Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Oscar (2012-2017, 203 nastupa)

73 člana su glasala

1. 1.

• Da
      13%
      4
    • Ne
      86%
      25

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

[quote name='Tinmar' timestamp='1358447850' post='102389']
Mazakar nikad neće biti sila, cijenim tvoje mišljenje ali to je jednostavno tako, ni Mata ni Oscar nikad svoj puni potencijal neće iskoristiti na krilu, jedino je Eden podjednako dobar i na krilu i u sredini. Ako Oscar ode dublje u vezu onda može, ovako - ne bih rekao. Mazases bro, Mazases...
[/quote]

slažem se s tobom
po meni čak ni Eden nije tolko dobar na krilu kolko bi mogao biti na mjestu desetke gdje Mata igra
  • Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nakon 8 godina napustio Kinu kao legenda kluba. 248 nastupa; 77 golova i 141 asistencija 192 miliona eura zaradio za ovih 8 godina.  

• Dogodine kao asistent za izvodjne prekida ili nesto tako

• Skidam mu kapu za onaj mec sa Juvetom i sto je donio dosta kesa u klub sa svojom prodajom.

Objavljene slike

Ja ne znam zasto ste vi optereceni time da Mata, Oscar i Hazard moraju igrati u istoj liniji, da bi bili uspesni.
Ako Benitez izostavlja Oscara, ne znaci da ce tako biti i sa drugim trenerima.
Odlazak Lampsa je sve blizi, tako da se njemu otvara mesto u sredini terena, gde je i najjaci.
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1358862894' post='103385']
Ja ne znam zasto ste vi optereceni time da Mata, Oscar i Hazard moraju igrati u istoj liniji, da bi bili uspesni.
Ako Benitez izostavlja Oscara, ne znaci da ce tako biti i sa drugim trenerima.
Odlazak Lampsa je sve blizi, tako da se njemu otvara mesto u sredini terena, gde je i najjaci.
[/quote]
Čekaj, o čemu mi pričamo?
Ja (a i još neki ovdje, jel) cijelo vrijeme tvrdim da oni ne mogu tako dobro igrati u istoj liniji, a to da Oscar može igrati uz Ramiresa pozadi to je druga priča, ako fizički to može podnijeti onda nema problema... Nitko nije rekao da mu ne odgovara ta pozicija.
Znači, Oscar sigurno nije za krilo. Oscar je ili za desetku ili ono mjesto iza desetke. Mata je desetka, grijeh bi ga bio maknuti odatle. Iza desetke može igrati, pogotovo kad Lampard oslabi, uz defenzivca. I onda to nije Mazacar, nego MazaXY, vjerojatno MazaSES, eventualno MazaRIN, a naš Grammy iza njih. Eto
I dalje tvrdim da je Robbie pronašao našu najbolju postavku, naravno ona se može ponekad mijenjati ali to je po meni to. Dakle:

____________Cech____________
Bane___Luiz______Terry_____Cole
_______Obi_____Ramiz_________
Mata_______Oscar________Hazard
___________Demba____________

U ovom momentu možda Cahill ispred Luiza, ali to je finesa. FSW ubija Oscara sa svojim fiks idejama, momak ne zna šta igra a onda na kraju ne igra ništa. Nit je krilo, nit vezni, nit polušpica...
[quote name='Wisey' timestamp='1358881050' post='103463']
Nit je krilo, nit vezni, nit polušpica...
[/quote]

Apsolutno se slazem.
Da bi momak napredovao konobar mora otici, posto ce to biti za nekoliko mjeseci ne brinem jer znam da ce pod drugim trenerom opet pronaci poziciju. Sezona je i ovako izgubljena skroz, nek se naigra gdje god kada ovaj mamlaz ode, Oscar ce imati dovoljno utakmica u Premiershipu za narednu sezonu zapet kao pracka B-)
A ko zna kako mu lude ideje daje rumeni..
Kod Robbiea je Oscar stalno mijenjao mjesta sa Matom i Hazardom te tako dosta puta ulazio u sredinu a sad stalno nesto visi uz aut liniju.
Izgleda da su konobaru ostale u sjecanju strasne partije virtuoza iz Liverpoola Alberta Riere.
[quote name='Wisey' timestamp='1358881050' post='103463']
I dalje tvrdim da je Robbie pronašao našu najbolju postavku, naravno ona se može ponekad mijenjati ali to je po meni to. Dakle:

[/quote]

Meni se vise svidja kad Lamps igra u sredini sa Obijem ili Ramiresom, iako je u godinama, ali je sigruno korisniji i da tim bolje igra kada je on na terenu...

Oscar se jos navikava na premiership, na drugaciji stil igre, drugaciji mentalitet itd.
22 mu je godine, mlad, talentovan, vidjeli smo ga kako igra u reprezentaciji i to mnogo govori.
Mata je prosle sezone bio odlican a ove sezone je mnogo bolji, takodjer Luiz, pa i Ramires koji posljednjih utakmica ocarava..
Oscarove prave carolije mozemo vidjeti tek sljedece sezone.
[quote name='ADiS' timestamp='1358895784' post='103523']
Meni se vise svidja kad Lamps igra u sredini sa Obijem ili Ramiresom, iako je u godinama, ali je sigruno korisniji i da tim bolje igra kada je on na terenu...

Oscar se jos navikava na premiership, na drugaciji stil igre, drugaciji mentalitet itd.
22 mu je godine, mlad, talentovan, vidjeli smo ga kako igra u reprezentaciji i to mnogo govori.
Mata je prosle sezone bio odlican a ove sezone je mnogo bolji, takodjer Luiz, pa i Ramires koji posljednjih utakmica ocarava..
Oscarove prave carolije mozemo vidjeti tek sljedece sezone.
[/quote]
Lamps može upasti naravno, zato i jest tu u ekipi i on je strašno koristan igrač. On je trebao podijeliti minutažu s Obijem i Ramizom + naravno Oriol i po meni je dosta velika greška što su se riješili Meirelesa.
E moj Oscar, ti veceras samo Cechu nisi smetao... Hem se setas po terenu ko kakva dama, hem nikakve koristi od tebe a barem da odes u stranu pa da rasiris igru, ti odes kod Dembe da mu gladis muda...
[quote name='ADiS' timestamp='1358979275' post='103809']
E moj Oscar, ti veceras samo Cechu nisi smetao... Hem se setas po terenu ko kakva dama, hem nikakve koristi od tebe a barem da odes u stranu pa da rasiris igru, ti odes kod Dembe da mu gladis muda...
[/quote]
Baš je strašno loš u zadnje vrijeme. Nekako je 'slučajnost' da se to potrefilo od dolaska FSW-a. Bože dragi, kakvu igračinu onaj idiot uspijeva upropastiti.
Još ti pure dečko trebaš pojesti, al polako ti, nedaj se smetat, mlad si, nebrušeni dijamant kažu. Trž. vrijednost
32 milijuna, malo sutra
Sent from my LT26i using Tapatalk 2

[quote name='Kalouda' timestamp='1359017541' post='103930']
slaba igra skroz, ne znam šta mu je zadnjih par utakmica
[/quote]
Pitaj konobara i njegovu glupu postavku.
Pa budala bi shvatila da Oscar nije za krila.
Nije ovdje problem samo to što on igra na "krilu". Pa svi znamo da se Mata i Oscar (a i Hazard) rotiraju, bilo je i Oscara u sredini, bio je puno i pred golom te propuštao šanse. Istina, treba mu bolja pozicija u momčadi, koja mu više odgovara ali ovo nije ličilo ni na što. Swansea je imao 2:0 i dobro su se branili a naši su pokušavali beskonačnim zabijanjem u sredinu, nitko da prođe po liniji i napravi nereda. Mislim, nemojte me sad ubit tu ali ja mislim da su Oscar i Mata i zamijenili mjesta da to ne bi OVDJE, u ovoj tekmi, puno pomoglo i da bi bilo više manje isti k.
[quote name='Tinmar' timestamp='1359036435' post='104009']
Nije ovdje problem samo to što on igra na "krilu". Pa svi znamo da se Mata i Oscar (a i Hazard) rotiraju, bilo je i Oscara u sredini, bio je puno i pred golom te propuštao šanse. Istina, treba mu bolja pozicija u momčadi, koja mu više odgovara ali ovo nije ličilo ni na što. Swansea je imao 2:0 i dobro su se branili a naši su pokušavali beskonačnim zabijanjem u sredinu, nitko da prođe po liniji i napravi nereda. Mislim, nemojte me sad ubit tu ali ja mislim da su Oscar i Mata i zamijenili mjesta da to ne bi OVDJE, u ovoj tekmi, puno pomoglo i da bi bilo više manje isti k.
[/quote]
Ma naravno tebra, to se vidilo iz aviona al haj ti objasni idiotu.
85.3% — Oscar has completed 667/782 passes in the Premier League this season.

Zamislite koliko bi taj postotak bio veći kad ga ovaj guzonja ne bi uništavao i gurao na krilo, nego ga postavio u sredinu.
[quote name='chibabachi' timestamp='1360152860' post='106155']
evo večeras imamo priliku da ga gledamo u reprezentaciji gde se pokazuje u punom "sjaju"
izgleda da Brazil igra 4-3-3
[/quote]

Nego sta, nego cu da gledam.
http://www.youtube.com/watch?v=eM95rY17qoU

Evo jedno dobro video od Oscara.Fali mu samo dobar trener ko Mur i da bude jos bolje igrac.
Svi ga hvale od arsenalovi do unitedovih navijaca. Gledali su brazil protiv engleza.

Benitez ga kod nas unisti.. Otkako je doso oscar sve losiji. Vjerovatno zbog uloge u ekipi
Ne slažem se sa tom konstatacijom u potpunosti,nije to samo do trenera

Oskar u reprezentaciji nema neku konkurenciju(bar nema trenutno) na toj poziciji a u Čelziju ima,ne mislim da ga uništavaju u Čelziju već da jednostavno ne može da se iskaže u punom svetlu,tako da ovo što smo do sad imali prilike da vidimo,uopšte nije loše,s obzirom da mu je prva sezona "van Brazila" ,momak je dao kolko 5,6 gola u Lš ima gomilu asistenncija a pritom mu je tek 21 god

Treba uzeti u obzir celu sliku a sa tim u vezi i ostale igrače i ono što je najvažnije a to je da Čelzi nema trenera na duge staze. Nezahvalno je sad pričati kako "neko" uništava Oskara,ako smo krenuli tim putem ja vas pitam

Šta je sa[i] Mekekranom,KDB,Lukakuom,Staridzom,[/i]eto i Piazon......

Nije samo problem u jednom igraču i jednom treneru. Čelzij nažalost još uvek nije "obećana zemlja" za mlade igrače a neće ni biti u skorije vreme kako stvari stoje.
Oscar je fantasticno igrao kod DiMatteao a kod Beniteza sjecam se da je samo jednu i to onu protiv Arsenala dobro odigrao

Sent from my Brain using Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.