24. april 2013.13 god. comment_118062 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=P76FlypV4co :D legenda ahahahhahahah a obratite pažnju na kraj klipa ahahahahahahaahah Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118068 Bolji mu je engleski od Tevezovog koji vise i ne prica na engleskom nego ima prevodioca... Prijavi
28. april 2013.13 god. comment_119038 sestra zabio momak evo druga utakmica 2 gola u premier ligi, znaci procepilo je i njega Prijavi
29. april 2013.13 god. comment_119146 malo ga jebe prijem lopte, često zna ići u nekakav dupli pas i onda kad mu suigrač vrati on ju uštopa 3 metra od sebe i naravno izgubi ne može se današnji brzi nogomet igrati bez sposobnosti dobrog štopanja a gledam malo ove druge mlade talente kao Shaqiri, to je sve perfekcija u štopanju i svemu, savršenstvo morat će popraviti te stvari jer u suprotnom neće nikada postati vrhunski igrač Prijavi
29. april 2013.13 god. comment_119171 malo ga jebe prijem lopte, često zna ići u nekakav dupli pas i onda kad mu suigrač vrati on ju uštopa 3 metra od sebe i naravno izgubi ne može se današnji brzi nogomet igrati bez sposobnosti dobrog štopanja a gledam malo ove druge mlade talente kao Shaqiri, to je sve perfekcija u štopanju i svemu, savršenstvo morat će popraviti te stvari jer u suprotnom neće nikada postati vrhunski igrač To je njegov stil igre. Oscar je igrač koji je stalno u pokretu, uvijek traži loptu, nudi se, i pokušava uvijek primiti tako da mu lopta dođe na pola metra, metar od njega da bi mogao ponovo odigrati brzo i nastaviti kretnju. Zbog toga se često služi petom, jer kad gurne loptu petom ona mu se vrati ispred njega, a ne među noge. Recimo, to nikad nećeš vidjeti od Mikela, ili drugih zadnjih veznih igrača zato što nemaju brzinu u prvih nekoliko koraka da stignu for koji sebi daju. Oscar to ima i to koristi dobro. Pogledaj kako je jučer primio Lampsov pas i dao odličan gol, sve u par sekundi. Prijavi
1. maj 2013.13 god. comment_119399 jel ko primjetio kakvu mu seka ima zastitu za iPhone? Pored nje onakve, mislim da nikoga ne zanima "boks" Prijavi
1. maj 2013.13 god. comment_119444 Igra mnogo bolje u zadnje vrijeme . Ne igra, samo je zabio par golova. Prijavi
5. maj 2013.13 god. comment_120088 U drugom poluvremenu puno bolji jer je više igrao u sredini, siguran sam da bi pokazao svu raskoš svog talenta da igra na poziciju koja mu odgovara Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120909 U drugom poluvremenu puno bolji jer je više igrao u sredini, siguran sam da bi pokazao svu raskoš svog talenta da igra na poziciju koja mu odgovara Tako je.Jedna od mnogih benitezovih pogresaka je sto ga ne stavlja da igra u sredini jer to je njegova pozicija. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120912 A jebaji ga, i Mata puno bolje igra u sredini nego na krilu, ne mogu obojica u sredinu... Prijavi
16. maj 2013.13 god. comment_123129 Oscar dobio nagradu za najlepsi gol sezone. Bravo Oscare. Prijavi
16. maj 2013.13 god. comment_123163 Bas sam i glasao za njegov gol, Luizov protiv Basela je najljepsi ako gledamo sut, ali onaj potez, izbacivanje Pirla prvim dodirom i prekrasan sut iz okreta ma perfektan gol :) Prijavi
17. maj 2013.13 god. comment_123191 Želim da riješimo jednu stvar... mnogo vas govori kako bi on trebao igrati iza Mate, kao centralni. Ja mislim da on možda i je igrao centralnog u bivšem klubu ali u formaciji 4-3-3 gdje je opet imao dvojicu iza sebe, kao što je Lampard nekad igrao kod nas s Ballackom i Makeleleom iza sebe, to dođe na slično kao da igra ofenzivnog. Neka mi netko da neki dobar dokaz da je on igrao kao (pred)zadnji igrač veznog reda i to većinu utakmica, ne sad jednu-dvije... inače ja ne vjerujem u ovu teoriju. Prijavi
17. maj 2013.13 god. comment_123199 Ja mislim da bi on najbolje igrao na poziciji AMF, ono što sad Mata igra Prijavi
22. maj 2013.13 god. comment_124483 Želim da riješimo jednu stvar... mnogo vas govori kako bi on trebao igrati iza Mate, kao centralni. Ja mislim da on možda i je igrao centralnog u bivšem klubu ali u formaciji 4-3-3 gdje je opet imao dvojicu iza sebe, kao što je Lampard nekad igrao kod nas s Ballackom i Makeleleom iza sebe, to dođe na slično kao da igra ofenzivnog. Neka mi netko da neki dobar dokaz da je on igrao kao (pred)zadnji igrač veznog reda i to većinu utakmica, ne sad jednu-dvije... inače ja ne vjerujem u ovu teoriju. Nisi gledao Olimpijske igre. Brazil je igrao 4-3-3 sa jednim DMFom i dva CMFa. Oscar je jedini bio konstanta, dok su ostale dve pozicije popunjavali Romulo, Paulinho, Danilo... I tako kroz ceo turnir. Nije propustio niti jedan mec, a odigrao je na vrhunskom nivou. Ja ne znam gde si ti video da neko jos koristi 4-3-3 sa 2 DMF-a. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.