će PSG dati para za njega :D
Ako nastavi ovako jedno 60 miliona ćemo uzeti za njega i dovesti Reusa :D

ovo bi bio posao godine.

Oscar has completed 16 successful tackles, so far the most in the 2014 FIFA World Cup 2014. Work rate

evo zašto bi voleo da ga Čelzi zadrži,ne postoji 10-tka koja tolko radi za tim

ajd možda Ture,al on je više box to box

e sad to što on pruža bolje partije u rep to je već neko drugo pitanje

Ja stvarno ne znam šta reći.

Mene ne može sekunde zadiviti niti jedan njegov nastup u Brazilu, ne zato što on igra loše (dapače, igra odlično - uz Neymara najbolji u reprezentaciji), nego zato što ja nisam navijač Brazila nego Chelseaja i mogu samo vrednovati njegove nastupe u plavom dresu koji su uz dužno poštovanje njegovim oscilacijama ispod očekivanja i ispod prosjeka.

Imao je on odlicnih partija u plavom dresu. Nadam se da je usporio drugi dio sezone zbog SP a ne da je pao u formi. Vidjeli smo majstora protiv PSG-a.

Sljedece sezone uz Hazarda nas najvazniji igrac vjerujem.

Imao je on odlicnih partija u plavom dresu. Nadam se da je usporio drugi dio sezone zbog SP a ne da je pao u formi. Vidjeli smo majstora protiv PSG-a.

Sljedece sezone uz Hazarda nas najvazniji igrac vjerujem.

Ja se nadam da je pad forme, ako se namerno štedeo sve vreme za SP, ne zaslužuje da odigra ni minut više za klub.

Ja se nadam da je pad forme, ako se namerno štedeo sve vreme za SP, ne zaslužuje da odigra ni minut više za klub.

Taman sam ovo htio reći, BRAVO Igi! 

Ma naravno da je imao on odličnih partija, a i jako loših. Kad se sve zbroji, to je ispod očekivanja za ove dvije sezone.

Odigrao je 2 meseca dobro ostale bljeskove na svakoj 5 utakmici po 10 minuta (Torres mod) ni ne racunamo. 

I ja vise verujem da se cuvao za SP. 

Ako je stvarno tako, onda treba očekivati da eksplodira sledeću sezonu. Ako ne bude tako, prodati ga što pre, po mogućnosti u januaru da mu ne padne cena :D Znači videćemo kako će odigrati od augusta do kraja decembra..

Cae bolan sad ni u brazilu nevalja? Sta je s onog beka holandije? Jel jos uvijek bi njega prije luisa

Naravno da bih, mlađi i bit će sigurno i bolji.

Al da budem iskren danas zakazao. Jbg i mladim majstorima se može omaknuti u jednoj od četiri utakmice.

PS. Oscar da što prije ode, brazilska prevara kao i Ramires.

(čak mi se čini da je i Hulk precijenjen).

Mene fascinira kako od kada smo počeli kupovati mlade i talentirane igrače kada neki igrač dodje ili se povezuje sa nama koji je malo stariji odma on ne valja odigraće svega, 2, 3 sezone i slične spike. Pa ne mogu ti sve mladići biti u timu.

Vi svrsavate na Oscara koji za Chelsea vec dugi niz utakmica apsolutno nista nije pokazao. Cuvao se za Brazil, to dosta govori o njemu koliko ceni klub.

Vi svrsavate na Oscara koji za Chelsea vec dugi niz utakmica apsolutno nista nije pokazao. Cuvao se za Brazil, to dosta govori o njemu koliko ceni klub.

Ne mogu to oni da shvate, oprostit ćemo im (ovaj put).

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.