Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Oscar (2012-2017, 203 nastupa)

73 člana su glasala

1. 1.

• Da
      13%
      4
    • Ne
      86%
      25

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

oscar je vrhunski igrač i nadam se da će ga mou znat koristit osim toga mazacar predobro zvući šteta da to izgubimo...

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nakon 8 godina napustio Kinu kao legenda kluba. 248 nastupa; 77 golova i 141 asistencija 192 miliona eura zaradio za ovih 8 godina.  

• Dogodine kao asistent za izvodjne prekida ili nesto tako

• Skidam mu kapu za onaj mec sa Juvetom i sto je donio dosta kesa u klub sa svojom prodajom.

Objavljene slike

ima u njemu nesto ali to jos nije pokazao na terenu,veliki je on potencijal

Doktor skolski zavukao Francuzima, opet bolj od Neymara, opet ispred Moure u startnoj.

Koju poziciju je igrao, to me zanima?

Imas kakav klip te utakmice?

Edit: Evo nasao sam i izgleda da je igrao centralnog veznog.

http://www.dailymotion.com/video/x10qm6z_brazil-3-0-france-all-goals-09-06-2013-ourmatch-net_sport

http://sportsport.ba/ino_fudbal/brazil-ubjedljivo-slavio-protiv-tricolora/106777

Sinoć najbolji pojedinac na tekmi, iako je igrao 60 i kusur minuta.   

Strartao na desnom krilu, ali onda ode u sredinu i razvali sve.  Majstor je, te najbolji igrač ovog današnjeg Brazila, bez ikakve dvojbe.

Da, da poceo kao krilo. Ali posto je bilo jasno da Hulk, Neymar Gustavo i Paulinho ne mogu ni blizu dovoljno dobro da kreiraju igru, presao u sredinu, i preuzeo stvar u svoje noge. 
Agresivan dosta, stalno bio oko protivnickog igraca koji ima loptu, vracao se do desnog beka cak. 

A odigrao 73 utakmice ove sezone. 

Sinoć najbolji pojedinac na tekmi, iako je igrao 60 i kusur minuta.   

Strartao na desnom krilu, ali onda ode u sredinu i razvali sve.  Majstor je, te najbolji igrač ovog današnjeg Brazila, bez ikakve dvojbe.

Ja bih rekao da je Moura jednako dobar. Sviđa mi se kod obojice kako brzo i kvalitetno razmišljaju s loptom. Tehničke kvalitete je suvišno komentirat. Vrh.

Njemu je mjesto u sredini i tu nema dalje. I sad kad razmišljam o Mati i njemu, kako bi mogli igrati, sjetim se velikog Luisa Figa, sporog krilnog igrača besprijekorne tehnike, nešto što ne bi bilo loše da Mata postane. Takva krila su istina izumrla ali valjalo bi probat, Oscara tom prilikom stavit u sredinu naravno.

Njemu je mjesto u sredini i tu nema dalje. I sad kad razmišljam o Mati i njemu, kako bi mogli igrati, sjetim se velikog Luisa Figa, sporog krilnog igrača besprijekorne tehnike, nešto što ne bi bilo loše da Mata postane. Takva krila su istina izumrla ali valjalo bi probat, Oscara tom prilikom stavit u sredinu naravno.

A realno, kralju, šta onda s Piazonom? :/

Da je Piazon toliko dobar da izgura Oscara igrao bi u Malagi... Piazon je potencijal ali Oscar zasad debelo prednjači pred njim... 

[quote name="Tinmar" post="128718" timestamp="1370906275"] Realno, kralju, za njega je klupa :/[/quote] Realno, kraljevi, za njega je jos jedna posudba :/ Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Da je Piazon toliko dobar da izgura Oscara igrao bi u Malagi... Piazon je potencijal ali Oscar zasad debelo prednjači pred njim... 

Nije on bolji od Oscara, a da ga nisi gledao u Malagi -  nisi. Da jesi, znao bi da njegova igra nije razlog zbog kojeg nije dobijao sanse ;)

Nije on bolji od Oscara, a da ga nisi gledao u Malagi -  nisi. Da jesi, znao bi da njegova igra nije razlog zbog kojeg nije dobijao sanse ;)

Prvu tekmu sam mu gleda, gleda sam i još par puta kad je ulazio, jer sam pratio Malagu za kladaru.. :D 
Nisam ja reka da je on loš, daleko od toga, veliki potencijal u to nema sumnje i samo nek dobije pravu priliku i vjerujem da će ju iskoristit. Ali opet Oscar je više plaćen a naša uprava to gleda, a ne bi se libio reć da je Oscar bolji od Lucasa, bar zasad, ne kažem da Piazon ne može bit bolji u budućnosti od Oscara.. 

Nemaš se šta libit, Oscar je bolji i to je neupitno, Oscar je dosta toga pokazao za prvu sezonu i još da je igrao na prirodnoj poziciji sigurno bi pokazao još više i siguran sam da će pod Mourinhom eksplodirati

Igraće ko zasluzi i to je to. Pored jakog prvog tima,treba nam i jaka klupa,to je realnost. Tako da neće biti igrača za bacanje + kupovi...biće prilike za sve.

Послато са ST26i користећи Тапаток 2

Poredite Oscara i Piazona, ko´ da ste djeca.

Pa Oscar igra za A selekciju BRAZILa i to vec 2 godine standardan. Zar vam to nije dovoljno!

Piazon treba jos pure da jede da bi dostigao status i igre Oscara.

Poredite Oscara i Piazona, ko´ da ste djeca.

Pa Oscar igra za A selekciju BRAZILa i to vec 2 godine standardan. Zar vam to nije dovoljno!

Piazon treba jos pure da jede da bi dostigao status i igre Oscara.

Cae...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.