Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Oscar (2012-2017, 203 nastupa)

73 člana su glasala

1. 1.

• Da
      13%
      4
    • Ne
      86%
      25

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nakon 8 godina napustio Kinu kao legenda kluba. 248 nastupa; 77 golova i 141 asistencija 192 miliona eura zaradio za ovih 8 godina.  

• Dogodine kao asistent za izvodjne prekida ili nesto tako

• Skidam mu kapu za onaj mec sa Juvetom i sto je donio dosta kesa u klub sa svojom prodajom.

Objavljene slike

malo ga jebe prijem lopte, često zna ići u nekakav dupli pas i onda kad mu suigrač vrati on ju uštopa 3 metra od sebe i naravno izgubi

ne može se današnji brzi nogomet igrati bez sposobnosti dobrog štopanja

a gledam malo ove druge mlade talente kao Shaqiri, to je sve perfekcija u štopanju i svemu, savršenstvo

morat će popraviti te stvari jer u suprotnom neće nikada postati vrhunski igrač

malo ga jebe prijem lopte, često zna ići u nekakav dupli pas i onda kad mu suigrač vrati on ju uštopa 3 metra od sebe i naravno izgubi

ne može se današnji brzi nogomet igrati bez sposobnosti dobrog štopanja

a gledam malo ove druge mlade talente kao Shaqiri, to je sve perfekcija u štopanju i svemu, savršenstvo

morat će popraviti te stvari jer u suprotnom neće nikada postati vrhunski igrač

To je njegov stil igre. Oscar je igrač koji je stalno u pokretu, uvijek traži loptu, nudi se, i pokušava uvijek primiti tako da mu lopta dođe na pola metra, metar od njega da bi mogao ponovo odigrati brzo i nastaviti kretnju. Zbog toga se često služi petom, jer kad gurne loptu petom ona mu se vrati ispred njega, a ne među noge. Recimo, to nikad nećeš vidjeti od Mikela, ili drugih zadnjih veznih igrača zato što nemaju brzinu u prvih nekoliko koraka da stignu for koji sebi daju. Oscar to ima i to koristi dobro.

Pogledaj kako je jučer primio Lampsov pas i dao odličan gol, sve u par sekundi.

U drugom poluvremenu puno bolji jer je više igrao u sredini, siguran sam da bi pokazao svu raskoš svog talenta da igra na poziciju koja mu odgovara

Tako je.Jedna od mnogih benitezovih pogresaka je sto ga ne stavlja da igra u sredini jer to je njegova pozicija.

Bas sam i glasao za njegov gol, Luizov protiv Basela je najljepsi ako gledamo sut, ali onaj potez, izbacivanje Pirla prvim dodirom i prekrasan sut iz okreta ma perfektan gol :)

Želim da riješimo jednu stvar... mnogo vas govori kako bi on trebao igrati iza Mate, kao centralni.

Ja mislim da on možda i je igrao centralnog u bivšem klubu ali u formaciji 4-3-3 gdje je opet imao dvojicu iza sebe, kao što je Lampard nekad igrao kod nas s Ballackom i Makeleleom iza sebe, to dođe na slično kao da igra ofenzivnog.

Neka mi netko da neki dobar dokaz da je on igrao kao (pred)zadnji igrač veznog reda i to većinu utakmica, ne sad jednu-dvije... inače ja ne vjerujem u ovu teoriju.

Želim da riješimo jednu stvar... mnogo vas govori kako bi on trebao igrati iza Mate, kao centralni.

Ja mislim da on možda i je igrao centralnog u bivšem klubu ali u formaciji 4-3-3 gdje je opet imao dvojicu iza sebe, kao što je Lampard nekad igrao kod nas s Ballackom i Makeleleom iza sebe, to dođe na slično kao da igra ofenzivnog.

Neka mi netko da neki dobar dokaz da je on igrao kao (pred)zadnji igrač veznog reda i to većinu utakmica, ne sad jednu-dvije... inače ja ne vjerujem u ovu teoriju.

Nisi gledao Olimpijske igre. 

Brazil je igrao 4-3-3 sa jednim DMFom i dva CMFa. Oscar je jedini bio konstanta, dok su ostale dve pozicije popunjavali Romulo, Paulinho, Danilo... 

I tako kroz ceo turnir. Nije propustio niti jedan mec, a odigrao je na vrhunskom nivou. 

Ja ne znam gde si ti video da neko jos koristi 4-3-3 sa 2 DMF-a. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.