9. juni 2013.13 god. comment_128471 oscar je vrhunski igrač i nadam se da će ga mou znat koristit osim toga mazacar predobro zvući šteta da to izgubimo... Prijavi
9. juni 2013.13 god. comment_128478 ima u njemu nesto ali to jos nije pokazao na terenu,veliki je on potencijal Prijavi
10. juni 2013.13 god. comment_128533 Doktor skolski zavukao Francuzima, opet bolj od Neymara, opet ispred Moure u startnoj. Koju poziciju je igrao, to me zanima? Imas kakav klip te utakmice? _________________________________ Edit: Evo nasao sam i izgleda da je igrao centralnog veznog. http://www.dailymotion.com/video/x10qm6z_brazil-3-0-france-all-goals-09-06-2013-ourmatch-net_sport http://sportsport.ba/ino_fudbal/brazil-ubjedljivo-slavio-protiv-tricolora/106777 Prijavi
10. juni 2013.13 god. comment_128560 Sinoć najbolji pojedinac na tekmi, iako je igrao 60 i kusur minuta. Strartao na desnom krilu, ali onda ode u sredinu i razvali sve. Majstor je, te najbolji igrač ovog današnjeg Brazila, bez ikakve dvojbe. Prijavi
10. juni 2013.13 god. comment_128562 Citam negdje da je u zadnjih 7 utakmica koje je odigrao za Brazil bio MOTM . Ne znam da li je istina . Prijavi
10. juni 2013.13 god. comment_128577 Da, da poceo kao krilo. Ali posto je bilo jasno da Hulk, Neymar Gustavo i Paulinho ne mogu ni blizu dovoljno dobro da kreiraju igru, presao u sredinu, i preuzeo stvar u svoje noge. Agresivan dosta, stalno bio oko protivnickog igraca koji ima loptu, vracao se do desnog beka cak. A odigrao 73 utakmice ove sezone. Prijavi
10. juni 2013.13 god. comment_128606 Sinoć najbolji pojedinac na tekmi, iako je igrao 60 i kusur minuta. Strartao na desnom krilu, ali onda ode u sredinu i razvali sve. Majstor je, te najbolji igrač ovog današnjeg Brazila, bez ikakve dvojbe. Ja bih rekao da je Moura jednako dobar. Sviđa mi se kod obojice kako brzo i kvalitetno razmišljaju s loptom. Tehničke kvalitete je suvišno komentirat. Vrh. Prijavi
10. juni 2013.13 god. comment_128682 Njemu je mjesto u sredini i tu nema dalje. I sad kad razmišljam o Mati i njemu, kako bi mogli igrati, sjetim se velikog Luisa Figa, sporog krilnog igrača besprijekorne tehnike, nešto što ne bi bilo loše da Mata postane. Takva krila su istina izumrla ali valjalo bi probat, Oscara tom prilikom stavit u sredinu naravno. Prijavi
10. juni 2013.13 god. comment_128695 Njemu je mjesto u sredini i tu nema dalje. I sad kad razmišljam o Mati i njemu, kako bi mogli igrati, sjetim se velikog Luisa Figa, sporog krilnog igrača besprijekorne tehnike, nešto što ne bi bilo loše da Mata postane. Takva krila su istina izumrla ali valjalo bi probat, Oscara tom prilikom stavit u sredinu naravno. A realno, kralju, šta onda s Piazonom? :/ Prijavi
10. juni 2013.13 god. comment_128705 Da je Piazon toliko dobar da izgura Oscara igrao bi u Malagi... Piazon je potencijal ali Oscar zasad debelo prednjači pred njim... Prijavi
10. juni 2013.13 god. comment_128718 A realno, kralju, šta onda s Piazonom? :/ Realno, kralju, za njega je klupa :/ Prijavi
10. juni 2013.13 god. comment_128720 [quote name="Tinmar" post="128718" timestamp="1370906275"] Realno, kralju, za njega je klupa :/[/quote] Realno, kraljevi, za njega je jos jedna posudba :/ Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Prijavi
11. juni 2013.13 god. comment_128794 Da je Piazon toliko dobar da izgura Oscara igrao bi u Malagi... Piazon je potencijal ali Oscar zasad debelo prednjači pred njim... Nije on bolji od Oscara, a da ga nisi gledao u Malagi - nisi. Da jesi, znao bi da njegova igra nije razlog zbog kojeg nije dobijao sanse ;) Prijavi
11. juni 2013.13 god. comment_128861 Nije on bolji od Oscara, a da ga nisi gledao u Malagi - nisi. Da jesi, znao bi da njegova igra nije razlog zbog kojeg nije dobijao sanse ;) Prvu tekmu sam mu gleda, gleda sam i još par puta kad je ulazio, jer sam pratio Malagu za kladaru.. :D Nisam ja reka da je on loš, daleko od toga, veliki potencijal u to nema sumnje i samo nek dobije pravu priliku i vjerujem da će ju iskoristit. Ali opet Oscar je više plaćen a naša uprava to gleda, a ne bi se libio reć da je Oscar bolji od Lucasa, bar zasad, ne kažem da Piazon ne može bit bolji u budućnosti od Oscara.. Prijavi
11. juni 2013.13 god. comment_128875 Nemaš se šta libit, Oscar je bolji i to je neupitno, Oscar je dosta toga pokazao za prvu sezonu i još da je igrao na prirodnoj poziciji sigurno bi pokazao još više i siguran sam da će pod Mourinhom eksplodirati Prijavi
11. juni 2013.13 god. comment_128920 Igraće ko zasluzi i to je to. Pored jakog prvog tima,treba nam i jaka klupa,to je realnost. Tako da neće biti igrača za bacanje + kupovi...biće prilike za sve.ПоÑлато Ñа ST26i кориÑтећи Тапаток 2 Prijavi
15. juni 2013.13 god. comment_129822 Poredite Oscara i Piazona, ko´ da ste djeca. Pa Oscar igra za A selekciju BRAZILa i to vec 2 godine standardan. Zar vam to nije dovoljno! Piazon treba jos pure da jede da bi dostigao status i igre Oscara. Prijavi
16. juni 2013.13 god. comment_129833 Savršeno igra u repki, večeras opet izdominirao kakva asistencija bio jedan od najboljih na terenu ! Prijavi
16. juni 2013.13 god. comment_129847 Poredite Oscara i Piazona, ko´ da ste djeca. Pa Oscar igra za A selekciju BRAZILa i to vec 2 godine standardan. Zar vam to nije dovoljno! Piazon treba jos pure da jede da bi dostigao status i igre Oscara. Cae... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.