Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Oscar (2012-2017, 203 nastupa)

73 člana su glasala

1. 1.

• Da
      13%
      4
    • Ne
      86%
      25

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Necu veceras da komentarisem,nemam nista lose reci protiv momaka,samo me jedna stvar veceras zabrinula, a to je izgleda da sve vise na njega uticu braca "tuc-muc",sjecam se dve lijepe sanse(bila je i treca kada je Hazardu dodao na samom pocetku ali ajde dobro) gdje bi on dao bar jedan gol iz tih situacija da je sutao iz prve,previse mulja, ceka a moze se to brze zavrsiti ...... :)>- KTBFFH :)>-
  • Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nakon 8 godina napustio Kinu kao legenda kluba. 248 nastupa; 77 golova i 141 asistencija 192 miliona eura zaradio za ovih 8 godina.  

• Dogodine kao asistent za izvodjne prekida ili nesto tako

• Skidam mu kapu za onaj mec sa Juvetom i sto je donio dosta kesa u klub sa svojom prodajom.

Objavljene slike

u prvom poluvremenu igrao jako dobro imao onu dobro istrcanu kontru za Hazarda i lijepu priliku za gol.ali u drugom poluvremenu lose skroz kao i ostali u ekipi.
Meni osobno sinoc odlican . Kako istrcana kontra kao u najboljim danima Chelsea , steta sto je Hazard promasio , odnosno nije promasio nego je Buffon na srecu odbranio .
  • 2 sedmice kasnije...
Šteta zbog ovog momka što smo ispali iz Lige prvaka. Vidi se da mu ovo natjecanje leži, ono baš pravo. Ponovo zgoditak.
[quote name='Brane' timestamp='1354746074' post='93166']
[img]http://cadfael.tv/image/src/1354742258481.gif[/img]
[/quote]

Pazi putanju lopte.... Svaki gol mu je jedinstven.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1355414812' post='94442']
Oškar. Tako se čita njegovo ime:

[url="http://chelseabalkan.com/index.php/item/3092-oscar-corinthians-je-jak-kao-chelsea.html"]http://chelseabalkan...ao-chelsea.html[/url]
[/quote]

I je li to razlog da se ime njegove teme promijeni u "Oškar"?? Dajte ljudi šta vam je, P.S. Cae ovdje ne ciljam na tebe nego na onoga ko je promijenio to, pa bio to ti ili neko sedmi. :P
Koliko ja znam u Brazilu se čita Oskar, Ramires, Luiz, dakle bez kvačica, dok se u Portugalu Ramireš, Luiž, a za Oscara nisam siguran da i u jednom jeziku ide Oškar.

I dobro vam Spaha kaže ne piše se onako kako se čita, pa ko je vidio okrenit čovjeku ime, piši onako kako se piše, a ne čita.
"Englezi izgovaraju normalno"

Pa valjda se na portugalskom izgovara normalno, a ne na engleskom pošto su to Brazilci. :D Zamisli da se zoveš Dejan, Englezi bi to čitali kao Dedžan, da li je to "normalno" izgovaranje? : >
A Luiz je Luis. :) Čuo sam da je neki komentator izgovorio Oškar, samo ne znam na kom jeziku, mada mislim da je Oskar pravilno.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1355414812' post='94442']
Oškar. Tako se čita njegovo ime:

[url="http://chelseabalkan.com/index.php/item/3092-oscar-corinthians-je-jak-kao-chelsea.html"]http://chelseabalkan...ao-chelsea.html[/url]
[/quote]
Kako su samo ishvaljeni nasi igraci , drama .
[quote name='El_Nino' timestamp='1355419743' post='94455']
Koliko ja znam u Brazilu se čita Oskar, Ramires, Luiz, dakle bez kvačica, dok se u Portugalu Ramireš, Luiž, a za Oscara nisam siguran da i u jednom jeziku ide Oškar.

I dobro vam Spaha kaže ne piše se onako kako se čita, pa ko je vidio okrenit čovjeku ime, piši onako kako se piše, a ne čita.
[/quote]
Inace se i u Brazilu i Portugalu cita isto jer je isti jezik u pitanju :P
[quote name='Elao' timestamp='1355433603' post='94495']
Inace se i u Brazilu i Portugalu cita isto jer je isti jezik u pitanju :P
[/quote]
E vidiš nije potpuno isti ima razlika, jer imaš brazilsko-portugalski i portugalski, i među njima postoje male razlike, kao što je s i š, tako je u Brazilu Ramire[b]s[/b], a u Portugalu Ramire[b]š[/b]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.