Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Oscar (2012-2017, 203 nastupa)

73 člana su glasala

1. 1.

• Da
      13%
      4
    • Ne
      86%
      25

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nakon 8 godina napustio Kinu kao legenda kluba. 248 nastupa; 77 golova i 141 asistencija 192 miliona eura zaradio za ovih 8 godina.  

• Dogodine kao asistent za izvodjne prekida ili nesto tako

• Skidam mu kapu za onaj mec sa Juvetom i sto je donio dosta kesa u klub sa svojom prodajom.

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...

po meni najlošiji igrač (već neko vrijeme...)

dečko jednostavno na terenu ne može ništa...nit može proći nekoga, često gubi lopte, uglavnom samo negativne stvari donosi

ali žalosno je što nemaš koga umjesto njega stavit na krilo...

Poslati ga u Blackburn, Bolton, Stoke, Norwich, Blackpool ili tako neku ekipu na godinu dana. Da se malo očeliči, jer ja još uvijek nisam vidio da je ovaj čovjek odigrao utakmicu na Otoku kako Bog zapovjeda, uvijek nešto te malo tamo te malo ovamo - a podosta je plaćen.

Da li tko od vas misli da je bolje bilo da se umjesto njega doveo neki dobar igrač iz Njemačke tipa Reus, Goetze, Draxler, Schurrle, Kroos?

Kroos je sigurno bolji igrac od Oscara barem dva puta ali mislim da je njega nemoguce kupiti... Bayern ne prodaje tako lahko dobre igrace iz svoje skole..

A Goetze je preskup.

Nemamo sta vise misliti, kupili smo Oscara, prva sezona mu je u Engleskoj i moramo biti strpljivi...

Glupost u sta se sve pretvaramo,pa bezveze kudimo igraca koji se jos snalazi u ligi,momak je dobar i bice bolji,pa koliko likova mojih sto navijaju za Lpool i Arsenal,Milan sanjaju da im igra Oscar u timu,pricaju kakvu strasnu ekipu imamo a mi bi sve na pozajmicu.Ja vam kazem da je ovdje jedan veliki nesporazum u pitanju,mi sami sebe jebemo iz godine u godinu od kako je Mou otisao,evo bas zbog ovoga sto radimo u klubu,gdje se ne zna ko sta i kako radi nam se desavaju ovakvi ispadi.Nemamo stabilnost u klubu i jasne politike kluba,nagomilavamo igrace i saljemo ih na pozajmice,jedna velika glupost.Iako u poslednje vrijeme nisam bio zagrijan za Moua(koliko god cudno zvucalo) jedva cekam da se vrati,barem cemo biti postedjeni muka tipa imamo li dovoljno igraca za rotaciju,ko ce nam sad igrati kad zagusti,kad se neko povredi itd itd....

Oscar je buducnos kluba,treba mu dati vremena....

Oscar je, od dolaska u Chelsea samo pola sata igrao na svojoj pravoj, prirodnoj, urodjenoj poziciji(CMF), i to danas, protiv Citya. 

I bio

je dobar. Iznosio lopte, delio tacne pasove.... Nije decko kriv sto onaj ko treba da sastavlja tim ne zna koji igrac igra na kojoj poziciji. 

A uporedjivanje Oscara sa igracima iz Bundeslige je cista glupost. 

kako je momak dobro igrao kod RDMa, pa jod ona utakmica protiv Juventusa, u obe utakmice je bio odlican Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Oscar je, od dolaska u Chelsea samo pola sata igrao na svojoj pravoj, prirodnoj, urodjenoj poziciji(CMF), i to danas, protiv Citya. 

I bio

je dobar. Iznosio lopte, delio tacne pasove.... Nije decko kriv sto onaj ko treba da sastavlja tim ne zna koji igrac igra na kojoj poziciji. 

A uporedjivanje Oscara sa igracima iz Bundeslige je cista glupost. 

Prva mu je sezona, i ne treba očekivati da igra savršeno. Ali da mu je samo Benitez kriv je čista glupost, igraju i drugi pod Benitezom i to na svakavim pozicijama pa uspiju odigrat nešto. Igrao je često i AMF-a gdje bi se ipak trebao snalaziti jer je često igrao na toj poziciji i prije. Bit će on dobar ali ako će mu ovakve stvari kočiti karijeru onda se brinem.

Oscar je iz Brazila i njihove ekstra lezerne lige stigao u najzahtjevniju i normalno da ce mu trebalo malo vise vremena nego inace.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.