Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Oscar (2012-2017, 203 nastupa)

73 člana su glasala

1. 1.

• Da
      13%
      4
    • Ne
      86%
      25

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nakon 8 godina napustio Kinu kao legenda kluba. 248 nastupa; 77 golova i 141 asistencija 192 miliona eura zaradio za ovih 8 godina.  

• Dogodine kao asistent za izvodjne prekida ili nesto tako

• Skidam mu kapu za onaj mec sa Juvetom i sto je donio dosta kesa u klub sa svojom prodajom.

Objavljene slike

Preuzeto sa ChelseaFC.com

"Dok sam igrao za Internacional u Copa Libertadores, te u Ligi Prvaka Južne Amerike, dao sam neke važne golove, što je bilo odlično za moju karijeru, ali ovdje je drugačije. Chelsea je jedan od najvećih klubova na svijetu koji se bori u najvećim natjecanjima, i ja se nadam da ću se nastaviti poboljšavati i igrati dobro, te zabijati važne golove i ovdje. Zabio sam pet golova u Ligi Prvaka, i sad sam zabio prvoga u Europa Ligi, ali ja želim više." kaže Oscar.

Malo je govorio i o svom životu u Engleskoj.

"Jako sam sretan i uživamo svakim danom sve više i više, moja žena i obitelj. Svi smo sretni ovdje i upoznajemo London sve više. Počeo sam imati tečajeve engleskog jezika i poboljšavam se svaki put, pa za jedno dva-tri mjeseca mislim da ću moći bolje ga pričati. Jako sam sretan bez obzira na hladnoću. Adaptiram se igranju u Premier Ligi i Engleskoj općenito. Mislim da igram dobro, i sad počinjem igrati utakmice od prve minute, pa se samim time osjećam bolje. Ja se nadam da ću tako nastaviti, te da će mi to pomoći u daljnjem razvoju, jer želim pomoći klubu da pobijedi utakmice, te osvoji natjecanja i titule."
[quote name='Juelz Santana' timestamp='1361438053' post='108376']Igracina 5X bolji od Azara!!!![/quote]
opet ovaj
dijete drago da tebe sta nije opalilo u glavu, gdje ces Hazarda i Oscara porediti pobogu

Sent from my Brain using Tapatalk

[quote name='Rikky Luiz' timestamp='1361490945' post='108575']
Odgovorno tvrdim da je on trenutno naš najbolji i najraspoloženiji igrač.
[/quote]
Odgovorno se slazem !
Ocekivao sam da ce Chelsea biti znatno ubedljiviji protiv Sparte, na domacem terenu. A posto nije, njegov gol iz prve utakmice je visestruko dobio na vaznosti.
Treba ga koristit na 10-ci, ako tu ne može, onda ga povuć nazad. Nije on krilo i ne treba ga gušit tu.

Sinoć je najbolji bio, al kako gore reče kolega, nije imao s kim. Uglavnom, zna igrat lopte.
Debeli ne dize individualni kvalitet igraca, pa tako i citava ekipa stagnira. Ali opet Oscar pokaze znanje kao sinoc. Kakva peta, onako u prolazu. Perverzan fudbal ce ovi momci igrati pod normalnim trenerom. Perverzan!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.