Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Oscar (2012-2017, 203 nastupa)

73 člana su glasala

1. 1.

• Da
      13%
      4
    • Ne
      86%
      25

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Isto kucanice, hjooj smeta mi ova bijela, previse je bijela. Smeta mi velicina dresa koju oskar nosi. Daj ba. Ko sto rece zemo, nek igraju bez brojeva sto se mene tice
  • Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nakon 8 godina napustio Kinu kao legenda kluba. 248 nastupa; 77 golova i 141 asistencija 192 miliona eura zaradio za ovih 8 godina.  

• Dogodine kao asistent za izvodjne prekida ili nesto tako

• Skidam mu kapu za onaj mec sa Juvetom i sto je donio dosta kesa u klub sa svojom prodajom.

Objavljene slike

Kako sam uvjeren da ćete mijenjat mišljenje nakon samo par odigranih kola

Loš je , jako je loš ali slažem se s tobom , i ja mislim da će mnogi neke riječi progutati .

Kad je dosao u klub rekao je da na sebi ima teret broja 11 i nije se izborio sa tim teretom , mogu tek sad mislit kako ce se izborit sa duplim teretom broja 8 :D 

Loš je , jako je loš ali slažem se s tobom , i ja mislim da će mnogi neke riječi progutati .

Kakvo gutanje riječi? Pa normalno da ću da ga pljujem kad igra ko pola pičke. Kad stisne muda i obrve i kad zapne, pohvaliću ga. Dotad je za mene samo Emboaba.

NAJLOŠIJA karika u prvom poluvremenu od naših igrača, sve sam vam rekao.

Fabregas treba ići na njegovu poziciju, a Pogbu upariti s Matićem. Tada bi mljeli sve, ne bi se zaustavljali.

pa jeste li primjetili da ova legenda pocinje da igra  kao MIKEL :D defanzivnog veznog, vise je proveo vremena u dodavanju sa KEJhilom i Terijem nego naprijed.

Ma samo neka on proigra, progutacu i reci i govna ako treba.

Reci za gutanje:

Oscar je panjina brazilska i bolje bi mu bilo da ode u Amazoniju da se uklopi u sumu. Sa sve obrvama.

Meni nije bio ništa poseban, ali lijepa predasistencija.

Zavisi kako gledamo.S obzirom na ne bas tako sjajnu nasu igru do trenutka kad smo postigli gol,bio je medju zapazenijima.Barem je bio cesto na lopti,pokusavao(ko ne proba i ne moze pogresiti,ala Willian),pogodio stativu i onda odigrao sjajnu predasist. za Baneta.

PS. nisam ni ja neki njegov ljubitelj,ali danas je bio sasvim solidan.

Zasto ne izmisle i pred-predasistenciju?

Meni nije bio tako dobar... Previse gresaka je napravio, presporo je dodavao loptu, tj. kad dodje lopta kod njega, prodje neko vreme dok on razmisli kome da je posalje. Usporavao je kontranapade.

Pogodio je stativu, i pokrenuo akciju za 1. gol. Sve u svemu, mora to bolje.

Očekuje se mnogo više od njega, ali verujem da će igrati sve bolje i bolje kako sezona protiče... 

Fino zadnju utakmicu odigrom,nece ovaj nikud iz prvih 11 dok je Murinja jer je odlican u defanzivi.

Kako je loš, on ne može da prdne, treba dovesti jos jednog u sredini nećemo sa njim ništa izvući

Zasto bismo nekoga dovodili kada je Oscar buducnost kluba i jedan od najboljih igraca Chelsea-ja trenutno.

<3 Oscar <3

P:S: Pozdrav svim forumasima

Oscar možda jeste budućnost, ali trenutno je osrednji igrač. 

Biće on bolji. Verujmo Mourinhu, napraviće on od njega mašinu. Samo dok ga našteluje.

Na poziciji na kojoj on igra treba da igra kreativac kao sto je to bio Mata ili Fabregas. On to nije i nikad nece biti. Za njega je jedini spas desno krilo

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.